• Vakantie hulp. deel 1

  De eerste vakantie dat hij kwam werken deed hij klusjes in de tuin en in het huis wat we aan het verbouwen zijn, en steeds vaker kwam hij me vragen hoe dit of dat moest gebeuren, iets wat me veel genoegen schonk omdat het een jongen was die wilde leren.

  Meestal spraken we Frans maar enkele keren bleef ik een middag volhouden met alleen engels te spreken, daar kan hij mee leren.

  De tractor is zijn lievelingswerk, telkens als er maar iets zwaars te versjouwen is rent hij al naar de loods om de tractor te halen en komt even later luid ronkend tussen de fruitbomen aantuffen.

  Ik kon hem alleen laten, en als ik in huis zat te schrijven kwam hij af en toe kijken hoe het met me ging.

  Telkens na de vakantie als hij weer naar school ging had ik een paar dagen nodig om bij te komen, ik voelde me alleen, doelloos, triest.

  Deze zomer begint de vakantie vroeg omdat hij op een andere school zit en wisselt van college.

  ‘ik heb acht weken vakantie, maar misschien ga ik nog een paar weken naar familie in het zuiden’

  ‘naar je oma ?’

  Hij schud zijn mooie hoofd ‘nee, een oom, broer van mijn pa die daar een mosselvisserij heeft, ik mag dan mee op de boot en ’s avonds kan ik daar lekker surfen’

  ‘vraag je oom of ik ook een keer mee mag’

  ‘wil je dat graag ?, ik zal het vragen maar dat mag vast wel’

  Ik staar naar de kleine jonge god van achttien lentes die al auto mag rijden, op internaat zit in de grote stad, en weet wat hij wil.

  We beginnen met het opruimen van de puinresten die overgebleven zijn van de bouw van een muur om het erf, en al snel rijd de tractor weer in de tuin met Paul met ontbloot bovenlijf achter het stuur.

  Als alles goed loopt moet ik mezelf dwingen weer met mijn eigen werk te bemoeien want dat moet ook af, dus ik kruip weer achter de computer.

  Als even later iets niet wil lukken zeg ik tegen mezelf dit aan Paul te zullen vragen, hij speelt dagelijks met de computer en is dus waarschijnlijk handiger als ik.

  ‘ik ga even naar de stad een paar boodschappen doen, wil jij eens naar de computer kijken hoe dat werkt, ik kom er niet uit’ zeg ik tegen hem als hij even binnen komt om iets te drinken.

  Als ik een uurtje later terug kom is hij bezig achter de computer en lijkt alles goed te werken.

  Ik ga achter hem staan en wrijf in zijn nek, masseer zijn mooie nek en betast zijn oortjes, zijn korte stekelige haartjes in zijn nek, ik wrijf over de knobbels van zijn blote ruggenwervels, verder naar beneden, totdat de stoelleuning me tegen lijkt te houden, maar hij gaat iets naar voren zodat ik verder kan gaan.

  ‘werk alles goed nu ?’

  ‘oui’ en hij legt me uit hoe ik tewerk moet gaan om het juiste programma te gebruiken.

  ‘blijf je eten ?, het is twaalf uur’

  ‘nee, m’n moeder wacht op me’

  Even later hoor ik zijn motor het straatje uitrijden.

  Als ik aan het werk ga met de computer is er iets glibberigs naast het toetsenbord, wat raar, denk ik bij mezelf.

  Ik ga er met mijn vinger door en ruik eraan, het ruikt naar glijmiddel.

  Glijmiddel ?

  De computer staat in huis in de woonkeuken van de oude boerderij, en de badkamerdeur is ook in de keuken.

  Ik heb Paul altijd vrij gelaten wat betreft het huis, ik wil hem kunnen vertrouwen, dus wat betreft de badkamer zal hij ook wel weten wat daar te vinden is, inclusief het ladekastje schijnbaar, denk ik nu.

  Ik kijk in de badkamer maar kan me niet herinneren hoeveel glijmiddel ik had, maar in de afvalbak vind ik m’n bevestiging, de jongen heeft een zakje totaal leeg gebruikt om er weet ik veel wat mee te doen, m’n fantasie slaat op hol.

  Ik kijk in de toiletkastjes waar het glijmiddel ligt, en daar ligt ook een dildo van het formaat van een mooie god, een die ik graag gebruik in eenzame tijden, of gewoon als ik opgewonden ben.

  Ik pak de dildo beet en voel het glibberige silicone apparaat van vijfentwintig centimeter door mijn handen glijden.

  Zou hij ? ik voel me nat worden, mijn slipje wordt te smal en ik sluit mijn ogen.

  Ik neem Pauls ‘dildo in mijn mond en proef de vreemde smaak van het glijmiddel, misschien heeft hij naar een van de films gekeken die ik in de computer heb en is er zo geil van geworden dat hij naar de badkamer is gegaan en daar heeft gespeeld met deze jongen.

  Ik duw mijn short naar beneden en wrijf over de gladde stof van mijn nylon slip, ik voel Pauls hand over mijn tepeltjes gaan.

  Ik pak de dildo en duw die van achteren tussen mijn benen en beweeg langzaam omhoog, ik voel de eikel tegen mijn ballen duwen, ik hijg, ik voel Paul’s adem in mijn nek.

  Ik pak een tweede glijmiddel en wrijf daar Paul’s pik mee in en ga op en neer tussen mijn benen steeds hoger tot ik hem tegen mijn kontje voel drukken.

  ‘doe het, ik wil je nu’ fluister ik, en ik voel me zweven in een eindeloze ruimte, een vacuüm.

  Dan, heel soepel en zacht glijd zijn enorme pik in me en voel ik hem me langzaam vullen, langzaam en teder, steeds dieper, totdat ik zijn ballen tegen me aan voel drukken.

  ‘neuk me Paul, kom op, je wilt het, neuk me’

  De pik gaat heen en weer in mijn kontje, ik voel de eikel er bijna uit gaan en dan met een ferme stoot weer naar binnen drukken ‘ohhh, lekker, kom op, harder!’

  Mijn hart giert met een enorme snelheid, niet zelden was ik zo geil en het duurt dan ook niet lang of ik kom luid gillend klaar, een dikke lading zaad spuit uit mijn pik en ik voel de pik van Paul in me tekeer gaan, totdat ik moe ben, uitgeblust.

  Langzaam trek ik me terug van de dildo en leg deze in de wasbak.

  Ik neem een douche en voel me enerzijds volmaakt gelukkig, opgewonden, anderzijds terneergeslagen omdat alles omtrent Paul fantasie blijft.

  De hele middag werk ik samen met Paul aan het zwembad achter in de tuin.

  Het is over de dertig graden en in deze hoek loopt de temperatuur echt uit de hand.

  Er is geen wind, de muur rondom het zwembad houd de warmte vast en weldra lopen we in onze zwembroekjes vanwege de hitte.

  Ik kan het niet laten regelmatig naar Paul te kijken en soms iets te nadrukkelijk op zijn middel.

  De opwinding van de middagpauze heeft me totaal overmeesterd en schijnt nu in deze hitte ongekende vormen aan te gaan nemen.

  Zijn mooie huid die al na een paar dagen donkerder begint te kleuren het witte streepje boven zijn broekje als hij bukt om een steen te pakken, zijn ronde billen in het zwarte zwembroekje met het felgekleurde fluorescerende touwtje keurig in een knoopje, het maakt me alleen maar heter in de toch al brandende zon.

  Hij kijkt eens naar mij en laat zijn ogen naar beneden dwalen, een ogenblik hangen ze op mijn broekje waar waarschijnlijk een duidelijke aftekening is te zien van de “hitte”

  Ik draai me om en loop naar de betonmolen om mijn steigerende lid tot bedaren te brengen, en voor ik een paar meter verwijderd ben krijg ik een volle lading koud water over me heen.

  ‘om af te koelen’ roept Paul me na als ik wegren voor een eventuele tweede poging.

  Lachend slaat hij zich op de knieën als ik druipend en hijgend de andere kant van de tuin bereik.

  ‘ik krijg jouw nog wel’ roep ik met de tuinslang in m’n hand.

  ‘ben niet zo heet als jij’ schreeuwt hij terug, waardoor hij niet onwaarschijnlijk aangeeft mijn opgewonden staat gezien te hebben in mijn zwembroekje.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :