• Ik ben voor een poosje op een caraibisch eiland voor werk, een erg exotisch eiland wat voor mij echt alle anderen ver te boven gaat.

  Als we op een avond zitten te eten komt er weer een auto door het straatje langs de zee “hey michael, middernacht feest in Riviere-Salee, jullie moeten komen.”

  Er zijn hier geen vaste clubs en discotheken, er zijn hier geen aanplakbiljetten over een feest wat er gaat komen, hier wordt dat zomaar spontaan georganiseerd en wordt het rond “gebazuind”.

  Als we rond middernacht aankomen over een angstwekkend weggetje wat soms zo stijl is dat de auto afslaat in de eerste versnelling, we bochten moeten maken waarbij de ravijn zowel links als rechts van de auto eindeloos de diepte in lijkt te reiken, de parkeerplaats vol staat met andere auto’s, komen er een paar mensen op ons af om ons voor te stellen aan andere gasten.

  Het feest is ditmaal georganiseerd op een dak van een hotel, en in en rond het zwembad, de trappen, de terrassen op verschillende niveaus, dwalen zo’n vier tot vijfhonderd gasten rond.

  Op een van de terrassen staat een enorme tent en is de muziek, de dansvloer en een bar.

  Onwennig tussen zoveel donkere mensen lopen we als een van de weinige blanke rond, en al snel worden we ten dans gevraagd.

  Nou, dat hadden ze beter niet kunnen doen, dat had hun enkele zere schenen bespaard en mij een vernederende afgang van mijn populaire discodance; links naar voren, rechts opzij, de armen in de lucht en een handjeklap.

  Slaat nergens op hier, echt, het slaat werkelijk helemaal nergens op.

  De muziek is ten eerste niet Engels of Amerikaans, ten tweede niet in te voegen in het genre pop of house, en ten derde totaal anders van ritme dan die opgefokte pop en techno van ons metropool.

  De muziek is Caribische techno, en dansen doe je niet alléén, zoals in de Europese discotheken.

  De muziek stopt een luttele seconde, genoeg om als de bliksem van de dansvloer te verdwijnen, en gaat over in een ander ritme.

  Een dertigtal jongeren, meesten jongens (het was een gayparty) beginnen een dans die ze allemaal het zelfde uitvoeren, zoiets als met een dansvoorstelling, of een musical of zo.

  De dans is opwindend, sloom, hysterisch, cool, huiverend, tot de jongens in extase hun lichamen in de lucht lijken te werpen, hun blote bovenlichamen trillen van de spieren die strak gespannen staan op hun buiken die naar voren steken, hun ruggen hol, ze kijken in de diepe nacht en dansen, de rillingen lopen over mijn rug.

  Nondeju , dit is geen dansen meer, dit is pure paradijselijke extase uitgevoerd door de mooiste mensen die ik ken.

  Er komen meer mensen op de dansvloer, ook vrouwen, en in luttele seconden staat er denk ik wel honderd man te dansen, ze lijken te zweven, stampvoeten soms massaal allemaal tegelijk met de linkervoet, een stap naar achteren en dan de rechtervoet, de benen rond alsof je enorme

  O-benen heb, het lichaam voorover gebogen met de handen in de zij, bammm, een grote klap, de hele menigte lijkt als bij toverslag in één seconde te draaien, hun billen draaien als elastieken rond zoals een kind met de hoepels draait, en daar gaat hun rug weer, hol, de ogen naar de sterren die alles op lijken te zuigen van dit kleine planeetje.

  Ontroerd kijk ik ernaar en ben eigenlijk een beetje ontdaan; kan ik ooit zoiets leren, dit is majestueus.

  Ik word door iemand om de middel geslagen, ik zie zijn gezicht, het is Nicolas, van oorsprong van metropool en woont hier al vier jaar “dance, michael, dance” ik kan niet meer terug.

  Als een papieren servetje wordt ik opgenomen door de menigte, ik moet goed kijken hoe ze bewegen, er mee mee gaan, voor mijn gevoel zijn de bewegingen die ik maak rare stuntelige kronkels, ik brouw er niets van, ik geniet, whoww! De hele groep draait een kwartslag, honderden tegelijk, ik als laatste, hun lichamen zijn nat van transpiratie, de bruine huid glanzend in het licht van de maan en de gekleurde lampen, er bestaat volgens mij niets heter dan dit, dit is pure lust, geilheid, extase.

  Ik begin de controle over mezelf te verliezen naarmate ik meer controle over de dans krijg, de menigte slokt me gelukkig op en ziet niet mijn hopeloze pogingen in de maat te blijven, het stopt nooit, het kan niet stoppen, neee!!! laat het niet stoppen.

  Plots veranderd de muziek, het is meer een schuifel, en als ik denk dat ik beter kan gaan wordt ik door iemand om mijn middel gepakt, ik kijk hem aan, een donkere jongen, natuurlijk een donkere jongen.

  Wist het niet, na de dans blijkt het dat je opgepikt wordt voor de meest hete dans der dansen, ik was te laat het te ontwijken, je mag het niet ontwijken, het hoort bij de Caraïben, de cultuur.

  In mijn hoofd tolt het, ik lijk te zijn verzwolgen door exotische dromen die echt gebeuren, ik voel de schop in mijn kruis, nee toch niet, ik kijk, het is het rechterbeen van mijn partner, mijn  been gaat tussen die van hem.

  En dan, nondeju nogs toe, je danst, je danst niet met je voeten, je danst met je been, je beide benen wel te verstaan en je kont, je rug, je hoofd, maar niet je voeten.

  Mijn kruis wordt gemasseerd door het rechterbeen van de jongen, en ik voel hem over mijn bovenbeen rijden, ik kijk beschaamd om me heen maar iedereen danst zo, zwoel, opwindend, lustig, geil.

  De voeten zijn bij de eerste bewegingen van de dans al geplaatst, die veranderen niet meer, de voeten en de schouders zijn altijd in dezelfde positie, als aan de grond gelijmd.

  Het enige wat beweegt zijn je benen die draaien, je kont die draait en wrijvende bewegingen maakt over het bovenbeen van je danspartner en je rug die zijn buik masseert, en je hoofd, dat zachtjes tolt.

  Ik heb een erectie, wie kan er nou geen erectie krijgen als je zo moet dansen, ik kan er niets aan doen, de jongen knipoogt naar me, ik wrijf met mijn ballen over zijn bovenbeen en ik voel dat hij zijn pik op mijn been aan het masseren is, ik voel zijn harde pik over mijn been wrijven, ik wordt er geweldig geil van.

  Onze buiken wrijven tegen elkaar, zijn tepeltjes staan stijf, en soms gaat hij er mee langs mijn tepeltjes heen, ik kreun zachtjes, laat me lijden door de geile dans die we uitvoeren onder zijn leiding.

  Zijn mouwloze shirt is kort, een streep van zijn buik is zichtbaar en boven zijn broek komt een deel van een rode slip uit, een mooie rode slip.

  Ik heb zelf een witte short aan die ook redelijk afzakt en daaronder een aussiebum slip, een van mijn favorieten.

  Mijn T-shirt is van nylon met gaatjes, kort, soms veel te kort, de jongen wrijft zo tegen me op dat het shirt omhoog kruipt en soms mijn tepeltjes bloot zijn, alhoewel het niet veel uitmaakt als het shirt normaal zit want ook dan zie je mijn tepeltjes.

  Ik zou hem willen kussen, ik zou zijn tong willen voelen, zou zijn tepeltjes tussen mijn lippen willen nemen en er op zuigen, er aan likken, maar de dans verbied het, de dans is er voor de dans, hoe geil die ook is.

  Het moet toch niet lang meer duren, ik kan zo klaar komen, zijn been wrijft me tot een hoogtepunt, ik voel de voorhuid van mijn pik zelfs heen en weer gaan, ik moet me inhouden, ik hoor de geile kreuntjes van de jongen.

   

   

  Op bijna het zuidelijkste punt van dit eiland is en gaybeach, niet erg druk maar ondanks de overtuigend religieuze bevolking van het eiland is er toch strand waar uitsluitend homo’s komen.

  Als ik aankom wordt ik door de anderen gadegeslagen, als enige blanke op het strand val je natuurlijk wel op.

  Ik draag een mouwloos nylon gaatjes shirt en een nylon short met grote exotisch bloemen erop wat ik die morgen in een plaatselijke winkel heb gekocht.

  Het is een erg geil short van gladde nylon en nadat ik er het binnenbroekje heb uitgeknipt voelt het heerlijk geil aan, ik knip altijd de binnenbroekjes uit sportkleding, ook uit de witte nylon pantalon die ik heb, en als ik dan een gekleurde slip eronder draag dan zie je de slip door de nylon heen, ik vind het geil als de jongens me nakijken omdat ik een geile slip onder mijn kleren draag.

  Ik leg de handdoek op het zand en kleed me uit, althans, ik doe de short uit en sta nu in een wit zwembroekje van aussiebum op het strand, de jongens kijken naar me.

  Als ik in het water ga voel ik hun blikken op mijn kontje, wacht maar tot ik eruit kom!

  Het water is erg lekker, warm zoals water in de tropen is, en helder, kraakhelder.

  Ik kijk naar beneden en zie mijn pik en ballen door de stof heen, het witte nylon zwembroekje is transparant als het nat is, en een van mijn favorieten zwembroekjes voor op en gaystrand.

  Er komt een mooie jongen aanlopen met een tas en een handdoek, en even later laat hij zijn spullen vallen niet ver van mijn plaats.

  Zal ik het water uitkomen zodat hij me ziet ?

  Ik wacht maar even, ben er trouwens net pas en het is nog vroeg.

  Tien minuten later komt de jongen het water in, hij draagt een rood-roze zwembroekje met pijpjes, en zijn mooie donkere huid wordt er geweldig door geaccentueerd, een mooiere combinatie kan welhaast niet.

  Ik zwem een stukje zijn richting uit om wat korter bij hem te komen, en weldra zijn we kort bij elkaar en knikken we naar elkaar “hi”.

  We drijven wat rond en dan gaat de jongen onder, en komt langs me op zwemmen in het heldere water, en even later duikt hij aan de andere kant van me weer op.

  Hij heeft ongetwijfeld mijn zwembroekje gezien en grijnst een brede glimlach.

  Ik zwem nog wat rond en ga terug naar het strand, en zodra ik met mijn zwembroekje uit het water ben blijf ik staan, ik wil dat hij me ziet, ik wil dat hij mijn pik en ballen kan zien en draai me om, friemel wat aan het koordje van mijn broekje en wacht tot hij ook wat omhoog komt.

  Hij heeft geen stijve maar wel bijna volgens mij, als hij uit het water komt zie ik zijn pik duidelijk groeien en omhoogkomen, half omhoog, zijn pik ligt rechtsom en is enorm, nu al.

  ik ga een eindje lopen en zorg ervoor dat ik terug moet langs zijn handdoek, en als ik even later omdraai, ervoor zorgend dat mijn broekje nog niet droog is want dan is het effect weg, zie ik dat hij naar me ligt te kijken.

  Ik laat me op mijn handdoek vallen en kijk een beetje rond, de jongen kijkt naar mijn richting maar ik kan niet zien of hij naar me kijkt door zijn zonnebril.

  Dan staat hij op, gaat een stukje lopen, draait weer om en keert achter langs me heen en komt even later weer terug, cruising.

  Ik sta op en volg hem een paadje in ergens tussen de struiken, een erg moeilijk begaanbaar paadje over rotsblokken en boomstronken, en dan komen we op een open stuk terrein van mooi wit zand, omringd door bomen en struiken, de mangrove.

  Ik zie de jongen voor me op een boomstam zitten, zijn benen iets uit elkaar, zijn pik is weer kleiner dan toen ik hem uit het water zag komen.

  Ik loop voorzichtig op hem af “hey” ik ga naast hem zitten.

  “Kom je hier vandaan” vraag ik hem, doelend op de eerstvolgende plaats vanaf hier.

  “ja, en jij ?”

  Ik leg hem uit dat ik vanwege werk hier ben “moet hier een maandje of acht zijn, misschien zelfs langer, erg hé ?” we lachen allebei, zijn mooie witte tanden bloot, zijn bezwete huid glinstert in de zon.

  Ik kijk naar hem, zijn zwembroekje is goed gevuld, maar wat vooral erg mooi is aan hem zijn zijn buik, gespierd, hard, en zijn billen, dik, rond, hard en een volle spiermassa, zijn lange benen met stevige gepierde bovenbenen en harde kuiten, zijn mooie voeten.

  Zijn hele lichaam is de paradijselijke perfectie, mooiere jongens dan Caribische zijn er volgens mij niet.

  Zijn lichaam is onbehaard, voorzichtig leg ik een hand op zijn buik, streel deze, voel zijn spieren zachtjes trillen onder mijn aanrakingen, hij kijkt omhoog naar de lucht, net als de dansende jongens op de party.

  Zijn nek is hard, zijn kaaklijn vierkant, mooi gevormd, zijn neus iets breed en klein.

  Ik ga met mijn hand omhoog en voel zijn borst, zijn tepel, alles is vlekkeloos mooi en onbehaard, ik val hier op.

  Onbehaarde jongens zijn het top van schoonheid.

  Hij kijkt me aan, legt een hand op mijn buik en streelt me zacht, ik voel zijn zachte vingers rond mijn naveltje draaien, hij lacht naar me, zijn tanden bloot.

  Op deze jongen ben ik verliefd, dit is voor de rest van mijn leven, dit is het toppunt van geluk, denk ik bij mezelf.

  Ik verzet mijn voeten een beetje zodat ik makkelijker voor hem sta, zijn hand laat me niet los, ik leg mijn andere hand ook op zijn borst en neem zijn tepeltjes tussen mijn vingers, knijp er zachtjes in, hij kreunt geil, zijn ogen half gesloten, jemig wat een geil gezicht.

  Ik ga naar beneden, voel zijn buik weer en draai om zijn naveltje, zak verder naar beneden en ga met mijn hand over zijn zwembroekje wat glad en geil aanvoelt.

  Ik voel zijn pik groeien, heel langzaam, hij lijkt er een spelletje van te maken alles heel langzaam te doen, zoals alles heel langzaam gaat op de caraiben.

  Ik ga met een hand naar achteren, over zijn zij, langzaam naar zijn harde billen, ze zijn goddelijk, rond, hard, stevig, ze zijn alles om aan te raken, te strelen, te kussen, te likken.

  Ik voel dat hij me naar zich toetrekt en ik zet voorzichtig een stapje naar voren, zijn borst raakt bijna mijn zwembroekje, hij zit met zijn lippen ter hoogte van mijn tepeltjes, hij likt er aan, zijn tong beweegt geil tegen mijn tepeltje aan en ik voel zijn andere hand de andere pakken, knijpt er iets in, zijn tong maakt me gek.

  De jongen weet wat lekker is, voor een jonge jongen als hij, ik denk een jaar of twintig tweeëntwintig, is hij absoluut zeer begaafd in het spel der liefde, maar hoe kan het ook anders in een land waar de dans als tot klaarkomens toe uitgevoerd wordt, waar de mensen zo mooi zijn dat je de hele dag met een erectie kunt lopen.

  Ik voel de hardheid van zijn billen door de stof van zijn zwembroekje heen, de stof is glad en geil, het nylon voelt prettig aan en is strak gespannen om zijn kontje, de bilnaad is diep en de stof van zijn broekje staat strak gespannen over dit goddelijke ravijntje van bruine huid.

  Nergens is ook maar een haartje te bekennen, zelfs zijn oksels zijn onbehaard of misschien geschoren, dat weet ik niet, maar zijn rug, zijn borst en buik zijn geheel haarloos, zijn gezicht is kinderlijk glad, zelfs de donzige haartjes die je bij blonde jongens ziet zijn hier afwezig.

  Zijn lippen zijn iets vol, roze en hard, zijn ogen groot, donkere diepe geheime gewelven van geilheid en lust.

  Ik voel zijn hand zakken naar mijn buik, zijn tanden knabbelen aan een tepeltje, zijn hand gaat verder naar beneden, hij pakt zachtjes mijn pik en ballen beet door de gladde stof van mijn broekje, zijn hand masseert mijn pik, ik voel de warmte van zijn hand over mijn ballen glijden, ik voel dat hij het koordje lostrekt en een of twee vingers achter het randje van mijn zwembroekje legt, er iets aan trekt, mijn pik valt naar buiten, op zijn hand die hem zachtjes opvangt en beetpakt.

  Zijn andere hand gaat naar mijn ballen, hij likt nog steeds aan mijn tepeltje en met zijn handen masseert hij nu mijn ballen en mijn pik, mijn voorhuid gaat heen en weer, ik voel een druppel geil opkomen in mijn eikel.

  Ik buig me iets voorover en wrijf met een hand over zijn kontje, de andere beweeg ik naar voren maar kan zijn broekje niet vinden, zijn kruis is te ver naar beneden voor me, ik pak een tepeltje en knijp er iets in, hmmmm, hij kreunt.

  Ik voel een hand weggaan bij mijn pik, hij doet iets bij hemzelf, misschien trekt hij het touwtje los van zijn broekje, ik kan het niet zien, ik wil dat zelf doen, ik wil zijn pik zien als die naar buiten komt.


  votre commentaire
 • Ik pak hem onder zijn oksel en trek hem iets omhoog, hij staat op en legt zijn lippen op die van mij, zijn tong komt bij me naar binnen en hij kust me vurig en wild, langzaam en teder, zijn tong draait langs mijn tong en maakt me gek.

  Met een hand voel ik aan de voorkant van zijn broekje, de andere hand laat ik over zijn kontje gaan, ik streel zijn harde billen, ga met een vinger achter de band van het broekje waar zijn bilnaad iets terugwijkt van de stof en duw mijn vinger iets naar beneden, ik voel de zwoele natte huid van zijn bilnaad, met de andere hand wrijf ik over zijn groeiende pik die nu weer zoals in het water halfslap naar rechts ligt.

  Ik buig iets naar beneden, wil me van hem afduwen, ik wil hem zien, ik wil.........

  Hij laat me los en ik ga iets naar achteren, aanschouw zijn mooie lijf dat iets glimt van het zweet, ik leg mijn hand op zijn buik en masseer hem, naar beneden, ik trek aan het touwtje van zijn broekje en trek zijn broekje iets open, net ver genoeg om plaats te maken voor zijn groeiende pik, net niet genoeg om hem naar buiten te laten komen, ik geil op zwembroekjes.

  Met mijn tong beweeg ik over de stof waar zijn pik achter ligt, ik voel zijn aders, zijn pik beweegt iets, ik duw harder, ga naar beneden en lik over de nylon waar zijn ballen liggen, ik kijk en zie dat zijn schaamhaar nauwelijks aanwezig is, ahhhh, wat is dit geil, wat een mooie geile jongen.

  Hij pakt met zijn beide handen mijn tepeltjes en masseert ze, ik pak zijn broekje en trek het iets naar beneden, met de andere hand ga ik tussen zijn benen door en masseer de nog steeds door nylon bedekte billen, zijn pik valt op mijn tong, ik neem hem.

  Heel langzaam laat ik mijn lippen over zijn pik glijden, hij groeit, en ik neem hem dieper en dieper, en dan voel ik zijn ballen tegen mijn kin, zijn gladde mooie ballen, de huid zacht als perzik.

  Ik trek iets terug, laat hem bijna uit me komen en dan duwt hij zijn heupen weer naar voren, hij gaat me in mijn mond neuken, pffff, ik pak mijn pik en masseer deze langzaam.

  In en uit gaat zijn pik, hij is nu hard, groot en hard, groter dan ik ooit gezien heb, ik kan hem absoluut niet helemaal in me zuigen.

  Dan trekt hij zich terug, trekt me overeind en neemt mijn pik in zijn mond, eerst langzaam, heel langzaam zuigt hij mijn pik naar binnen en dan voert hij het tempo op, totdat hij geil mijn pik neukt met zijn mooie mond, zijn mooie volle lippen, hij kijkt omhoog, zijn geile ogen kijken me aan, pakt mijn tepeltjes en speelt er mee.

  Hij komt omhoog, bukt en gaat schuin voor me staan en pijpt me weer, ik kan nu met mijn hand bij zijn kontje komen, ik ga voorzichtig met mijn hand achter de band van het broekje en beweeg in zijn bilnaad, ik voel zijn billen trekken, ze bewegen geil op en neer, ik vind zijn gaatje, onbehaard en nat, nat en geil.

  Hij duwt met een hand zijn broekje naar beneden en ik kan nu makkelijker zijn gaatje vinden hij is open, ik voel dat hij makkelijk te nemen is en duw voorzichtig een vinger een heel klein stukje in zijn gaatje, zacht en nat, ahhhhh, hij kreunt.

  Ik trek iets terug, ik voel zijn lippen over mijn pik schuiven en doe wat speeksel op mijn vingers, ik duw mijn vinger weer tegen zijn gaatje en hij lijkt er geen enkel probleem mee te hebben dat ik in hem ga, ik vinger hem, mijn hele vinger zit in zijn zachte natte geile gaatje.

  Hij kreunt zachtjes en laat me begaan, terwijl hij me afzuigt vinger ik hem lekker diep en beiden kreunen we zachtjes, de zon verwarmd onze lijven en maakt ze nat, we zweten, hij glimt.

  Ik trek me terug, ik wil hem likken, ik lik nooit een jongen maar deze jongen wil ik likken, ik wil mijn tong in zijn gaatje steken en hem met mijn tong likken, hij gaat met zijn rug op de boomstam liggen en trekt zijn mooie gespierde benen op, zijn gaatje is mooi, roze, klein en rond, zijn harde billen zijn de mooiste billen die ik ooit heb gezien, ik veeg een keer met mijn tong door zijn bilnaad heen, ik voel de zachte huid van zijn billen, ik proef de lichtzoute smaak van zijn zweet, zijn huid, zijn mooie donkere zachte huid.

  Ik duw met mijn tong tegen zijn gaatje, hij gaat iets open, jeetje, dit is de eerste keer dat ik een jongen lik, puur omdat dit de mooiste jongen is waar ik ooit mee heb gespeeld, een exotisch goddelijke jongen.

  Ik duw mijn tong naar binnen, hij kreunt, ik pak met een hand zijn pik en speel ermee, de andere ligt om mijn eigen pik en ik trek er zachtjes aan.

  “Ohhh, neuk me” zegt de jongen met zijn geile stem, ik voel dat hij opzoek is naar zijn heuptasje waar condooms in zitten, ik ben ze vergeten, ik wist niet dat het zover kon gaan, dacht dat het ophield met een snelle pijpbeurt.

  Hij duwt een condoom in mijn hand en ik scheur het open, het rolt makkelijk over mijn pik en ik lik nog een paar keer over zijn kontje, ik maak hem nat.

  Dan trek ik me terug, ook neuken is niet mijn sterkste kant, ik wordt liever geneukt maar deze jongen is anders, deze jongen wil ik nemen, ik wil mijn pik in hem duwen, ik sta op en duw voorzichtig met mijn eikel tegen zijn gaatje, iets harder, ik ga naar binnen, zachtjes, hij kijkt me geil aan met een glimlach, die mooie jongen, zijn pik is iets slapper en ik speel ermee, ik ga naar binnen, ik voel zijn gaatje om mijn pik sluiten, ohhhhh wat is dit lekker, de mooie jongen kronkelt op de boomstam, zijn been op mijn schouder de andere opzij op een tak die van de boomstam komt, een perfecte plaats voor dit standje.

  Ik kijk naar beneden, ik zie mijn pik heen en weer gaan in zijn donkere gaatje, ik wordt steeds geiler bij het zien van mijn eigen pik die in en uit gaat, zijn ballen klutsen heen en weer, ik pak zijn pik en masseer zachtjes zijn eikel, hij gaat weer groeien, ik voel zijn eikel kloppen, ik zie mijn natte pik in hem gaan, ohhhhhhh, kreunt hij zachtjes.

  Hij pakt een tepeltje van me en speelt ermee, ik word er nog geiler van, ik sta op springen maar ik wil meer, ik wil nog niet komen, ik wil hem!

  Ik pak een tepeltje van hem en draai er mee, ik knijp er zachtjes in, ahhhh, lekker ja.

  Dan trek ik me terug, het is niet eerlijk maar ik wil ook, hij kijkt me vragend aan.

  ‘heb je nog een condoom’ vraag ik hem.

  Hij staat op en pakt een nieuw condoom uit zijn tasje, ik doe het bij hem om en ga op de boom zitten, net als hij, ik wil diep genomen worden, heel erg diep.

  Hij pakt een been van me en trekt die omhoog, op zijn schouder, zelfde standje.

  ‘voorzichtig aan, je bent erg groot voor me’ ik kijk naar hem terwijl hij zich tegen mijn gaatje aan zet, ik voel zijn pik tegen me aanduwen en ontsluit een beetje, ik ben nat, nat genoeg om hem binnen te laten, maar wel langzaam.

  Ik pak mijn eigen tepeltjes en speel ermee, heerlijk, geneukt worden terwijl er met mijn tepeltjes wordt gespeeld, dat is top!

  Ik voel hem naar binnen komen, ik kijk naar hem en zie zijn geile bruine ogen halfdicht terwijl hij naar me glimlacht, zijn mooie bruine pik gaat langzaam in me ‘ahhh ja, kom in me, langzaam, kom maar op’.

  Hij trekt iets terug, ik voel zijn pik schuiven en voel hem bijna naar buiten gaan als hij weer terug komt, dieper nu, ik wil het zien, ik ga iets omhoog maar hij duwt me terug.

  Dan gaat hij me echt neuken, harder, ‘ahhhhh, ja, dieper, kom maar dieper in me’ ik voel zijn ballen tegen me slaan, hij gaat op en neer en duwt zijn hele pik in me, uit me, weer in me, ik wil een andere positie, duw hem van me weg, hij kijkt me vragend aan maar ik draai me snel om, ik wil hem van achteren voelen, ik leun op de boomstam en voel zijn pik tegen me aan drukken, ik duw hard naar achteren en voel zijn harde pik in me schieten ‘whoww, ahhhhh, neuk me hard jongen, ahhh’ hij ik voel zijn ballen heen en weer gaan, hij pakt mijn tepeltjes met beide handen en speelt er mee, trekt er aan, draait ze, ik hoor hem hijgen en kreunen, wild neemt hij me van achteren, zijn pik dieper tegen me aanstotend.

  Ik trek me weer terug, ik wil alles proberen met deze jongen, ik wil zien als hij in me komt, ik wil zijn grote harde donkere pik in me zien schuiven, ik ga anders op de boom liggen, in de lengte, en de jongen gaat als op een paard op de boom zitten, zijn pik staat omhoog.

  Ik kan nu zien wat hij doet, ik zit bijna en kan nu zien dat hij zijn pik tegen mijn gaatje aandrukt, ik voel het en ik zie het, zijn eikel glijdt makkelijk in me, ik voel zijn hele pik in me glijden en zie zijn harde buik spannen, zijn spieren trillen onder de bewegingen, ik moet hem aanraken, ik wil mezelf aftrekken terwijl hij me neukt maar ik moet hem aanraken, ik kan de verleiding niet weerstaan hem om zijn middel te pakken, zijn harde buik voelt geweldig aan, zijn onbehaarde borst glanst van het zweet, hij is bijzonder mooi en geil, zijn mooie gezicht lacht naar me, zijn mooie ogen halfdicht.

  Ik pak zijn borsten, zijn harde gespierde borstplaten waar de tepeltjes hard op staan, ik leg mijn handen erop en pak zijn tepeltjes ‘hmmmmm’ kreunt hij, nog wilder gaat hij in me, ik zie zijn pik bijna helemaal uit me glijden, de volle lengte van zijn pik is nu zichtbaar, alleen zijn eikel zit nog een stukje in me, ik kijk ernaar en hij lacht naar me, hij laat me rustig kijken naar zijn mooie glanzende pik in de latex, zijn mooie donkere liefdesdolk die nu stil ligt voor mijn kontje, ik kijk er naar en trek een keer met mijn gaatje ‘wil je weer’ vraagt hij lief aan me ‘wil je dat ik je weer neuk, of wil je een andere standje, ik wil je laten gillen als je klaarkomt, ik wil dat je in mijn pik knijpt met je kontje als je klaar komt, wat wil je ?’

  ‘kom in me, alsjeblieft’ ik draai met mijn rug over de harde boomschors, ik ben zo geil dat ik lig te kronkelen om meer ‘ahhhh kom op nou, duw, duw!’

  Dan, me aankijkend duwt hij hard zijn hete pik weer in me en gromt ‘ahhhh wat ben je lekker geil zeg, ik neuk je helemaal leeg, ik ga je wild neuken en dan spuit je je helemaal leeg tegen me aan, ik wil je zien spuiten, kijk naar mijn pik geile gozer, kijk hoe ik je neem, hoe ik in en uit je ga, ahhhhhh’ hij duwt zijn pik nog dieper in me, ik voel hem tegen mijn binnenste aankomen, een geheim geil plekje alleen voor de allerbeste.

  ‘Ik ga zo komen, ik wil nog een keer van achteren, plat, ik wil liggen en je pik van achteren voelen, neem me daar’ hij trekt zich terug en ik draai me naar een andere boomstam, ik ga er op mijn buik opliggen als op een gymnastiekbok, hij hijgt, duwt zijn pik tegen me aan en komt ruw naar binnen ‘ahhhhhhh ja, dat is lekker, kom op mooie jongen, neuk me, neuk me diep, even maar en dan weer anders, jaaahhhh’ mijn buik wordt ruw gemasseerd door de harde boomschors maar ik vind het niet erg, ik voel zijn pik diep in me, zo wil ik hem ook een keer neuken, ik wil hem weer neuken, ik wil de hele middag met hem neuken.

  Ik duw hem naar achteren en hij gaat uit me, hij hijgt, zijn geile lippen pakken de mijne, zijn tong gaat bij me naar binnen, samen liggen we op de boomstam, hij op mijn rug, zijn pik voelbaar tussen ons in.

  Hij lijkt mijn gedachten te lezen ‘neuk mij nog een keer’ vraagt hij me.

  ‘Heb je nog condooms ?’

  ‘Nog eentje’

  Ik pak voorzichtig zijn pik beet en rol het condoom voorzichtig af ‘ik wil nog een keer, we gaan het proberen, misschien lukt het nog een keer met deze’ en duw het condoom opgerold terug in de verpakking en leg het in de schaduw.

  Ik doe het nieuwe condoom over mijn natte pik en masseer enkele keren, hij pakt mijn tepeltjes en knijpt er zachtjes in.

  ‘Hoe wil je me hebben? Ik wil je lekker neuken zoals jij bij mij doet maar hoe wil je dat ik je neuk, ga liggen op die boom, ik wil je gezicht zien, ik wil je kunnen kussen, ik wil je helemaal voelen.....

  De jongen gaat zoals ik eerder op de boom liggen zodat ook hij kan zien wat er in zijn kontje gaat ‘ik wil je kunnen likken aan je tepeltjes terwijl ik je neuk’ zeg ik tegen hem terwijl ik mijn pik in zijn natte kontje duw, deze keer ook hard, in een keer ‘ahhhhhhhhhhhh !’

  Zijn lippen trekken iets, hij hijgt, komt naar voren en legt zijn armen om mijn nek, ik kus hem, ik voel zijn lippen op mijn tong zuigen, hij kust me geil en beweegt mee op de neukende bewegingen van mijn pik.

  Zijn buik is hard, zijn tepeltjes staan superstijf naar voren en ik pak ze beet ‘ohhhhh’ kreunt hij ‘kom harder in me, ohhhh ja, kom op, neuk me lekker hard’ en hij duwt zijn gaatje harder op mijn pik.

  Ik voel zijn hand naar beneden gaan, ik voel hem in mijn billen knijpen, en dan voel ik een vinger in mijn gaatje gaan, ‘ohhhh wat is dat geil’

  Ik duw hard mijn pik in hem en voel mijn ballen tegen zijn kontje slaan, hij duwt zijn vinger diep in me en neemt me met zijn vinger, ohhhh, lekker.

  We neuken heel ritmisch, onze lichamen zijn nat van het zweet, mijn pik is nat van geilheid en zijn gaatje glinstert in de zon, de mooie jongen glinstert helemaal, zijn mooie donkere huid lijkt betoverd.

  ‘Ahhhh, wat ben jij lekker geil zeg, wat vind ik het lekker om jouw te neuken, ohhh’

  De jongen gaat met zijn vinger geil op en neer in mijn kontje en een hand masseert mijn tepeltje, en dan trek ik me terug, ik ga snel komen en wil dat met zijn pik in me, ik wil dat hij me neukt als ik ga spuiten.

  Ik pak het vorige condoom in de hoop dat het niet verdroogd is maar het is nog goed en rol het weer over de mooie pik van de jongen.

  Ik ga weer als eerst op de boomstam liggen en hij zit tegen me aan.

  Ik voel zijn eikel tegen mijn gaatje drukken maar wil nog niet dat hij naar binnen komt, ik wil hem een beetje plagen, wil mezelf een beetje plagen, en speel met zijn pik die ik met een hand vasthoud en langs mijn gaatje wrijft, over de bilnaad wrijft, en weer tegen mijn gaatje drukt.

  ‘ik wil je zuigen, kom boven me staan dan zuig ik je’ de jongen gaat met zijn pik boven me staan en ik pak zijn pik met een hand beet en trek hem naar mijn lippen, ik neem de in latex verpakte pik tussen mijn lippen en voel de natte geile zilte smaak van mijn eigen lichaam, ik neem zijn eikel tussen mijn lippen en zuig er hard op, zijn hand zoekt naar mijn gaatje.

  Terwijl ik hem lik, zijn ballen in mijn mond neem, zijn eikel opslurp, voel ik hoe hij mijn kontje weer aan het vingeren is, zijn vinger gaat diep naar binnen en weer naar buiten, nat en geil op en neer.

  ‘oooh ja, neuk me nu klaar jongen, ik wil je nu in me zien komen en me klaar neuken, ik wil je zaad in me voelen spuiten’ hij gaat naar achteren en zit weer tegen me aan, ik voel zijn pik weer tegen mijn gaatje drukken en duw mezelf op zijn hete pik, hij schuift in een keer helemaal in mijn natte kontje, diep, erg diep ahhhhhhh.

  ‘Neuk me, ahhh ja, kom op, neuk me lekker hard, speel met mijn tepeltjes jongen, ahhhhh ja kom op maar’ ik pak zijn tepeltjes en hij gromt, zijn geile ogen kijken me aan, ik kijk naar beneden en zie zijn geile natte dolk in me schuiven, de hele lengte van zijn enorme pik glijd uit me, glinstert in de zon en schuift weer naar binnen, heerlijk, ahhhhh.

  ‘knijp harder in mijn tepeltjes, laat me gillen, ahhhhh, ja, ik ga komen, ik wil je voelen spuiten, ik wil je zaad voelen, ooohoh ja, ik kommmm.

  Mijn sperma spuit met kracht uit mijn pik en de jongen trekt zich terug uit mijn kontje, rukt het condoom van zijn pik en komt boven me staan, zijn pik is harder dan hard, zijn enorme pik glanst van het geil en ik lik mijn lippen waarop hij direct zijn pik in mijn mond duwt.

  Terwijl ik de laatste stralen sperma laat schieten komt hij klaar in mijn mond, in mijn gezicht, zijn geile lading sperma druipt langs mijn kin en wangen, ik voel zijn eikel nat van het geil over mijn tong glijden en proef de zoute geile smaak van zijn sperma, ahhhhh, wat geil is die gozer zeg.

  Langzaam komen we weer tot een rustiger tempo en buigt hij over me heen, met een hand veeg ik wat van zijn sperma van mijn gezicht en borst en laat dat in zijn bilnaad druppelen, ik wil hem nog een keer likken, ik wil nog een keer zijn geile kontje likken.

  Hij gaat over me heen staan en buigt voorover om mijn pik op te zuigen die al slapper wordt, en ik ga met mijn tong in zijn bilnaadje, ik wil zijn gaatje voelen met mijn tong, en lik mijn eigen sperma en dat van hem van zijn gaatje en duw een vinger in zijn door het sperma gladde gaatje, ik vinger hem zachtjes en hij kreunt, hij neemt mijn pik heel diep in zijn mond en kreunt terwijl ik hem vinger en schoonlik, zijn geile kontje smaakt heerlijk, zout, geil, zweterig.

  We staan langzaam op en lopen terug naar zee, om ons af te spoelen en vooral af te koelen, we zijn onblusbaar heet geworden, heter dan ik ooit ben geweest.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique