• Op een tropisch eiland. deel 1

  Ik ben voor een poosje op een caraibisch eiland voor werk, een erg exotisch eiland wat voor mij echt alle anderen ver te boven gaat.

  Als we op een avond zitten te eten komt er weer een auto door het straatje langs de zee “hey michael, middernacht feest in Riviere-Salee, jullie moeten komen.”

  Er zijn hier geen vaste clubs en discotheken, er zijn hier geen aanplakbiljetten over een feest wat er gaat komen, hier wordt dat zomaar spontaan georganiseerd en wordt het rond “gebazuind”.

  Als we rond middernacht aankomen over een angstwekkend weggetje wat soms zo stijl is dat de auto afslaat in de eerste versnelling, we bochten moeten maken waarbij de ravijn zowel links als rechts van de auto eindeloos de diepte in lijkt te reiken, de parkeerplaats vol staat met andere auto’s, komen er een paar mensen op ons af om ons voor te stellen aan andere gasten.

  Het feest is ditmaal georganiseerd op een dak van een hotel, en in en rond het zwembad, de trappen, de terrassen op verschillende niveaus, dwalen zo’n vier tot vijfhonderd gasten rond.

  Op een van de terrassen staat een enorme tent en is de muziek, de dansvloer en een bar.

  Onwennig tussen zoveel donkere mensen lopen we als een van de weinige blanke rond, en al snel worden we ten dans gevraagd.

  Nou, dat hadden ze beter niet kunnen doen, dat had hun enkele zere schenen bespaard en mij een vernederende afgang van mijn populaire discodance; links naar voren, rechts opzij, de armen in de lucht en een handjeklap.

  Slaat nergens op hier, echt, het slaat werkelijk helemaal nergens op.

  De muziek is ten eerste niet Engels of Amerikaans, ten tweede niet in te voegen in het genre pop of house, en ten derde totaal anders van ritme dan die opgefokte pop en techno van ons metropool.

  De muziek is Caribische techno, en dansen doe je niet alléén, zoals in de Europese discotheken.

  De muziek stopt een luttele seconde, genoeg om als de bliksem van de dansvloer te verdwijnen, en gaat over in een ander ritme.

  Een dertigtal jongeren, meesten jongens (het was een gayparty) beginnen een dans die ze allemaal het zelfde uitvoeren, zoiets als met een dansvoorstelling, of een musical of zo.

  De dans is opwindend, sloom, hysterisch, cool, huiverend, tot de jongens in extase hun lichamen in de lucht lijken te werpen, hun blote bovenlichamen trillen van de spieren die strak gespannen staan op hun buiken die naar voren steken, hun ruggen hol, ze kijken in de diepe nacht en dansen, de rillingen lopen over mijn rug.

  Nondeju , dit is geen dansen meer, dit is pure paradijselijke extase uitgevoerd door de mooiste mensen die ik ken.

  Er komen meer mensen op de dansvloer, ook vrouwen, en in luttele seconden staat er denk ik wel honderd man te dansen, ze lijken te zweven, stampvoeten soms massaal allemaal tegelijk met de linkervoet, een stap naar achteren en dan de rechtervoet, de benen rond alsof je enorme

  O-benen heb, het lichaam voorover gebogen met de handen in de zij, bammm, een grote klap, de hele menigte lijkt als bij toverslag in één seconde te draaien, hun billen draaien als elastieken rond zoals een kind met de hoepels draait, en daar gaat hun rug weer, hol, de ogen naar de sterren die alles op lijken te zuigen van dit kleine planeetje.

  Ontroerd kijk ik ernaar en ben eigenlijk een beetje ontdaan; kan ik ooit zoiets leren, dit is majestueus.

  Ik word door iemand om de middel geslagen, ik zie zijn gezicht, het is Nicolas, van oorsprong van metropool en woont hier al vier jaar “dance, michael, dance” ik kan niet meer terug.

  Als een papieren servetje wordt ik opgenomen door de menigte, ik moet goed kijken hoe ze bewegen, er mee mee gaan, voor mijn gevoel zijn de bewegingen die ik maak rare stuntelige kronkels, ik brouw er niets van, ik geniet, whoww! De hele groep draait een kwartslag, honderden tegelijk, ik als laatste, hun lichamen zijn nat van transpiratie, de bruine huid glanzend in het licht van de maan en de gekleurde lampen, er bestaat volgens mij niets heter dan dit, dit is pure lust, geilheid, extase.

  Ik begin de controle over mezelf te verliezen naarmate ik meer controle over de dans krijg, de menigte slokt me gelukkig op en ziet niet mijn hopeloze pogingen in de maat te blijven, het stopt nooit, het kan niet stoppen, neee!!! laat het niet stoppen.

  Plots veranderd de muziek, het is meer een schuifel, en als ik denk dat ik beter kan gaan wordt ik door iemand om mijn middel gepakt, ik kijk hem aan, een donkere jongen, natuurlijk een donkere jongen.

  Wist het niet, na de dans blijkt het dat je opgepikt wordt voor de meest hete dans der dansen, ik was te laat het te ontwijken, je mag het niet ontwijken, het hoort bij de Caraïben, de cultuur.

  In mijn hoofd tolt het, ik lijk te zijn verzwolgen door exotische dromen die echt gebeuren, ik voel de schop in mijn kruis, nee toch niet, ik kijk, het is het rechterbeen van mijn partner, mijn  been gaat tussen die van hem.

  En dan, nondeju nogs toe, je danst, je danst niet met je voeten, je danst met je been, je beide benen wel te verstaan en je kont, je rug, je hoofd, maar niet je voeten.

  Mijn kruis wordt gemasseerd door het rechterbeen van de jongen, en ik voel hem over mijn bovenbeen rijden, ik kijk beschaamd om me heen maar iedereen danst zo, zwoel, opwindend, lustig, geil.

  De voeten zijn bij de eerste bewegingen van de dans al geplaatst, die veranderen niet meer, de voeten en de schouders zijn altijd in dezelfde positie, als aan de grond gelijmd.

  Het enige wat beweegt zijn je benen die draaien, je kont die draait en wrijvende bewegingen maakt over het bovenbeen van je danspartner en je rug die zijn buik masseert, en je hoofd, dat zachtjes tolt.

  Ik heb een erectie, wie kan er nou geen erectie krijgen als je zo moet dansen, ik kan er niets aan doen, de jongen knipoogt naar me, ik wrijf met mijn ballen over zijn bovenbeen en ik voel dat hij zijn pik op mijn been aan het masseren is, ik voel zijn harde pik over mijn been wrijven, ik wordt er geweldig geil van.

  Onze buiken wrijven tegen elkaar, zijn tepeltjes staan stijf, en soms gaat hij er mee langs mijn tepeltjes heen, ik kreun zachtjes, laat me lijden door de geile dans die we uitvoeren onder zijn leiding.

  Zijn mouwloze shirt is kort, een streep van zijn buik is zichtbaar en boven zijn broek komt een deel van een rode slip uit, een mooie rode slip.

  Ik heb zelf een witte short aan die ook redelijk afzakt en daaronder een aussiebum slip, een van mijn favorieten.

  Mijn T-shirt is van nylon met gaatjes, kort, soms veel te kort, de jongen wrijft zo tegen me op dat het shirt omhoog kruipt en soms mijn tepeltjes bloot zijn, alhoewel het niet veel uitmaakt als het shirt normaal zit want ook dan zie je mijn tepeltjes.

  Ik zou hem willen kussen, ik zou zijn tong willen voelen, zou zijn tepeltjes tussen mijn lippen willen nemen en er op zuigen, er aan likken, maar de dans verbied het, de dans is er voor de dans, hoe geil die ook is.

  Het moet toch niet lang meer duren, ik kan zo klaar komen, zijn been wrijft me tot een hoogtepunt, ik voel de voorhuid van mijn pik zelfs heen en weer gaan, ik moet me inhouden, ik hoor de geile kreuntjes van de jongen.

   

   

  Op bijna het zuidelijkste punt van dit eiland is en gaybeach, niet erg druk maar ondanks de overtuigend religieuze bevolking van het eiland is er toch strand waar uitsluitend homo’s komen.

  Als ik aankom wordt ik door de anderen gadegeslagen, als enige blanke op het strand val je natuurlijk wel op.

  Ik draag een mouwloos nylon gaatjes shirt en een nylon short met grote exotisch bloemen erop wat ik die morgen in een plaatselijke winkel heb gekocht.

  Het is een erg geil short van gladde nylon en nadat ik er het binnenbroekje heb uitgeknipt voelt het heerlijk geil aan, ik knip altijd de binnenbroekjes uit sportkleding, ook uit de witte nylon pantalon die ik heb, en als ik dan een gekleurde slip eronder draag dan zie je de slip door de nylon heen, ik vind het geil als de jongens me nakijken omdat ik een geile slip onder mijn kleren draag.

  Ik leg de handdoek op het zand en kleed me uit, althans, ik doe de short uit en sta nu in een wit zwembroekje van aussiebum op het strand, de jongens kijken naar me.

  Als ik in het water ga voel ik hun blikken op mijn kontje, wacht maar tot ik eruit kom!

  Het water is erg lekker, warm zoals water in de tropen is, en helder, kraakhelder.

  Ik kijk naar beneden en zie mijn pik en ballen door de stof heen, het witte nylon zwembroekje is transparant als het nat is, en een van mijn favorieten zwembroekjes voor op en gaystrand.

  Er komt een mooie jongen aanlopen met een tas en een handdoek, en even later laat hij zijn spullen vallen niet ver van mijn plaats.

  Zal ik het water uitkomen zodat hij me ziet ?

  Ik wacht maar even, ben er trouwens net pas en het is nog vroeg.

  Tien minuten later komt de jongen het water in, hij draagt een rood-roze zwembroekje met pijpjes, en zijn mooie donkere huid wordt er geweldig door geaccentueerd, een mooiere combinatie kan welhaast niet.

  Ik zwem een stukje zijn richting uit om wat korter bij hem te komen, en weldra zijn we kort bij elkaar en knikken we naar elkaar “hi”.

  We drijven wat rond en dan gaat de jongen onder, en komt langs me op zwemmen in het heldere water, en even later duikt hij aan de andere kant van me weer op.

  Hij heeft ongetwijfeld mijn zwembroekje gezien en grijnst een brede glimlach.

  Ik zwem nog wat rond en ga terug naar het strand, en zodra ik met mijn zwembroekje uit het water ben blijf ik staan, ik wil dat hij me ziet, ik wil dat hij mijn pik en ballen kan zien en draai me om, friemel wat aan het koordje van mijn broekje en wacht tot hij ook wat omhoog komt.

  Hij heeft geen stijve maar wel bijna volgens mij, als hij uit het water komt zie ik zijn pik duidelijk groeien en omhoogkomen, half omhoog, zijn pik ligt rechtsom en is enorm, nu al.

  ik ga een eindje lopen en zorg ervoor dat ik terug moet langs zijn handdoek, en als ik even later omdraai, ervoor zorgend dat mijn broekje nog niet droog is want dan is het effect weg, zie ik dat hij naar me ligt te kijken.

  Ik laat me op mijn handdoek vallen en kijk een beetje rond, de jongen kijkt naar mijn richting maar ik kan niet zien of hij naar me kijkt door zijn zonnebril.

  Dan staat hij op, gaat een stukje lopen, draait weer om en keert achter langs me heen en komt even later weer terug, cruising.

  Ik sta op en volg hem een paadje in ergens tussen de struiken, een erg moeilijk begaanbaar paadje over rotsblokken en boomstronken, en dan komen we op een open stuk terrein van mooi wit zand, omringd door bomen en struiken, de mangrove.

  Ik zie de jongen voor me op een boomstam zitten, zijn benen iets uit elkaar, zijn pik is weer kleiner dan toen ik hem uit het water zag komen.

  Ik loop voorzichtig op hem af “hey” ik ga naast hem zitten.

  “Kom je hier vandaan” vraag ik hem, doelend op de eerstvolgende plaats vanaf hier.

  “ja, en jij ?”

  Ik leg hem uit dat ik vanwege werk hier ben “moet hier een maandje of acht zijn, misschien zelfs langer, erg hé ?” we lachen allebei, zijn mooie witte tanden bloot, zijn bezwete huid glinstert in de zon.

  Ik kijk naar hem, zijn zwembroekje is goed gevuld, maar wat vooral erg mooi is aan hem zijn zijn buik, gespierd, hard, en zijn billen, dik, rond, hard en een volle spiermassa, zijn lange benen met stevige gepierde bovenbenen en harde kuiten, zijn mooie voeten.

  Zijn hele lichaam is de paradijselijke perfectie, mooiere jongens dan Caribische zijn er volgens mij niet.

  Zijn lichaam is onbehaard, voorzichtig leg ik een hand op zijn buik, streel deze, voel zijn spieren zachtjes trillen onder mijn aanrakingen, hij kijkt omhoog naar de lucht, net als de dansende jongens op de party.

  Zijn nek is hard, zijn kaaklijn vierkant, mooi gevormd, zijn neus iets breed en klein.

  Ik ga met mijn hand omhoog en voel zijn borst, zijn tepel, alles is vlekkeloos mooi en onbehaard, ik val hier op.

  Onbehaarde jongens zijn het top van schoonheid.

  Hij kijkt me aan, legt een hand op mijn buik en streelt me zacht, ik voel zijn zachte vingers rond mijn naveltje draaien, hij lacht naar me, zijn tanden bloot.

  Op deze jongen ben ik verliefd, dit is voor de rest van mijn leven, dit is het toppunt van geluk, denk ik bij mezelf.

  Ik verzet mijn voeten een beetje zodat ik makkelijker voor hem sta, zijn hand laat me niet los, ik leg mijn andere hand ook op zijn borst en neem zijn tepeltjes tussen mijn vingers, knijp er zachtjes in, hij kreunt geil, zijn ogen half gesloten, jemig wat een geil gezicht.

  Ik ga naar beneden, voel zijn buik weer en draai om zijn naveltje, zak verder naar beneden en ga met mijn hand over zijn zwembroekje wat glad en geil aanvoelt.

  Ik voel zijn pik groeien, heel langzaam, hij lijkt er een spelletje van te maken alles heel langzaam te doen, zoals alles heel langzaam gaat op de caraiben.

  Ik ga met een hand naar achteren, over zijn zij, langzaam naar zijn harde billen, ze zijn goddelijk, rond, hard, stevig, ze zijn alles om aan te raken, te strelen, te kussen, te likken.

  Ik voel dat hij me naar zich toetrekt en ik zet voorzichtig een stapje naar voren, zijn borst raakt bijna mijn zwembroekje, hij zit met zijn lippen ter hoogte van mijn tepeltjes, hij likt er aan, zijn tong beweegt geil tegen mijn tepeltje aan en ik voel zijn andere hand de andere pakken, knijpt er iets in, zijn tong maakt me gek.

  De jongen weet wat lekker is, voor een jonge jongen als hij, ik denk een jaar of twintig tweeëntwintig, is hij absoluut zeer begaafd in het spel der liefde, maar hoe kan het ook anders in een land waar de dans als tot klaarkomens toe uitgevoerd wordt, waar de mensen zo mooi zijn dat je de hele dag met een erectie kunt lopen.

  Ik voel de hardheid van zijn billen door de stof van zijn zwembroekje heen, de stof is glad en geil, het nylon voelt prettig aan en is strak gespannen om zijn kontje, de bilnaad is diep en de stof van zijn broekje staat strak gespannen over dit goddelijke ravijntje van bruine huid.

  Nergens is ook maar een haartje te bekennen, zelfs zijn oksels zijn onbehaard of misschien geschoren, dat weet ik niet, maar zijn rug, zijn borst en buik zijn geheel haarloos, zijn gezicht is kinderlijk glad, zelfs de donzige haartjes die je bij blonde jongens ziet zijn hier afwezig.

  Zijn lippen zijn iets vol, roze en hard, zijn ogen groot, donkere diepe geheime gewelven van geilheid en lust.

  Ik voel zijn hand zakken naar mijn buik, zijn tanden knabbelen aan een tepeltje, zijn hand gaat verder naar beneden, hij pakt zachtjes mijn pik en ballen beet door de gladde stof van mijn broekje, zijn hand masseert mijn pik, ik voel de warmte van zijn hand over mijn ballen glijden, ik voel dat hij het koordje lostrekt en een of twee vingers achter het randje van mijn zwembroekje legt, er iets aan trekt, mijn pik valt naar buiten, op zijn hand die hem zachtjes opvangt en beetpakt.

  Zijn andere hand gaat naar mijn ballen, hij likt nog steeds aan mijn tepeltje en met zijn handen masseert hij nu mijn ballen en mijn pik, mijn voorhuid gaat heen en weer, ik voel een druppel geil opkomen in mijn eikel.

  Ik buig me iets voorover en wrijf met een hand over zijn kontje, de andere beweeg ik naar voren maar kan zijn broekje niet vinden, zijn kruis is te ver naar beneden voor me, ik pak een tepeltje en knijp er iets in, hmmmm, hij kreunt.

  Ik voel een hand weggaan bij mijn pik, hij doet iets bij hemzelf, misschien trekt hij het touwtje los van zijn broekje, ik kan het niet zien, ik wil dat zelf doen, ik wil zijn pik zien als die naar buiten komt.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :