• Skivakantie.

   

  De zon staat aan een stralend blauwe hemel, eigenlijk niet normaal meer in de winter, maar in de bergen is dit een aangenaam gebeuren, de witte vlakte die met punten en dalen aftekent tegen de blauwe lucht.

  Ik ben al een paar keer naar boven geweest en heb bijna alle pistes gehad om te proberen, enkele rode pistes zijn me te zwaar om te doen maar de blauwe zijn over het algemeen redelijk relaxed om te skiën.

  Er zijn verschillende liften naar boven die allemaal weer op een andere piste uitkomen, enkele met maar één route naar beneden, anderen weer met verschillende soorten, van de makkelijke blauwe tot te zwarte die stijl naar beneden loopt.

  In het midden van de blauwe en rode piste is een freestyle piste voor de skiërs maar vooral voor de snowboarders.

  Het is bijna lunchtijd en ik ga nog een keer naar de zespersoons lift, het kan nog net voor dat het te druk wordt op het terras.

  Met een vaart ski ik naar beneden naar het niveau waar de skilift staat en sluit aan in de rij die staat te wachten.

  Eenmaal aan de beurt laat ik me door het hekje glijden en wacht op de bank die om de hoek komt draaien, met nog twee andere jongens ga ik zitten en trek de beugel naar beneden.

  De zon straalt lekker in m’n gezicht en ik doe de mauwen van mijn sweatshirt omhoog zodat ik een beetje een kleurtje kan krijgen.

  De jongens naast me spreken een taal die ik niet versta, een druk gebabbel over de techniek die men gebruikt of iets dergelijks.

  De een heeft een paar ski’s, de andere jongen die het dichtste naast me zit heeft een snowboard aan een voet hangen, zijn andere voet rust op het steuntje naast mijn ski’s.

  ‘komen jullie uit Spanje ?’ vraag ik voorzichtig.

  ze kijken me op een verbaasde manier aan en schudden voorzichtig nee, ik denk dat ze de vraag niet verstaan hebben en probeer het opnieuw  ‘Spaans ?’ en wijs op de jongen die naast me zit.

  ‘Tsjechië’ zegt hij dan, nu hij de vraag begrepen heeft.

  Ik probeer wat te praten maar er komt geen zinnig woord tot ze over, ze spreken geen frans en engels dus communicatie lijkt onmogelijk.

  Jammer denk ik bij mezelf, de jongen naast me is een lekker ding, daar had ik best wat meer mee willen kletsen.

  In de kraag van zijn witte ski-jack schud zijn hoofd heen en weer en laat een duidelijke uitdrukking van spijt zien, zijn zwarte haren wapperen in de wind, zijn donkere ogen kijken me even aan en dan draait hij zich weer naar zijn vriend.

  Ik kijk af en toe nog even naar de jongen, hij is even lang als ik, heeft middellang haar dat een beetje golft en donkere wenkbrauwen die dun en recht zijn.

  Zijn bakkebaarden zijn eigenlijk niets anders dan een baar plukjes lange haren die naar beneden hangen zoals dat alleen bij een jonge jongen kan zijn voordat hij werkelijk baardgroei krijgt.

  Onze voeten gaan van de steunen af en we openen de beugel, even later schuiven we gelijktijdig uit de bank de piste op.

  Ik wacht even om de jongen de andere schoen in de board te laten binden en dan komt hij me zoevend voorbij ‘tot zo’ roept hij me in gebrekkig Frans lachend na, schijnbaar het enige woord dat hij in het Frans kent.

  Ik ga achter hem aan maar al snel gaat hij de freestyle piste op en moet ik hem alleen laten, alleen met de board die hem waarschijnlijk een grotere kick geeft dan wat anders ook.

  De andere jongen is een andere piste als ons af gegaan en is waarschijnlijk al veel verder beneden dan ik.

  Ik ski rustig naar beneden en neem het laatste stuk naar het restaurant waar ook een groot terras is waar stoelen staan om lekker in de zon te luieren.

  Ik klik met de stick de ene ski los en duw met de vrije voet de andere beugel naar beneden om de schoen van de ski te ontdoen.

  Dichtbij het terras staan al een hoop ski’s in de sneeuw te rusten terwijl hun eigenaar waarschijnlijk op het terras een broodje zit te eten of in het restaurant een warme maaltijd nuttigt.

  Aan het eind van het terras is nog een stoel vrij, er is al een hoop publiek op het terras en het zal in een half uurtje waarschijnlijk niet meer lukken om nog een stoel te vinden.

  Ik laat me achterover zakken in de luie houten stoel, ontkoppel de snelsluiters van de schoenen, en geniet even van het heerlijke gevoel van vrije voeten.

  Hoe heerlijk skiën ook is, de manier waarop je voeten in zo’n onbuigbare schoen zitten vind ik een ramp.

  Het is heerlijk warm op het terras en ik trek mijn sweatshirt uit en eet in een nylon T-shirt wat ik gebruik bij het surfen mijn broodje op.

  Dromerig lig ik te genieten van de zomerse zon en vraag me zelf af of het nog wel een goed idee is om weer te gaan skiën, misschien is het hier wel het beste, gewoon lekker in de zon.

  Ik trek mijn shirtje uit en laat de zon lekker op m’n blote borst schijnen.

  Ik voel de huid tintelen en begin een beetje geil te worden, de gedachte aan de zomer en al die opwindende jongens die weer op het strand komen om te surfen, joggen of gewoon zwemmen en zonnebaden is elk jaar weer een feest voor me.

  Ik hou van de zee en het strand en er is dan ook niets mooiers dan een jongen in een zwembroekje aan de branding, of die net uit het water komt en de druppels water over zijn geoliede lijf rollen.

  Ik moet me inhouden om niet aan mezelf te zitten.

  Ik kijk wat rond en ontdek niet zo ver bij mij vandaan een jongen die net als ik met een naakt bovenlijf in de zon ligt te luieren.

  Ik draai de stoel een beetje om wat makkelijker te kunnen gluren maar veel kan ik niet zien, althans, ik kan niet zo ver doordraaien dat ik een mooi uitzicht heb, dat zou teveel opvallen, je gaat tenslotte niet met je rug naar de zon zitten.

  Af en toe kijk ik over mijn schouder naar de jongen, hij is net als ik glad en onbehaard en heeft een mooi lijf.

  Zijn buikspieren spannen zijn wasbordje of het een paar kabels zijn, wat een lijf heeft die gozer zeg.

  Ik moet uitkijken dat ik niet veel zit te gluren, ik ben bang dat het teveel opvalt.

  Met mijn hoofd iets gedraaid of ik ergens anders naar kijk observeer ik de jongen in details, zijn donkere haar ligt verward op zijn hoofd, zijn benen iets gespreid op de board die voor hem ligt, met de zonnebril die hij op heeft kan ik niet zien welke kleur ogen hij heeft, maar ik droom er een onwillekeurig een kleur bij.

  Wat een stuk zeg, mijn broek begint ondertussen behoorlijk klein te worden.

  Door de goud-oranje spiegelende glazen van mijn zonnebril kan hij niet zien waar ik heen kijk dus als ik een beetje doe of ik rondkijk kan ik ongemerkt van zijn schoonheid blijven genieten.

  Na en poosje lijkt hij het zonnebaden zat te zijn en trekt zijn shirt weer aan.

  Ik kleed me ook weer aan en zoek mijn ski’s op, in de verte zie ik de jongen weer de berg afdalen naar de lift, zijn witte ski-jack hangt nog open en onder de afdaling rommelt hij wat met zijn masker die hij waarschijnlijk aan het schoonmaken is.

  Ik klik mijn lompe schoenen in de ski’s en duw me met de sticks af om naar de aflopende helling te glijden, eenmaal daar schiet ik weg en kruis tussen de mensen door naar de lift met de zespersoons bank.

  Ik sluit weer aan in de rij en als ik bijna bij het hekje ben zie ik dat de jongen van het terras er nog staat met een voet naast de board, alsof hij op iemand staat te wachten.

  Verrek, het is de jongen van de lift, zie ik nu, de Tsjechische jongen met zijn vriend, hij staat zeker op zijn maatje te wachten, en ik kijk rond of ik die al kan zien.

  In geen velden of wegen is er iemand te zien die op zijn vriend lijkt maar eerlijk gezegd weet ik niet zo goed hoe die er uit ziet, ik heb alleen maar naar zijn ski’s gekeken en die waren groen,  en ik zie hier nergens iemand met groene ski’s.

  Ja, ik kan natuurlijk niet ook aan de kant gaan hangen, met een snowboard belemmer je niemand de weg, maar met ski’s is dat anders, dus ik moet maar doorglijden en naar boven gaan, misschien dat ik boven wel op ze wacht, dan kan ik zien dat we met de volgende lift wel bij elkaar zitten.

  Eenmaal bijna bij het hekje springt de jongen op en gaat ook voor het poortje staan, net naast me met nog twee plaatsen er tussen.

  Hopelijk komt er niemand tussen ons denk ik net op het moment dat het poortje open gaat, en dan schieten we allebei naar voren en wachten op de bank die de hoek om komt.

  Ik ga zitten, trek de sticks naar binnen, en pak met mijn rechterhand de beugel bovenons hoofd om als de jongen er klaar voor is te laten zakken.

  Even later poseert hij zijn board op de voetensteun en zet zijn andere voet op de steun aan de andere kant.

  Ik kijk naar hem en realiseer me dat ik niet gedacht had dat zo’n jonge gozer al zo’n mooi lijf kan hebben.

  We praten geen woord met elkaar en ik staar naar hem onderwijl onze lift naar boven zoeft.

  Heel af en toe kijkt hij naar mij maar laat dan zijn blik weer op de hoge bergen glijden die zijn enthousiasme alleen maar lijkt te verhogen.

  Eenmaal boven glijden we weer samen uit de lift en besluit ik weer om net als de eerste keer op hem te wachten tot hij zijn andere voet heeft aan gegespt, en al snel schuift hij weer voorbij en ga ik hem achterna.

  Bij de freestyle gaat hij er weer vandoor en moet ik het weer alleen doen met de mensen om me heen.

  In de verte in het dal zie ik al weer spoedig de lift met de zes banken en overleg even met me zelf wat ik zal gaan doen, weer de zelfde lift of ga ik meer naar rechts en neem ik de piste met de bredere helling, in dat geval ben ik zeker de jongen kwijt, dus ik besluit de zelfde weer te nemen.

  Nu ben ik aan de beurt om te wachten omdat ik zeker weet dat ik nu als eerste beneden ben, en al een paar meter voor de hekken beginnen, ga ik aan de kant staan om op de jongen te wachten.

  Ik kijk nieuwsgierig rond om er zeker van te zijn dat de jongen er nog niet is, en inderdaad kan ik hem niet tussen al de ander snowboarders vinden.

  Dan komt tie met een vaart de hoek om zeilen, trapt zijn board overdwars, en remt daardoor snel af en komt net voor me tot stilstand.

  Hij lacht een beetje, klikt zijn ene voet los van de board en stept naar de ingang van de banken met mij in zijn kielzog.

  Als voorheen gaan we iets van elkaar af staan in de rij zodat er niemand tussen komt staan en al snel zitten we weer met een tussenruimte naast elkaar op de bank, op weg naar boven.

  ‘waar kom je vandaan ?’ vraagt hij in gebrekkig engels.

  ‘holland’ zeg ik, en betreur het dat we niet verder zullen komen dan een paar woorden daar hij geen talenknobbel lijkt te zijn.

  Ieder woord dat ik probeer te zeggen in het simpelste engels dat er bestaat, wordt door hem met een onbegrijpelijke blik afgedaan als “t zal wel”

  ‘spreek je Duits ?’ vraagt hij me dan in het Duits.

  Ik kijk verbaasd naar hem op en realiseer me dan dat veel mensen in Tsjechië waarschijnlijk Duits spreken dus is het heel normaal dat hij dat ook spreekt, ‘ja’, antwoordt ik gretig met het idee dat we nu dus eindelijk met elkaar kunnen praten.

  ‘ben je hier ook op vakantie ?’

  ‘ja, maar ik woon ook hier, althans, ik woon een uurtje of vier hier vandaan, en jij, ben je hier op vakantie ‘ vraag ik.

  ‘ja, een weekje skiën in de Pyreneeën, ik ben hier eens eerder geweest om te kajakken’

  ‘aha, vandaar dat mooie lijf van je’ laat ik me ontglippen voor ik er erg in heb, ik hoop dat hij het niet erg vind om z’n opmerking te krijgen maar hij schijnt het wel leuk te vinden.

  ‘ik kajak veel en dat is een sport waar je een goede spiermassa van krijg’ legt hij me met een knipoog uit.

  We zijn te snel boven en ik besluit om ditmaal niet te wachten op hem, onmiddellijk uit de bank race ik er vandoor en wacht een kilometer verder op de jongen, zou die komen of niet ?

  Net als ik me omdraai komt hij me voorbij sjezen en remt even na mij af om zogenaamd naar het uitzicht te kijken dat je hier hebt op de bergen om ons heen.

  Ik ski weer verder en besluit om ditmaal een andere lift te nemen, kijken of er wat van zijn kant gaat gebeuren.

  Beneden bij de vier persoon lift wacht ik even en net als ik besluit om door te glijden naar het poortje komt hij met een vaart tot stilstand precies naast me in de lijn van het stoeltje strak naast mij.

  Zodra de veiligheidsbeugel over ons heen is gezakt begint hij weer opgewekt te vertellen over zijn sport en de wilde riviertjes in de franse bergen, ondertussen raakt hij me telkens aan op onwillekeurige onschuldige plaatsen.

  ‘hoelang blijf je nog ?’ vraag ik.

  ‘tot vrijdag, vrijdagavond rijden we terug’

  ‘dus je hebt nog een paar dagen?’ zeg ik, ‘gelukkig, misschien kunnen we samen iets drinken na het skiën’

  ‘Ok, we zien wel, voorlopig is de dag nog niet om’

  we zijn boven na een kleine tien minuten en een aantal aanrakingen tegen mijn been, en dan schuiven we weer samen naar de helling om er vandoor te gaan.

  Telkens als ik in de lift zit, zit hij naast me, of omdat ik op hem wacht, of omdat hij op mij wacht, en elke keer proberen we meer aan elkaar te zitten.

  Als ik op een rustig stuk wat sloom aan het skiën ben komt hij naast me boarden en lijkt af te wachten wat ik ga doen.

  Ik stop op een deel waar bijna geen mensen zijn en als ze komen kun je ze van ver al zien aan komen “dus hier moet het kunnen” denk ik bij mezelf.

  Ik stop rustig aan de kant van de piste naast een hoog opgeschoven deel van de baan en kijk naar de jongen die iets hoger aan het glijden is, hij lijkt te twijfelen over wat hij wil gaan doen.

  Opeens laat hij de board recht onder hem draaien, racet met een gang op me af en trekt de board weer overdwars om te remmen.

  Vlak naast me staat hij stil en legt een arm tegen m’n rug alsof we dikke maatjes zijn die zijn gaan skiën.

  Ik kijk hem aan en kijk snel langs hem heen naar boven naar waar de andere skiërs vandaan kunnen komen, geen mens te zien.

  Met een hand draai ik zijn gezicht naar het mijne en geef hem snel een kus op zijn mond, voorzichtig, misschien vind hij het niet prettig hier om gekust te worden, maar al snel voel ik zijn tong tegen mijn lippen en open ik gewillig mijn mond.

  De zoete smaak van zijn lippen, de zachtheid van zijn huid, de sensuele draaiende beweging van zijn tong zetten me in vuur.

  ‘hummm’ zegt hij nadat hij me loslaat ‘dat is lekker’

  ik kan niets anders doen dan lachen, en knijp hem even in de skibroek die precies op maat lijkt te zijn gemaakt voor zijn mooie lijf ‘laten we verder gaan, de zes persoons weer?.’

  ‘Ok’, roept hij en raast er weer vandoor.

  Ik kan hem met geen mogelijkheid bijhouden en hoop maar dat hij er beneden nog is als ik er aankom.

  Als ik beneden kom staat de jongen met zijn vriend te praten, en ze lachen allebei als ik er aan kom, maar zodra ik bijna bij hun voorbij ben komt de jongen weer achter me aan en zorgt er weer voor dat we alleen in de lift zitten.

  ‘in de lift is het te moeilijk om je te kussen, anders zou ik het doen’ vertel ik hem.

  ‘ja, dat is jammer, maar ehhhh, wat doe je straks ?’

  ‘ik ga zo naar beneden en neem een douche, en daarna zie ik wel, misschien een biertje, misschien een wijntje, wie weet.’

  ‘Ok’ is het enige wat hij zegt, en hij gaat er weer vandoor zodra de beugel over ons hoofd is geschoven, mij achterlatend met mijn gedachte of ik dit wel op de juiste manier heb aangepakt, ik wil immers niets liever dan dat ik een biertje met hém drink, of nog beter, een douche met hem neem.

  Mijn fantasie loopt op stapel en ik zie in een waas zijn gewelfde buik voor me in een leuk broekje en een paar mooie benen, maar ik moet me nu concentreren op wat ik ga doen, ga ik mijn plan wijzigen en hem achterna totdat we de pistes af moeten of ga ik nu naar beneden?

  Ach, denk ik bij mezelf, ik ga, morgen is er weer een dag en dan zal hij er wel weer zijn, immers, er is niets mooier dan een verlangen, en hoe meer je verlangen is des te heftiger is de liefde, toch ?

  Ik ski naar beneden, neem de laatste bocht die naar de centrale skilift gaat en ontdoe me van mijn ski’s, ondertussen rondkijkend of ik de jongen zie.

  Niets, geen enkel teken van leven van deze prachtige gozer, geen enkele jongen die maar enigszins op hem lijkt.

  Ik klik de snelsluiters van de schoenen los en loop toch een beetje ontdaan naar de grote liftcabines die me naar beneden brengen, naar het stadje onder in het dal, naar het appartement aan de andere kant van de straat van de skilift.


  votre commentaire
 • Ik ben nog maar amper in de lift en instaleer de ski’s tegen de beugels aan de zijwand of ik voel dat er nog iemand instap, en ik voel dat ik aangeraakt wordt op een manier die er niet op lijkt dat iemand me per ongeluk aanstoot.

  ‘genoeg voor vandaag’ zegt de jongen, en lachend laat hij zich op de bank ploffen.

  ‘je stopt er ook mee ?’

  ‘je ging toch een biertje drinken? Ik doe met je mee’ en hij graait in zijn rugzak die hij nu bij zich heeft en haalt er een blik bier uit van een of andere Tsjechische brouwerij, en trekt de lip los.

  Hij neemt een teug en houd me het blikje voor ‘goed bier, probeer maar’

  Ik neem een slok en kijk hem aan, de koude vloeistof zou me moeten afkoelen maar in plaats daarvan lijkt het als een kokende massa door me heen te glijden naar mijn buik die op een vreemde manier aanvoelt.

  De rit naar beneden is snel beëindigd en voor ik goed en wel naar de straat loop komt de jongen me na, het blikje bier nog in zijn hand, de snowboard over zijn schouder.

  ‘waar woon je ?’

  ‘precies aan de overkant van de straat, daar’ wijs ik hem aan, en ik vertel hem het nummer van het appartement in de hoop dat hij later vanavond op de deur zal kloppen, maar in plaats van zijn eigen weg te gaan loopt hij met me mee en gaat met me de trap op in het gebouw waar ik een appartement heb voor een week.

  Ik zet de ski’s beneden in de beugels, sluit de kast af terwijl de jongen in de deur staat te wachten, en loop langs hem heen naar het trappenhuis naar de eerste etage.

  ‘eerst even de verwarming wat hoger zetten, overdag gaat het wel maar ’s nachts is het koud hier’ zeg ik tegen hem terwijl ik de radiators hoger draai.

  De jongen heeft zijn board in de hoek gezet op de mat waar mijn schoenen staan uit te lekken van de sneeuw en doet zijn schoenen uit, nog steeds met het blikje bier in zijn hand.

  Ik ontdoe me van mijn jas en sweatshirt en bedenk of ik me verder uitkleed of niet, maar ik besluit maar om mijn nylon surfshirt aan te houden en de skibroek later uit te doen, het is allemaal nog een beetje te nieuw voor me.

  Als de jongen zijn schoenen uit heeft doet hij zijn jas ook uit en staat met een strak shirtje naast me naar buiten te kijken, en heel even voel ik zijn arm tegen mijn gladde shirt aan komen.

  “ach stik”, denk ik, “ik ga gewoon douchen en dan zien we wel “

  ‘ik ga even douchen…. hoe heet je eigenlijk ?’

  ‘Gregor’ zegt hij, terwijl ik de skibroek uitdoe midden in de kamer, en hij moet ongetwijfeld de bobbel in m’n broekje zien die ondertussen te klein wordt.

  ‘ t’ is nogal klein in de badkamer’ zeg ik verontschuldigend voor mijn uitkleden midden in de kamer.

  ‘niet allen in de badkamer schijnbaar’ lacht hij, en staat op om me aan te raken, zijn hand gaat over mijn rug, de gladde stof van mijn shirt schijnt hem te prikkelen en hij glijd langzaam met zijn vingers over mijn borst waar de tepeltjes tegen de gladde stof aan drukken, en dan draait hij zich achter me en gaat met een hand over mijn billen en met de andere over mijn borst.

  ‘hmmm’ ik draai mijn hoofd iets naar hem toe en kus hem op zijn mooie lippen, zijn vingers spelen met mijn tepeltjes en zachtjes knijpt hij er in.

  Voorzichtig loop ik naar de badkamer met Gregor tegen me aan gedrukt, hij lijkt me niet los te willen laten.

  ‘hoe oud ben je ?’

  ‘vijfentwintig’ zegt hij.

  ‘en je kanoot ?’

  ‘ja, of eigenlijk is het kajak, ik vaar meestal op wilde riviertjes en zo’

  ‘vandaar je mooie lijf, je bent echt geweldig’ hij drukt me tegen zich aan, nog steeds in zijn skibroek maar door de stof voel ik zijn lid tegen me aan drukken.

  Mijn pik staat stijf in de dunne lycra van mijn slip en ik voel me nat worden van opwinding, ik draai me om en voordat ik hem aan kan raken drukt hij zijn hand tegen mijn kruis en tast door de gladde stof van mijn glimmende slip heen naar mijn kloppende pik.

  ‘hmmmm, dat is een lekkere verrassing, mag ik ?’

  ik laat hem zonder antwoord te geven zijn gang gaan en voel zijn handen over mijn lichaam glijden, dan over mijn kruis, omhoog naar mijn navel, en verder omhoog over mijn gladde buik en borst naar mijn tepeltjes, nog steeds met mijn shirtje aan laat ik hem aan me voelen, me betasten, me in m’n tepeltjes knijpen met een teder gevoel.

  Ik kreun het uit en houd me vast aan de wastafel naast het bad, ik doe mijn benen iets uit elkaar en hijg van verlangen, verlangen naar zijn mooie lijf.

  ‘ik wil je uitkleden’ zeg ik, en begin langzaam met de sluiting van zijn skibroek te spelen.

  Hij gaat iets van me af staan en laat me mijn gang gaan met zijn broek en weldra staat hij in een klein slipje van gladde nylon voor met een T-shirtje dat om zijn buik lijkt te zijn gegoten.

  Zijn pik tekent zich af in de witte stof van zijn slip en de gladde buik gaat hijgend op en neer met de aanrakingen die ik maak, kreunend laat hij me begaan en trekt zijn armen omhoog achter zijn nek, de spieren in zijn buik spannen, de borst staat strak en zijn tepeltjes drukken tegen de stof aan, dan laat hij zich zakken en kust mijn tepeltjes door de stof van mijn shirtje heen, hij likt zich een weg naar beneden en drukt zijn lippen tegen mijn broekje aan, ik voel zijn lippen tegen mijn pik aan en voel het speeksel door mijn slipje heen druppelen en langs mijn ballen glijden, alsof het een warme vloeistof is, met een hand gaat hij omhoog en knijpt weer in mijn tepeltjes en met de andere hand haalt hij mijn pik uit mijn broekje en voel ik zijn lippen om mijn eikel gaan, langzaam, heel langzaam voel ik mijn pik bij hem in zijn mond schuiven en dan voel ik zijn neus tegen mijn buik ‘ohhhh, ja, dat is lekker’

  Hij begint me te pijpen en neemt me heel diep in zijn mond, en dan laat hij me weer helemaal los en likt aan m’n ballen die druipen van zijn speeksel.

  Ik voel zijn handen overal, op mijn buik, mijn borst, en op mijn billen, hij kneed m’n billen en trekt ze soms iets uit elkaar en gaat dan weer met allebei zijn handen omhoog naar mijn tepeltjes.

  ‘ohhhh, ja, knijp er maar lekker in, doe het maar iets harder, ik hou ervan, oohhh pijp me Gregor !’

  hij zuigt aan m’n pik en ik zie dat hij zijn eigen pik uit zijn slipje heeft gehaald en er langzaam aan trekt, hij tuft wat speeksel in zijn hand en wrijft er zijn eigen pik mee in, en maakt draaiende bewegingen over zijn eikel.

  ‘Ohhhh, ik wil je neuken’ zegt hij en glijd met zijn hand over zijn druipende pik heen, hij masseert zijn staaf die glimt van het speeksel en draait zijn eikel in zijn handpalm rond, de roze kop lijkt te willen exploderen onder zijn eigen aanrakingen, en terwijl hij zo met zichzelf speelt zuigt hij mijn pik telkens naar binnen, diep in zijn keel.

  Ik draai me om en doe mijn broekje uit, zijn handen wrijven over mijn rug, over mijn buik, en omhoog naar mijn tepeltjes, ik voel door de stof heen zijn geile aanrakingen van zijn vingers met mijn speelgoed, ik voel zijn kloppende pik tegen m’n rug en doe m’n benen iets uit elkaar.

  ‘heb je condooms?’

  ik graai een condoom uit het toilettasje dat naast de wastafel staat en geef hem die aan, en ik hoor de folie scheuren van de verpakking.

  Dan rolt hij het condoom over zijn steigerende pik en maakt mijn kontje nat met zijn speeksel, en al snel voel ik zijn pik tussen m’n billen glijden, tegen m’n ballen stoten en dan weer terug schuiven, hij neukt me tussen m’n benen om me op te warmen voor het hete spel.

  ‘wil je?’ hijgt hij in m’n nek.

  ‘jahhh, kom in me, neuk me Gregor, steek die pik in me!’

  langzaam voel ik zijn eikel tegen mijn kontje aan drukken en ontspan me om hem binnen te laten, en dan voel ik zijn pik naar binnen glijden.

  Hij is groot, en lang, meer dan twintig centimeter denk ik, en het duurt even voor hij helemaal in me zit, hij duwt rustig naar voren en glijd centimeter voor centimeter naar binnen.

  ‘aaahhh ja, ik neem je helemaal, ik ga je lekker diep neuken, ik zal je lekker klaar laten komen met mijn pik in je kontje’ en hij begint langzaam terug te trekken, en dan als hij bijna uit me is duwt hij weer aan en komt weer naar binnen.

  ‘oowww, neuk me lekker diep, kom op, ram je pik naar binnen, ik wil je voelen spuiten Gregor!’

  hij begint me sneller te neuken en keer op keer glijd hij bijna uit me om dan weer opnieuw naar binnen te stoten.

  Ik houd me vast aan de wastafel, en speel met mijn pik die druipt van geiligheid, ik hou het bijna niet meer, en Gregor stoot zijn pik diep in me en trekt aan m’n tepeltjes.

  ‘ohhh, ik ga je volspuiten, ik kom in je klaar, speel met je pik, ik wil samen met je klaar komen, ik wil je voelen knijpen in m’n pik als je klaar komt, ooohhhh ja, doe het.’

  ‘knijp in m’n tepeltjes Gregor, doe het hard, owww ja ik kom bijna, neuk me hard, duw die grote pik diep in me, jahhhh zo ja, harder, kom op, neuk me hard, neuk me in m’n kontje, ahhhh ja! ik kom, oohhhh ja !’

  ik voel zijn pik in me heen en weer schieten, ik voel de gladde latex in me op en neer gaan, als een geoliede staaf die me diep tegen m’n buik stoot, ik voel zijn ballen tegen me aan slaan telkens als hij naar binnen stoot, ik voel zijn eikel groeien in de rubberen verpakking, ik voel de nattigheid langs m’n benen druipen ‘ahhh ja, ohh dat is lekker, neem me, jah toe maar, neuk me dieper, stoot je hele pik in me, ik wil je voelen spuiten, jahh toe maar!’

  zijn handen wrijven over de gladde stof van mijn shirtje, zijn vingers spelen met mijn tepeltjes en ik kan het niet meer houden, ik ruk aan mijn pik, tuf wat speeksel in mijn hand en masseer er mijn eikel mee, ik draai er omheen net als de mooie jongen deed met zijn eigen pik voordat hij me ging neuken, ik maak mijn ballen nat en wrijf ze langs elkaar, ik sta op springen en voel de pik van Gregor in me stampen ‘ohh ja, ik ga spuiten, ik kom klaar Gregor, ik spuit me leeg, ahhhh jaaah !’

  ik voel Gregor harder in me komen en net voor hij klaar komt haalt hij helemaal terug, ik voel een moment een leeg gevoel en dan opeens stoot hij als een raket zijn grote pik weer in me en doet nog eenmaal een stoot, heel diep in me ‘ahhhhhhhhhhh , kom klaar, sluit je kontje, trek met je spieren, masseer m’n pik, ik kom klaar in je, jahhhhhh !’

  ik voel zijn latex pik in me groeien, ik voel de explosie van zijn spuitende pik in me terwijl ik ontplof tegen de wasbak, zijn vingers draaien en knijpen in m’n tepeltjes, zijn pik zit diep in me, en spuit zich helemaal leeg ‘ohhhhhhhhh, ik kom, ik spuit je vol, ahhhhhhhhhhh!’

  ik spuit mijn zaad tegen deurtjes van het kastje aan, ik knijp met mijn spieren in mijn kontje en melk hem helemaal leeg, en Gregor gilt en kreunt van geiligheid, hij spuit zijn condoom helemaal vol, en nog een keer trekt hij terug om nog een keer te stoten, in mijn strak gespannen kontje, en nog eenmaal voel ik zijn zaad spuiten in m’n binnenste ‘ahhhhhhhh !’

  langzaam haalt hij terug en voel ik zijn pik uit me glijden, en als ik me omdraai, moe en voldaan, zie ik zijn halfslappe pik met het condoom er omheen tussen zijn benen hangen, de lading zaad die er in zit klotst heen en weer in de latex verpakking van zijn mooie pik, zijn borst gaat hijgend op en neer.

  Ik laat me door m’n knieën zakken, en haal het condoom van zijn pik, en laat het leeg lopen op mijn shirtje, zijn natte geil loopt over mijn tepeltjes en ik wrijf me er mee in alsof het olie is, ik pak zijn pik en lik hem schoon, ik neem zijn pik in mijn mond en zuig er de laatste druppels geil uit, terwijl ik met mijn eigen pik speel, ik pijp hem zo diep als ik kan en wrijf met een hand door het geil over mijn tepeltjes, met de andere hand smeer ik mijn pik in met zijn geil en trek me af, ik ben zo geil dat ik wel weer klaar kan komen, die gozer is zo goed die heeft me met zijn neukpartij alleen maar geiler gemaakt.

  ‘ohhhhh, ja, neuk me in m’n mond Gregor, ik wil nog meer van je’ en ik voel zijn halfslappe pik in mijn keel schuiven, ik voel zijn eikel over mijn tong gaan, ik masseer m’n pik en tepeltjes en kijk naar zijn mooie wasbordje ‘ohhhh ja, ik kom weer klaar, oooohhhh neuk me in m’n mond, ja toe maar!’

  ik voel de pik van Gregor weer groeien, hij stoot weer diep in me en speelt met zijn eigen tepeltjes ‘ahhhhhh, ja, pijp me lekker, owww, ik ga weer komen, ohhhhh !’

  ik voel m’n pik trekken, m’n ballen lijken te branden, ik voel zijn geil op m’n borst en begin harder aan m’n pik te trekken, en dan moet ik weer spuiten, ik hou het niet meer ‘ahhhhhhja’ ik lik aan zijn pik en trek aan zijn ballen, hij speelt met zijn tepeltjes en gaat harder en harder tekeer tussen m’n lippen, en dan voel ik dat hij ook weer gaat komen, ik voel zijn eikel kloppen in m’n mond, ik voel een eerste druppel geil op m’n tong komen en proef de verse zilte smaak van zijn zaad ‘ohhhhhh ik kom weer, ahhhh ja, ik spuit je onder, ohhhhh !’

  ik voel zijn zaad uit hem spuiten en in m’n mond belanden, ik voel zijn vette klodders sperma over mijn tong komen en moet zelf ook weer spuiten, snel trek ik me terug en trek zijn pik leeg terwijl hij over mijn shirtje spuit, de verse lading geil druipt over mijn borst en ik spuit me weer leeg op de grond, een laatste kreet van Gregor en dan staat hij trillend naast me ‘whow, dat was lekker’

  ‘morgen weer skiën ?’ vraagt hij lachend, terwijl een druppeltje geil nog uit zijn pik loopt.

  ‘Ok, morgen weer skiën’ zeg ik, maar nu dan toch maar eerst die douche.


  votre commentaire
 • Als ik in de keuken wat staat te frutselen om iets eetbaars in elkaar te flansen blijft mijn hoofd maar tollen bij de mooie jongen, waar zou hij logeren, en welk appartement, of zou die in zo’n volkswagen busje slapen  ergens op een parkeerplaats, zonder verwarming, een dik pak sneeuw op het dak bibberend onder een veel te dunne slaapzak.

  Woedend smijt ik de pan en schuimspaan de gootsteen in en trek mijn jas aan, misschien kan ik hem vinden, misschien kan ik hem meenemen naar een restaurant om samen te eten, lekker wijn te drinken en daarna de middag nog eens over doen, teder, meer liefde, geen harde seks en spermadouches.

  Ik begin met de parkeerplaats onder mijn flat, daar staan genoeg auto’s maar slechts allemaal met een Frans kenteken, geen enkel Tsjechisch nummerbord te vinden, dan maar naar de volgende parkeerplaats, achter het busstation bij de rivier, lijkt me handig als je was hebt om te doen, alhoewel, in de winter ?

  Wederom geen busje met vreemde nummers, dan de kabelbaan maar , lijkt me ook logisch, daar sta je het dichtste bij de lift en ben je als eerste boven, maar ook hier is geen busje te zien die uit Tsjechië zou moeten komen.

  Ik krijg honger, dwaal door de stad en besluit te gaan eten bij een klein Spaans restaurant waar ze lekker eten hebben, ergens in een klein steegje iets hoger in de stad.

  De vrouw des huize is een aardige grapjas die de klanten liever lol ziet hebben dan vertrekken, waardoor ik denk dat de omzet in Nederlandse normen wel eens tegen kan vallen, maar ach, geluk is geen creditcardmiddel.

  Als ik binnenkom komt ze op me aflopen, omhelst me alsof ik een dierbare ben en ze verteld de klanten dat ik al drie jaar bij haar kom eten, ik ben een soort garantie voor de toekomst schijnbaar.

  Haar kelner en tevens kok, ben ik achter gekomen, ook een dame, die menig skileraar achter zich aan zal krijgen, is tevens haar partner die ergens in de grotere stad beneden, in de zomer een bar runt die in de winter dicht zit.

  Zo vermoed ik dat de verliefde twee in de winter zich vermaken in de sneeuw en bergen, en in de zomer, beneden in de koelte van het meer en de terrasjes met genoeg omzet waardoor ze inderdaad de gasten aan de tafel kunnen houden totdat deze van de stoel vallen, wat menigmaal gebeurt door overvloedig plaatselijk gestookte drankjes.

  Aangezien ik meestal de jongste ben, mocht ik niet een nog jongere knul meeslepen, wordt ik door iedereen verwend met hapjes en drankjes en ben ik meestal de laatste die samen met Regina de zaak uitrolt, zij om haar hondje uit te laten, ik om de trap naar mijn appartement weer te proberen te vinden die slingerend omhoog gaat naar de etage boven de skilift.  

  Als ’s avonds iedereen is vertrokken en wij gedrieën de fles kort maken bespreek ik mijn probleem met de Tsjechische jongen die ik niet vinden kan en daar alcohol de emoties versterkt vermoed ik samen met de twee hartstochtelijke vriendinnen dat Gregor ondertussen ligt te creperen van onderkoelingsverschijnselen ergens in het centrum van de stad in een auto waarvan de motor draait en de uitlaat lekt zodat als we niet direct actie ondernemen hij waarschijnlijk of aan de onderkoeling zal bezwijken, of door koolmonoxide zijn dood in gejaagd wordt.

  In minder dan een minuut hebben we allen onze jassen aan en staat de hond luid blaffend op de stoep in dit door slaap overmande steegje veel te laat in de nacht, we gaan op pad.

  Ik leg uit hoe een Tsjechisch nummerbord eruit ziet zodat we niet op elke auto hoeven te kloppen waarvan de motor draait, en ieder neemt een deel van de stad voor zijn rekening, boven de rivier, onder de rivier, en het centrum.

  Als we een half uur later terug zijn bij het restaurant vanwege de kou en de gedachte dat de mogelijke koolmonoxidedood, en misschien zelfs de onderkoeling, een ietsje door onze door drank bedwelmde hersenen overdreven kunnen zijn, besluiten we de dag te eindigen met een door de grootvader van Regina gestookte schnaps die veel doet denken aan een mengsel van thinner en jenever, een aanval op de maag.

  ‘Is hij erg mooi ?’  vraagt de vrouw des huize.

  Ik knik bedwelmd door liefde en drank mijn hoofd en kan mijn tranen amper beheersen, zijn afwezigheid lijkt mij erger dan de bergen zonder sneeuw.

  ‘Weet je wat, het is al veel te laat om nog naar huis te gaan dus blijf je maar hier slapen, dan gaan we morgen weer zoeken of we bellen de gendarmerie, die vinden hem zeker wel’

  Zuchtend sla ik mijn laatste glas achterover en strompel achter de dames aan naar boven, en voor de nacht mij in haar armen neemt besef ik nog ergens in een ver universum dat er slechts één bed staat.

  In de morgen wordt ik wakker tussen twee meiden die luid snurkend hun roes uit liggen te blazen, hun handen op mijn borst en kleine glimlachjes op hun lieve gezichten.

  Voorzichtig maak ik me los uit hun grepen en probeer ergens een deur die me of naar het restaurant kan leiden waar ik weet dat een toilet is, of naar een keuken waar wellicht ook een toilet is, en voor ik het weet sta ik in een klein broekje midden in het restaurant waarvan alle luiken openstaan en op de straat de marktkooplui hun waar schreeuwend aan de man proberen te brengen.

  Ik duik direct weg achter de bar en zie tot genoegen dat de koffiemachine daar onder handbereik staat en van hetzelfde merk is als die in ons restaurant, nu nog ongemerkt weer oversteken voor dat roddeltantes en buurvrouwen me naakt zien hollen in een restaurant ergens tegen lunchtijd.

  Als ik even later bij de boulanger vandaan  kom met heerlijk geurige croissants en pain au chocolate, zijn de geliefde ook al op en hebben we drie heerlijke koppen geurende koffie voor onze neus staan.

  Ons plan om de gendarmerie te bellen laten we voorlopig varen en ik besluit om eerst zelf eens te gaan kijken waar Gregor zit, te beginnen op het terras op de piste.

  ‘Kom je vanavond met hem eten ?’ roept Regina me na ‘dan maak ik iets speciaal voor hem’

  Ik wuif een kushand naar de deur en vertrek om snel mijn ski’s en uitrusting op te zoeken, en snel naar boven.

  Ik passeer een mooie jongen, kijk eens achterom naar zijn kont als hij voorbij is, maar op dit moment kan niet een jongen voldoen aan de capaciteiten van Gregor.

   

  Het is rustig boven als ik de skilift uitstap, de zon staat helder aan de hemel en de stralen voelen heerlijk aan op de huid, het lijkt wel zomer.

  Het is bijna een uur en natuurlijk zit het terras helemaal vol, dus ik ga maar eerst een beetje skiën om te proberen de pijn uit mijn hoofd te verdringen, de fles sinasappelsap half leeggedronken zit in de mauw van mijn jas en ik pak de makkelijkste lift.

  Met nog een paar mensen zit ik op de grote zes persoon bank van de skilift, en eenmaal boven klap ik bijna op m’n snuit doordat de latten over elkaar komen als ik uit de bank spring, oorzaak, drank.

  Rustig glijd ik naar beneden, af en toe stop ik om van het uitzicht te genieten en om vooral niet te haasten waardoor de kans op vallen groter wordt, maar als ik eenmaal beneden kom is de trek om te skiën weg, de lust voor sneeuw verdwenen en verlang ik naar een boek en een bed, wat een kutavond.

  ‘Luc !’

  Ik kijk om naar wie me roept en mijn hart springt op van vreugde als ik steppend met een voet op de board Gregor aan zie komen ‘ik kon je niet vinden’ zeg ik bijna huilend van blijdschap.

  ‘Ik jouw ook niet, ik dacht dat je vanmorgen al wel op de piste zou zijn maar niemand heeft je gezien’

  ‘Niemand ?’ ik kijk hem verbaasd aan ‘niemand kent me hier ook, hoe kan men nu naar mij zoeken ?’

  ‘Mijn vrienden kennen je, die hebben je gisteren gezien !’

  ‘jouw vrienden ? heb je jouw vrienden verteld van jouw en mij ?’

  ‘is dat niet goed dan ?’

  ‘ehhh, tuurlijk, nee, goed...’ ik stamel van verbazing dat ik niet begrijp dat je gewoon even met je vrienden bespreekt dat je een jongen hebt ontmoet, wat zou hij allemaal wel niet verteld hebben, de hele badkamersessie misschien ? ‘weten jouw vrienden van jouw en mij ? ik bedoel, ze weten dat ik ehhh, dat jij, nou ja dat we.....’

  Luc, ze weten dat ik homo ben, waarom zou ik niet een leuke jongen mogen ontmoeten en zij wel een leuke meid ?’

  Lachend sta ik naar de mooie ogen te kijken van deze rare, gespierde, ingepakte jongen die op zijn board staat te wankelen.

  ‘Wat ga je doen ?’

  ‘Ik ga naar beneden, ik ben doodop en een beetje ziek, ik wil even wat uitrusten en daarna kom ik misschien terug’

  ‘je hebt al gegeten ?’

  ‘Nee nog niet, maar veel honger heb ik niet, teveel gezopen gisteravond’

  ‘kom met ons mee en eet iets lichts, salade, een droog stuk brood, dan knap je wel op’

  Eigenlijk zou ik naar beneden moeten gaan maar de aanblik van deze mooie jongen is me teveel, ik pak de ski’s op die ik tegen het hek had gezet en loop achter hem aan naar de trap van het terras, en eenmaal boven zie ik dat alle jongens op ons zitten te wachten, alsof alles doodnormaal is.

  Na het eten knap ik voldoende op om nog een paar uur te skiën en tegen vijf uur gaan we voor de laatste keer naar beneden, zoeven voorbij het restaurant, en gaan met de lift naar beneden.

  ‘wat doe je vanavond ?’ vraag ik Gregor.

  ‘Weet ik nog niet, ik heb geen plannen gemaakt en de jongens ook niet’

  ‘Heb je zin om.... hé trouwens, waar hebben jullie de auto eigenlijk staan ?’

  Verbaasd kijkt Gregor me aan ‘bij jouw flat om de hoek, als je naar de rivier loopt ergens in de straat, hoezo ?’

  ‘Ik ehh, ik heb gisteravond naar jouw auto gezocht, ik dacht, nou ja ik ...... ik dacht dat je misschien zin had om mee te gaan eten’

  ‘goh jammer is dat, dus ik heb mijn etentje gemist, we hebben raclette op gisteravond, er staat een apparaat in huis en die hebben we geprobeerd’

  ‘Er staat een apparaat in huis ?’

  ‘Ja waarom niet, dat is toch normaal ?’

  ‘Nou ehh, raclette is eigenlijk eten van de Alpen, niet zo zeer van deze regio’ weet ik nog net te verzinnen voor de cabinedeur opengaat.

  ‘dan ga ik vanavond met jouw mee uit eten’ zegt hij lachend, ‘dan kun je me het traditionele eten van hier laten proeven.

  We spreken een tijd af en ik begeef me naar boven, de douche lijkt me het eerste belangrijkste voor dit moment en daarna een glas wijn, een flinke bel om in de “mood” te komen.   

  Om acht uur wordt er op de deur geklopt en doe ik open voor een bloedstollende verschijning, lachend van oor tot oor en met een paar donkere ogen die de geheimzinnigheid van het leven met zich meedragen op een kussen van gouden twinkelingen.

  De pupillen groot en zwart waarin je zou verdrinken mocht je jezelf niet  krampachtig vasthouden aan de deurposten van een vreemd appartement waarvan de overtuigende zekerheid bestaat dat je niet de enige bent die de liefde ooit bedreef tegen het badkamermeubeltje.

  ‘Kom naar binnen’ ik kus hem op de wang als groet maar eenmaal binnen kan ik me niet inhouden de deur met een knal dicht te trappen en hem vol op zijn lippen te nemen.

  Ik drink mijn glas leeg (yes het helpt) en vul er een voor Gregor die angstvallig het glas onder de fles vandaan probeert  te trekken met het excuus dat in Tsjechië de mensen geen wijn drinken maar bier.

  Als we de glazen leeg hebben gaan we naar beneden en lopen we naar het kleine steegje, een echt Spaans diner zal ons goed doen.

  ‘mon dieux !’ roept de vrouw des huize als we binnen komen, en ze gilt naar achter waar haar kok/kelner/partner druk in de weer is voor de gasten die al aan de tafeltjes zitten ‘Regina ! viens, vite !’

  Ze komt naar me toelopen terwijl ik in de keuken potten en pannen hoor rammelen en omvallen, omhelst me als de avond ervoor met één verschil, ze kijkt over mijn schouder naar de ongeacht goddelijke verschijning in de vorm van Gregor die uitgedost in een outfit van armani,compleet met sjaal en zilveren oorring dat glinstert in de vele kaarslichtjes van het restaurant, een beetje bescheiden  toekijkt hoe men mij ontvangt.

  Als Gregor wordt omhelst, zij het een beetje voorzichtiger, komt Regina de keuken uithollen met een bord eten wat ze op een tafeltje zet wat waarschijnlijk een vergissing zal zijn, en slaat haar handen ineen met het stralende gezicht van moeder theresa die haar kinderen na lange tijd weer ziet, een gebaar wat veel te oud staat bij een vrouw van nog geen veertig.

  ‘en dit mesdames et monsieurs, zijn nu Luc en Gregor, wijzend op ons met een wijd gebaar en overtuiging van onze garantie voor de kwaliteiten van haar restaurant  ‘komen al drie jaar bij ons!’ druk doende nu om een tafeltje met een meneer en mevrouw er aan iets verder de hoek in te duwen om plaats te maken voor een tafeltje voor twee op een intieme plaats dicht bij de bar en vooral, in het zicht van de vrouw des huize en Regina.

  In mijn ogen gaat er niets boven de zuidelijke warmte van de mensen die altijd met een eenvoud die wij noordelingen niet kennen zoveel charme en genegenheid op kunnen roepen alsof het geen enkele moeite kost.

  De patés moeten natuurlijk op de beste toast gelegd worden, en er komt een uitermate goede wijn uit de kelder die elk wijnjaar moet overtreffen, de rekening waarschijnlijk ook, maar voor Gregor heb ik vanavond alles over.

  Weer zijn we de jongste deze avond en weer worden we door de plaatselijke bevolking op handen gedragen, al hebben de twee in de hoek gedrukte mensen er wat meer moeite mee dan de anderen.

  De fles dure rioja blijft niet alleen op onze tafel staan maar andere komen ook hun goede keuzes aanbevelen en weldra is de sfeer in het restaurant zo sympathiek en ontspannen dat men welhaast van een grote vriendenclub zou kunnen spreken, met als kers op de ijstaart natuurlijk Gregor.

  We eten in gedimd licht onder toeziend oog van Regina die veel vaker komt serveren dan noodzakelijk, onze smakelijk menu’s, hebben een dessert wat koninklijke onderscheidingen zou kunnen verdienen, en koffie na, die elke drang naar nachtrust als sneeuw voor de zon doet verdrijven.

  Telkens als ik mijn hand op Gregor’s hand leg, of hij die op de mijne, zie ik in mijn ooghoeken glimlachende gezichten van de anderen die het allemaal prachtig schijnen te vinden dat twee homoseksuele jongens daar samen zitten romantisch te zijn.

  Regina komt met een heerlijke Spaanse wijn en nieuwe glazen onze kant op ‘is het erg koud in de auto ?’vraagt ze aan Gregor terwijl ze de glazen volschenkt, ‘je mag hier blijven slapen hoor, we hebben een voortreffelijke gastenkamer voor je’

  Vragend kijkt Gregor me aan ‘wat hebben jullie toch met mijn auto ?’

  ‘ik ehh, nou ja, het zit zo, we hebben gisteravond naar je gezocht’

  ‘ja dat weet ik, dat zij je al, je wilde me meenemen naar een restaurant’

  ‘ja ja, maar ik, ik bedoel, wij ‘ ik wijs naar Regina en de vrouw des huize die achter de bar nonchalant een glas staat af te drogen ‘wij hebben ook naar jouw gezocht, na het eten’

  ‘je bedoelt, je hebt eerst naar me gezocht voor je ging eten, en toen je het op had heb je weer naar me gezocht ?’

  ‘met de gendarmerie’ flapt de vrouw des huize eruit.

  ‘nee, nee, nee, niet met de gendarmerie, nou ja, bijna, we.......’ aan de andere tafeltjes is het fluisterstil, de gasten lijken ieder woord te willen begrijpen van onze conversatie die ze niet verstaan ‘we dachten dat je in een auto zou slapen en dat je het erg koud zou hebben en zo, en, en dat je misschien de motor laat draaien, en dat is erg gevaarlijk weet je, en .... nou ja, toen hebben we naar je gezocht’ leg ik hem glimlachend uit.

  ‘Luc, we slapen in een huis in de straat bij jouw om de hoek, daar hebben we een openhaard, een keuken, slaapkamers, een balkon, zelfs een ligbad, dus ik sliep niet in de auto.’

  Hoe stom kon ik nu denken dat hij in een busje zou slapen, waarom eigenlijk ?

  Schrapend gaan de tafelpoten over de tegelvloer van het oude gebouw en na enkele keren goed opgelet te hebben vanuit mijn ooghoeken bemerk ik dat de tafeltjes steeds dichter bij elkaar komen te staan, en niet lang daarna gaat de fles vrolijk rond van tafel naar tafel, totdat we het zat zijn, de uitnodiging van Regina om te blijven slapen in de wind slaan, en terug keren naar mijn appartement waar de nacht zwoel en hitsig is alsof het een zomeravond betreft.

   

  Als ik wakker wordt door het zonlicht wat naar binnen schijnt kijk ik naar het slapende gezicht van Gregor die nog ver weg is in droomland. 

  Zijn rechte donkere wenkbrauwen die pas op het laatste moment afbuigen, zijn fluwelen huid, zijn mooie neus en kleine oortjes, zijn donkere lange wimpers die op elkaar liggen, zijn mooie nek die zacht en soepel is, zijn blote rug tot aan zijn billen die nog net bedekt zijn door het dekbed.

  Zijn flinterdunne haartjes die op zijn ruggenwervel lopen, zijn stekelige piekhaartjes die nog hard zijn van de gel van gisteravond, zijn rustige ademhaling.

  Ik stap voorzichtig uit het bed en kleed me aan om naar de boulanger te gaan, verse broodjes, croissants, verse sinasappelsap van de marktvrouw uit de straat, en dan lekker koffie zetten, samen ontbijt.

  Als ik terug kom ruik ik de koffie al en hoor ik de douche, ik open de deur en bekijk zijn blote rug, zijn naakte witte billen, zijn mooie gespierde benen en zijn voeten ‘goede morgen’

  Hij trekt me tegen zich aan en ik voel de warme waterstralen over mijn gezicht lopen, zijn lippen omsluiten de mijne.

  Een ochtend die je nooit meer vergeten zal.


  votre commentaire
 •  

  Als we boven aankomen is het een bewolkte morgen, maar tegen de lunch begint het wat lichter te worden waardoor we het plan om thuis te eten laten varen en onze rugzakken openen om de baguettes belegd met alle lekkers er uit te halen, samen met de flessen en blikjes drinken.

  De hele groep kwam ons ophalen in mijn appartement en met z’n allen hebben we aan de keukentafel brood staan smeren om deze keer de dure terraslunches eens over te slaan, overigens zijn ze niet per definitie beter als een zelfgemaakte goedgevulde baguette.

  We ploffen neer in een berg sneeuw waar geen wind is en de zon heerlijk op je huid schijnt, en al spoedig is er meer mannelijk schoon half naakt te bewonderen dan in een homobar in Parijs, ze doen allemaal aan kajaksport en hebben allemaal een lichaam wat door menig persoon begeert wordt.

  Als de broodjes op zijn klikken de eerste de boards en ski’s weer aan en al spoedig is iedereen weer weg, en ik kruip wat dichter naast Gregor.

  Met een sneeuwbal plaag ik hem door over zijn buik te wrijven en ik zie zijn spieren trillen, hij laat me echter begaan.

  Als ik bij een tepeltje ben die hard staat, glijd er een druppeltje van de sneeuwbal af en rolt van de harde borstschijf af naar zijn oksel, ik buig me snel voorover en vang de druppel met het puntje van mijn tong op.

  Ik vervolg mijn weg met de sneeuwbal nu naar beneden, maar als er weer een druppel afvalt en in zijn naveltje blijft liggen komen er mensen voorbij en moet ik de sneeuwbal weggooien.

  ‘die mag je straks weghalen’ verzekerd Gregor me terwijl hij zijn T-shirt weer aantrekt en zijn jas oppakt.

  ‘ik kan bijna niet wachten’ grap ik naar hem en knijp speels in zijn harde buik.

  We racen naar beneden en ploffen in de skilift neer die ons met nog twee andere mensen naar boven brengt.

  De hele middag skiën we verschillende pistes terwijl Gregor vaak zomaar in het niets verdwijnt en dan weer opeens ergens voor mijn neus de piste oversteekt om er aan de andere kant weer vandoor te gaan, soms met achterlating van enorme wolken van stuifsneeuw die opwaaien van onder zijn board.

  Vreemd genoeg komen we telkens tegelijk aan bij de skiliften, het lijkt erop dat hij me voortdurend ziet terwijl ik hem ieder moment uit het oog verlies als hij achter bergen, rotsen, en sneeuwhopen verdwijnt.

  Zijn shows met de snowboard lopen uiteen van razende snelheden vlak voor me langs, plotselinge schuivers met de board overdwars waardoor ik in een witte sneeuwpop verander waarna hij teder alle sneeuw uit mijn gezicht veegt, tot stoere sprongen over bergjes en obstakels waarbij hij met een hand zijn board vasthoud, zijn gouden masker glinsterend in het felle zonlicht.

  Constant lijken zijn spieren te trillen en zijn adrenaline te overstromen in zijn mooie lichaam bedekt door een simpele skibroek die als gegoten om zijn lichaam zit, en zijn fleece-jack waar zijn das in weggefrommeld zit die alleen maar dienst doet als remmer voor de koude lucht die zijn mond in komt.

  Slechts als ik in de buurt ben duwt hij zijn felgroene bescherming naar beneden waarbij zijn parelwitte tanden bloot komen tussen zijn mooie strakke lippen die dik ingesmeerd zijn met crème tegen de striemende koude.

  ‘Kom achter me aan’ roept hij als de snowboard weer weg suist.

  Ik zet af met de sticks en met een paar flinke passen haal ik hem in op de zo goed als lege piste waar hij gehurkt op zijn board snelheid probeert te maken om me weer in te halen.

  Als dit niet lukt schiet hij de piste af de losse sneeuw in, uit het oog, en even later zie ik hem voor me als ik de bocht om kom, hij neemt de kortere weg die avontuurlijker is.

  Met een wenk gebaart hij me hem te volgen de losse sneeuw in achter een berg waar we uit het zicht zijn van de mensen, en daar laat hij zich uitglijdend achterovervallen in de zachte deken van sneeuw, zijn masker gouden stralen kaatsend naar het blauwe hemelrijk.

  ‘als ik afstap donder ik drie meter de sneeuw in’ grap ik naar hem, in de wetenschap dat mijn ski’s het wegzakken in deze dikke laag poeder verhinderen.

  ‘dan kom je toch op mij liggen’ zegt Gregor, zijn armen wijd spreidend om het oppervlak te vergroten.

  Ik laat me omvallen naast zijn board en klik de ski’s af zodat ik beter kan draaien, al rommelend voel ik zijn blote hand onder mijn jack kruipen over mijn warme rug.

  Ik laat hem begaan en geniet van de koude strelingen die een tintelend gevoel veroorzaken op mijn huid, zijn hand streelt mijn ruggenwervel.

  Als ik me omdraai gaat zijn hand moeizaam door de tegenwerking van mijn jack naar mijn buik, en als ik de rits open, voel ik zijn frisse vingertoppen over mijn tepeltje strelen, ik wordt hard.

  Voorzichtig buig ik me voorover en kus zijn lippen waardoor mijn wang zijn masker raakt, heel in de verte in de gouden wereld zie ik zijn ogen die sloom en geil naar me kijken.

  Zijn smaak vermengd zich met de smaak van de crème en zijn tong draait mee met mijn strelingen tussen zijn lippen.

  Voorzichtig trek ik zijn jack en T-shirt iets omhoog waardoor de blote huid zichtbaar wordt en ga ik met mijn hand over zijn trillende spiermassa, zijn buik is hard.

  Met de vingertoppen tussen de broekband al likkend aan zijn tong zoek ik naar de band van zijn slip om daar de vingers ook achter te steken, en als ik die gevonden heb vol ik zijn hardheid, drukkend tegen de band van zijn broekje.

  Zijn hand gaat over mijn buik zijn vingers trekken aan de donzige haartjes onder mijn naveltje en zoeken naar de rits van mijn skibroek.

  Ik help hem door overeind te komen met mijn knieën op de board en laat hem mijn broek openen waardoor mijn pik eruit springt om afgezogen te worden, zijn lippen zijn zacht.

  Zijn tong gaat sloom en teder over mijn eikel en soms neemt hij mijn stijve helemaal in zijn keel tot ik mijn ballen tegen zijn kin voel drukken, ik moet me inhouden.

  Als hij overeind komt trek ik zijn jack en shirt over zijn hoofd en leg dit achter hem neer in de sneeuw, als deken tegen de koude.

  De zon straalt op zijn blote buik en ik speel met zijn tepeltjes als ik op hem ga zitten, mijn pik voor zijn lippen.

  Hij duwt me van zich af, trekt zijn broek naar beneden, moet een skischoen uitdoen om zich gedeeltelijk te ontdoen van zijn broek en gaat liggen terwijl ik zijn pik in mijn mond neem, zijn geur is bedwelmend, zijn korte donkere schaamhaartjes sieren zijn mannelijkheid.

  ‘Wil je mij een keer neuken ?’ vraagt hij.

  ‘hier ?’

  ‘Waarom niet ?’

  ‘En als er nu iemand komt’

  ‘Wie’

  ‘nou ja, iemand’ zeg ik schouderophalend.

  ‘dan hebben ze pech, of geluk’ zegt Gregor lachend, me een condoom toegooiend.

  Ik scheur de verpakking los en pak het pakje glijmiddel aan dat Gregor me voorhoud.

  Ik neem zijn pik weer in mijn mond en streel zijn ballen met een hand terwijl ik met de andere zijn bilnaad streel, zijn kontje opzoek en mijn vinger erin probeert te duwen.

  Voorzichtig scheur ik de verpakking van de crème los en doe iets op mijn vingertop waarmee ik bij hem naar binnen dring, hem vinger, zijn ademhaling stokt.

  Ik voel zijn spieren trekken en openen en verlang erna om hem te nemen, hem te bezitten.

  Ik smeer mijn pik in met de rest van het glijmiddel en duw voorzichtig mijn eikel tegen zijn gaatje, zijn glimlach is groots.

  Dan met een forse duw drukt hij zijn lichaam over mijn pik terwijl ik dacht hem voorzichtig te nemen ‘ohh ja, dat is lekker’ kreunt hij zachtjes.

  Ik trek me terug en laat mijn eikel bijna uithem glijden, en duw weer terug in zijn warme lichaam, zijn draaiende warme mooie lichaam wat wil spartelen van genot onder mijn neukende pik.

  Ik verhoog mijn tempo en streel met een hand zijn harde gladde buik, met de andere pak ik een tepeltje van me en knijp er zachtjes in.

  Gregor pakt een beetje sneeuw in zijn hand en knijpt er een harde bal van, die hij strelend over zijn borst laat glijden, zijn tepeltjes aanraakt, mijn buik streelt waardoor de koude ijzige streling me ophitst en duwt de sneewbal tegen mijn tepeltjes.

  Ik pak zijn pik en begin hem te strelen terwijl hij afwisselend de sneeuwbal tegen mij houd en zijn borst masseert.

  Zijn been ligt over mijn schouder en ik kan diep bij hem binnen komen, hij zuigt mijn pik vanzelf naar binnen, zijn ballen strelen mijn kortgeknipte schaamhaar.

  Met een beetje speeksel in mijn hand smeer ik zijn pik in en draai om zijn eikel, duw zijn lid naar beneden om mijn buik aan te raken en laat hem los waardoor zijn stijve pik tegen zijn eigen buik schiet.

  Nog een keer pak ik hem beet en dan voel ik dat hij gaat komen, zijn spieren trekken zich in zijn lichaam samen, hij hijgt en trilt, en dan spuit zijn zaad met kracht uit zijn mooie rechte pik over zijn buik, druppels raken zijn kin en wang.

  Ik kom tegelijkertijd klaar en spuit het condoom helemaal vol met heet sperma wat uit mijn diepste ik komt aanzetten, het lijkt niet op te houden, ik duw mijn pik diep in hem.

  Uitgeblust val ik over Gregor heen  en kus hem teder op zijn lippen, zijn adem giert nog steeds door zijn keel.

  ‘Wow, dat was lekker, wat kun jij neuken zeg’

  Met een paar papieren zakdoekjes en wat sneeuw veeg ik zijn buik schoon en kleden we ons weer aan, in de rugzak de resten van ons hitsige bestaan achter de berg, uit het zicht van de wereld.

  Als we s’avonds thuis komen nemen we samen een douche en doen we nog een keer een liefdesdans, met dezelfde passie en vuur als de eerdere keren, we zijn een vulkanisch gesteente wat waar ook ter wereld voortdurend op uitspatten staat.

  Vrijdags gaan we nog een keer de piste op om te skiën, bedrijven de liefde op een zedelijke manier achter een oude berghut niet ver van de plaats waar we de dag ervoor hebben gelegen, en gaan naar beneden voor een middag samen voor we elkaar gedag zeggen.

  Ik help hem zijn koffers pakken, en dan komt hij mee naar mijn appartement waar we de laatste dagen veel samen waren, eigenlijk alleen maar samen waren.

  Gisteravond zijn we met alle jongens naar het restaurant in het steegje geweest en hebben de dames geplezierd door alle jongens hun wasbordjes te laten zien, inclusief mijn eigen buik, en daarna zijn we naar een club geweest waar de jongens de laatste poging deden om een van de vrouwelijke schonen aan de haak te slaan.

  De middag voor vertrek neuken we nog een keer in de badkamer alsof we de hele vallei in een gletsjer willen doen veranderen en hopen maar dat de buren niet thuis zijn, het is de laatste keer.

  Bij afscheid pinkelt er een traantje in de ooghoeken van Gregor ‘misschien zie ik je nooit meer’ zegt hij pruilend.

  ‘je hebt mijn adres, je kunt altijd de trein pakken en terug komen’ verzeker ik hem.

  Waarschijnlijk zal dat nooit gebeuren en is deze mooie vakantie een droom om te koesteren, om nat bij wakker te worden, met een stijve onder de lakens.

  Voor ons allebei.

  Ik kan het niet laten ook eens flink te snuiven als ik de twee knalrode jeeps weg zie rijden uit de straat nog geen twintig meter bij mijn appartement vandaan, een dikke sneeuwdeken op het dak.

  Er is geen busje te bekennen.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique