• De eerste vakantie dat hij kwam werken deed hij klusjes in de tuin en in het huis wat we aan het verbouwen zijn, en steeds vaker kwam hij me vragen hoe dit of dat moest gebeuren, iets wat me veel genoegen schonk omdat het een jongen was die wilde leren.

  Meestal spraken we Frans maar enkele keren bleef ik een middag volhouden met alleen engels te spreken, daar kan hij mee leren.

  De tractor is zijn lievelingswerk, telkens als er maar iets zwaars te versjouwen is rent hij al naar de loods om de tractor te halen en komt even later luid ronkend tussen de fruitbomen aantuffen.

  Ik kon hem alleen laten, en als ik in huis zat te schrijven kwam hij af en toe kijken hoe het met me ging.

  Telkens na de vakantie als hij weer naar school ging had ik een paar dagen nodig om bij te komen, ik voelde me alleen, doelloos, triest.

  Deze zomer begint de vakantie vroeg omdat hij op een andere school zit en wisselt van college.

  ‘ik heb acht weken vakantie, maar misschien ga ik nog een paar weken naar familie in het zuiden’

  ‘naar je oma ?’

  Hij schud zijn mooie hoofd ‘nee, een oom, broer van mijn pa die daar een mosselvisserij heeft, ik mag dan mee op de boot en ’s avonds kan ik daar lekker surfen’

  ‘vraag je oom of ik ook een keer mee mag’

  ‘wil je dat graag ?, ik zal het vragen maar dat mag vast wel’

  Ik staar naar de kleine jonge god van achttien lentes die al auto mag rijden, op internaat zit in de grote stad, en weet wat hij wil.

  We beginnen met het opruimen van de puinresten die overgebleven zijn van de bouw van een muur om het erf, en al snel rijd de tractor weer in de tuin met Paul met ontbloot bovenlijf achter het stuur.

  Als alles goed loopt moet ik mezelf dwingen weer met mijn eigen werk te bemoeien want dat moet ook af, dus ik kruip weer achter de computer.

  Als even later iets niet wil lukken zeg ik tegen mezelf dit aan Paul te zullen vragen, hij speelt dagelijks met de computer en is dus waarschijnlijk handiger als ik.

  ‘ik ga even naar de stad een paar boodschappen doen, wil jij eens naar de computer kijken hoe dat werkt, ik kom er niet uit’ zeg ik tegen hem als hij even binnen komt om iets te drinken.

  Als ik een uurtje later terug kom is hij bezig achter de computer en lijkt alles goed te werken.

  Ik ga achter hem staan en wrijf in zijn nek, masseer zijn mooie nek en betast zijn oortjes, zijn korte stekelige haartjes in zijn nek, ik wrijf over de knobbels van zijn blote ruggenwervels, verder naar beneden, totdat de stoelleuning me tegen lijkt te houden, maar hij gaat iets naar voren zodat ik verder kan gaan.

  ‘werk alles goed nu ?’

  ‘oui’ en hij legt me uit hoe ik tewerk moet gaan om het juiste programma te gebruiken.

  ‘blijf je eten ?, het is twaalf uur’

  ‘nee, m’n moeder wacht op me’

  Even later hoor ik zijn motor het straatje uitrijden.

  Als ik aan het werk ga met de computer is er iets glibberigs naast het toetsenbord, wat raar, denk ik bij mezelf.

  Ik ga er met mijn vinger door en ruik eraan, het ruikt naar glijmiddel.

  Glijmiddel ?

  De computer staat in huis in de woonkeuken van de oude boerderij, en de badkamerdeur is ook in de keuken.

  Ik heb Paul altijd vrij gelaten wat betreft het huis, ik wil hem kunnen vertrouwen, dus wat betreft de badkamer zal hij ook wel weten wat daar te vinden is, inclusief het ladekastje schijnbaar, denk ik nu.

  Ik kijk in de badkamer maar kan me niet herinneren hoeveel glijmiddel ik had, maar in de afvalbak vind ik m’n bevestiging, de jongen heeft een zakje totaal leeg gebruikt om er weet ik veel wat mee te doen, m’n fantasie slaat op hol.

  Ik kijk in de toiletkastjes waar het glijmiddel ligt, en daar ligt ook een dildo van het formaat van een mooie god, een die ik graag gebruik in eenzame tijden, of gewoon als ik opgewonden ben.

  Ik pak de dildo beet en voel het glibberige silicone apparaat van vijfentwintig centimeter door mijn handen glijden.

  Zou hij ? ik voel me nat worden, mijn slipje wordt te smal en ik sluit mijn ogen.

  Ik neem Pauls ‘dildo in mijn mond en proef de vreemde smaak van het glijmiddel, misschien heeft hij naar een van de films gekeken die ik in de computer heb en is er zo geil van geworden dat hij naar de badkamer is gegaan en daar heeft gespeeld met deze jongen.

  Ik duw mijn short naar beneden en wrijf over de gladde stof van mijn nylon slip, ik voel Pauls hand over mijn tepeltjes gaan.

  Ik pak de dildo en duw die van achteren tussen mijn benen en beweeg langzaam omhoog, ik voel de eikel tegen mijn ballen duwen, ik hijg, ik voel Paul’s adem in mijn nek.

  Ik pak een tweede glijmiddel en wrijf daar Paul’s pik mee in en ga op en neer tussen mijn benen steeds hoger tot ik hem tegen mijn kontje voel drukken.

  ‘doe het, ik wil je nu’ fluister ik, en ik voel me zweven in een eindeloze ruimte, een vacuüm.

  Dan, heel soepel en zacht glijd zijn enorme pik in me en voel ik hem me langzaam vullen, langzaam en teder, steeds dieper, totdat ik zijn ballen tegen me aan voel drukken.

  ‘neuk me Paul, kom op, je wilt het, neuk me’

  De pik gaat heen en weer in mijn kontje, ik voel de eikel er bijna uit gaan en dan met een ferme stoot weer naar binnen drukken ‘ohhh, lekker, kom op, harder!’

  Mijn hart giert met een enorme snelheid, niet zelden was ik zo geil en het duurt dan ook niet lang of ik kom luid gillend klaar, een dikke lading zaad spuit uit mijn pik en ik voel de pik van Paul in me tekeer gaan, totdat ik moe ben, uitgeblust.

  Langzaam trek ik me terug van de dildo en leg deze in de wasbak.

  Ik neem een douche en voel me enerzijds volmaakt gelukkig, opgewonden, anderzijds terneergeslagen omdat alles omtrent Paul fantasie blijft.

  De hele middag werk ik samen met Paul aan het zwembad achter in de tuin.

  Het is over de dertig graden en in deze hoek loopt de temperatuur echt uit de hand.

  Er is geen wind, de muur rondom het zwembad houd de warmte vast en weldra lopen we in onze zwembroekjes vanwege de hitte.

  Ik kan het niet laten regelmatig naar Paul te kijken en soms iets te nadrukkelijk op zijn middel.

  De opwinding van de middagpauze heeft me totaal overmeesterd en schijnt nu in deze hitte ongekende vormen aan te gaan nemen.

  Zijn mooie huid die al na een paar dagen donkerder begint te kleuren het witte streepje boven zijn broekje als hij bukt om een steen te pakken, zijn ronde billen in het zwarte zwembroekje met het felgekleurde fluorescerende touwtje keurig in een knoopje, het maakt me alleen maar heter in de toch al brandende zon.

  Hij kijkt eens naar mij en laat zijn ogen naar beneden dwalen, een ogenblik hangen ze op mijn broekje waar waarschijnlijk een duidelijke aftekening is te zien van de “hitte”

  Ik draai me om en loop naar de betonmolen om mijn steigerende lid tot bedaren te brengen, en voor ik een paar meter verwijderd ben krijg ik een volle lading koud water over me heen.

  ‘om af te koelen’ roept Paul me na als ik wegren voor een eventuele tweede poging.

  Lachend slaat hij zich op de knieën als ik druipend en hijgend de andere kant van de tuin bereik.

  ‘ik krijg jouw nog wel’ roep ik met de tuinslang in m’n hand.

  ‘ben niet zo heet als jij’ schreeuwt hij terug, waardoor hij niet onwaarschijnlijk aangeeft mijn opgewonden staat gezien te hebben in mijn zwembroekje.


  votre commentaire
 • Als Paul de volgende ochtend belt is het regenachtig en triest, een klotedag om buiten te werken ‘kun je me komen halen, het regent’

  ‘ok, ik ben er over vijf minuten’ antwoord ik de zwoele stem.

  Zou hij weten hoe geil zijn stem is ? een beetje te zachtjes, romantisch zachtjes alsof je fluistert, een beetje hees zoals rokers dat wel eens hebben, en die jongensachtige bas, die doet het hem, die donkere jongensstem die me ’s ochtends wakker maakt.

  Vijf minuten later sta ik bij de inrijpoort van het huis van zijn ouders, een paar straatjes verderop.

  ‘geen short vandaag ?’

  Hij lacht, wil je m’n blote benen zien ? en trekt een broekspijp van zijn sportbroek op.

  Hij weet dat ik naar hem kijk, heel vaak heb ik tegen hem gezegd dat ik hem mooi vind, en hij vind het schijnbaar leuk om me zijn lichaam te tonen, hoewel er wel grenzen zijn.

  De hele ochtend werkt hij alleen in het huis en ’s middags als de zon er door komt gaan we de tuin weer in.

  ‘wil je een short ?’

  Ik loop zelf altijd in een korte broek of short en Paul pakt meestal een broekje bij mij uit de kast omdat in zijn kast schijnbaar alleen maar merkkleding ligt, te duur voor het werken.

  Ik geef hem in de bijkeuken een short aan en kijk hoe hij zijn trainingbroek uittrekt.

  Zijn naakte lichaam in mijn keuken, de borstkast van een jongen, gespierd, rond, volmaakt.

  Zijn tepeltjes ietsje rozig, zijn buik hard met de aftekening van het wasbordje, een streepje donzige haartjes vanuit zijn slipje omhoog lopend naar zijn navel.

  Zijn kontje is volmaakt rond, zijn billen zijn strak afgetekend in zijn slip en ik zie de bobbel van zijn kruis.

  ‘waarom kijk je zo?’

  ‘ik kijk graag naar je, dat weet je toch ?’

  Langzaam trekt hij de short aan en ik trek voor de gein als hij zich bukt de slip iets naar beneden, de witte huid van zijn billen is glad, soepel, geil.

  ‘uhuh’ zegt hij lachend en trekt de koordjes van zijn short aan, ‘genoeg gezien’ en glimlacht zijn mooie witte tanden naar me.

  Op een middag als ik de shorts in de wasmand heb gegooid vraagt hij om een broek.

  ‘boven in de kast liggen broeken, kijk daar maar even’

  ‘kan ze niet vinden’ hoor ik vanuit het trapgat.

  Onderin de witte kast, onderste schap, daar liggen drie of vier korte broeken, pak er daar maar een van’

  Ik hoor deuren opengaan en sluiten en weet dat Paul waarschijnlijk met de broek in zijn hand op speurtocht uit is om te kijken wat er allemaal ligt.

  Na de vondst van mijn siliconevriend van vijfentwintig centimeter verwacht hij meer te vinden in ons huis, dat zal echter niet mee vallen.

  Dat had ik dus mis ‘wat is dit ?’

  ‘Paul, als je het niet vinden kunt kom ik je helpen zoeken maar dan in bed’ grap ik naar hem.

  ‘heb het al gevonden’ en even later staat hij beneden ‘wat is dit ?’

  ‘ehhhh, dat zijn poppers, een soort drug wat wij gebruiken om ehhh, nou ja, je wordt er geil van, nog geiler bedoel ik, ehhhh……..’

  Voor ik het weet heeft hij de dop eraf geschroefd en kijkt naar de inhoud.

  ‘niet aan ruiken, dat is’   te laat, Paul ruikt aan het goedje en sluit haastig het potje.

  ‘ik zei, niet aan ruiken, als je de vloeistof inademt gaat je hart sneller kloppen en wordt je erg geil.

  Je pikt groeit door de enorme toevloed van bloed en je ontspant je om ehhhh, nou ja, als je sex wilt hebben en zo’ bazel ik wat.

  Stiekem hoop ik dat de gewenste uitwerking ook bij hem te zien is, misschien…… jammer, het schijnt geen enkele invloed te hebben op deze jongen, op mij des te meer.

  Als hij ’s middags bij de betonmolen staat, de korte broek iets afgezakt op zijn heupen, de rand van zijn slip er bovenuit, kan ik de verleiding niet weerstaan naar hem toe te lopen en hem over zijn rug te aaien.

  Hij kijkt me aan zonder iets te zeggen en zijn mooie bruine ogen lijken te vragen om tederheid, raak me aan, ik wil je.

  Als ik hem loslaat laat hij de betonmolen kantelen en blubbert de cement in de kruiwagen.

  Tegen alle antimode mensen in vind ik de nieuwe stijl van de jongeren van het dragen van lowsizebroeken en de rand van je ondergoed er bovenuit een enorme verrijking van het saaie leven van nette pakken en stropdassen.

  Ik koop voor Paul onderbroekjes van aussiebum en deze draagt hij vol trots, en als ik hem dan zie in zo’n spijkerbroek die veel te laag hangt met daar bovenuit de rand van een aussiebum is mijn dag weer helemaal volmaakt, opwindend.

  Ik weet het, ik kick op ondergoed, zwemslips, een jongen is voor mij op zijn mooist met een mooie zwembroek aan.

  Draaiend met zijn kontje loopt Paul met de zware kruiwagen met cement voor me naar het zwembad waar we in de brandende hitte een muurtje aan het metselen zijn.

  Ik sjouw de zware stenen aan en met zijn natte glimmende rug van het zweet legt hij ze op een bed van cement en klopt als een professioneel de steen waterpas op zijn plaats.

  Als ik wat water over zijn schouders gooi om hem wat verkoeling te geven zie ik zijn tepeltjes naar buiten komen, ze worden hard.

  Ik hou me in deze middag en we leggen een flink eind muur neer waarna we ook uitgeput in een luie tuinstoel ploffen om even te rusten.

  Na een douche hebben we een romantische avond bij de barbecue met wijn en lekker eten.    


  votre commentaire
 • ‘Zullen we vanavond gaan poolen’

  ‘wat jij wilt’

  ‘Paul, je moet eens leren niet zo onderdanig te zijn, ik bedoel, je zegt altijd  “wat jij wilt” maar misschien vind je het wel helemaal niet leuk.

  Je moet leren zelf dingen te doen en te willen doen, zelf te beslissen’

  ‘maar ik vind het altijd leuk om met jouw dingen te doen’

  ‘ok’, antwoord ik een beetje perplex ’maar ik zou het niet leuk vinden dingen te doen wat jij niet leuk vind, ik wil ook wel eens van jouw kant horen wat je graag wilt doen’

  ‘maar ik vind alles leuk’ zegt hij lachend.

  ‘ok, dan gaan we vanavond samen naar bed’ zeg ik lachend.

  Hij antwoord niet.

  Na het eten haal ik hem op bij zijn huis en gaan we naar de stad.

  Niet ver van het strand is een club waar je kunt poolbiljarten en we kopen een handvol muntjes voor de tafel.

  Paul geeft me een keu aan en ik duw de munt in de gleuf voor de machine ‘hij doet het niet, hoe kan dat nou’

  Paul komt naast me hurken en neemt het muntje uit mijn hand, ik ruik zijn parfum van dichtbij, zijn heerlijke geur die zo eigen is aan hem ‘je doet hem in de verkeerde gleuf’ en hij duwt de munt erin en trekt de klep naar beneden waardoor alle ballen naar buiten komen.

  Ik leg de ballen op tafel terwijl Paul naast me staat en ze op kleur in de driehoek legt, zijn kontje raakt bijna mijn neus.

  ‘jij stoot af’ zegt hij terwijl hij zijn keu krijt.

  We kunnen elkaar redelijk aan en ik vermaak me altijd goed om met Paul te poolen.

  Als hij over de tafel hangt om de verste weg gelegen bal te stoten zie ik zijn onderbroekje boven zijn jeans uitkomen, zijn blote bruine rug met een beetje donzige gloed maakt me duizelig in mijn hoofd.

  Kets ! daar schiet de bal over de tafel en stoot de gele bal in de hoek ‘mooie stoot’ ik glimlach naar hem met een luid kloppend hart.

  Zijn mooie bruine ogen kijken me lachend aan, ik ga eraan, ik verlies mijn concentratie en verlies het spel als ik hem zo zie.

  ‘zo kun jij ook alleen maar winnen Paul’ zeg ik tegen hem, ik ben heel open tegen hem en plaag hem soms dat ik meer wil dan alleen maar dat.

  ‘als jij zo over de tafel hangt en je jouw onderbroekjes laat zien, je blote rug en gespierde buik, dan verlies ik elke controle en schieten mijn ballen de verkeerde kant op’ zeg ik lachend.

  We gaan nog een paar bars af en rond en uur of twee als alle bars gesloten zijn keren we weer huiswaarts.

  Ik dommel in een zoete slaap met Paul in mijn armen, aan de andere kant van het dorp, met de wetenschap dat ik nooit verder zal komen als een vriendje van hem, en misschien is dit wel het leukste aan onze relatie.

   

   

  ‘Heb je zin om mee te gaan surfen ?’ vraag ik op een middag als de zon brandend op onze naakte ruggen schijnt.

  ‘wanneer’

  ‘vanmiddag, na het eten, om een uur of drie’

  ‘ok’

  We werken na de lunch nog wat aan een muur in de tuin en gooien om drie uur de handdoek in de ring ‘we gaan’ roep ik naar hem.

  Als hij voor me loopt richting het huis pak ik hem beet, zijn gladde natte bruine huid wind me op, zijn transpirerende rug is glimmend van het zweet en ruikt naar jongens, een heerlijke jongenslucht.

  Ik pak hem beet en knuffel zijn nek, zijn schouders, ik pak zijn armen en houd hem stevig vast.

  Als hij zijn arm omhoog beweegt zie ik dat hij net als mij zijn oksels ook geschoren heeft.

  ‘heb je je oksels geschoren?’

  Kort antwoord hij me met ja, een beetje verlegen.

  ‘Ik doe dat ook altijd want ik vind het niet mooi al dat haar’ leg ik hem uit.

  Hij knikt instemmend.

  Ik wil meer van die jongen, ik wil hem helemaal voor mij alleen.

  ‘ik heb een shirt voor je voor als je wilt bodyboarden’ zeg ik tegen hem als we op het strand zijn.

  ‘waarom een shirt?’ vraagt hij.

  ‘anders gaat jouw mooie buik eraan jongen’ zeg ik lachend tegen hem en aai over zijn wasbordje.

  We zijn een eind van de andere standgasten af dus kan ik hem gerust aanraken, en trouwens, ik denk dat in deze hoek waarschijnlijk ook de gaybeaches zijn.

  Ik geef hem het shirtje aan en als hij de gladde strakke stof over zijn hoofd trekt help ik hem de elastische stof recht te trekken over zijn mooie lijf.

  De hele middag zijn we in zee, wachtend op grote golven, luierend op de board, zwemmend naar grotere golven, surfend op de grootste richting het strand.

  Als het tijd is om naar huis te gaan laten we ons nog even op de handdoek vallen om op te drogen, ik kijk naar zijn lichaam en lach naar hem.

  ‘waarom lach je?’

  ‘Je bent zo mooi met dat natte shirt strak om je mooie lijf, je bent goddelijk’

  Ik help hem zijn shirtje over zijn hoofd uit te trekken en we liggen een half uurtje in de zon te drogen.

  Ik kijk veel naar hem, zijn huid is bruin, diep bruin en soepel, schoon, donzig behaard zoals dat alleen maar kan als je jong bent.

   

  Als we ’s avonds naar huis rijden vraag ik of hij blijft eten ‘ik ga barbecueën’

  ‘ow, dat is wel erg aantrekkelijk, ik zal het mijn ouders vragen of dat mag’, en als we thuis zijn hangen we de handdoeken aan de waslijn, en pakt hij de telefoon om te vragen of hij mag blijven eten, dat mag.

  ‘ik ga me even douchen’ zegt hij terwijl ik de barbecue aansteek met wat kleine houtjes.

  ‘ok, als je wilt kun je de gastenkamer gebruiken, daar is een douche met massage’

  Even later als de barbecue goed brand loop ik de trap op naar de kamer en open de deur die niet op slot zit, ik weet niet wat ik met die jongen moet, is hij gay of is hij het niet ?

  Wanneer weet je of je gay bent ? sommigen al heel vroeg, anderen pas laat, maar deze

  jongen ? ik snap er niets van.

  Ik loop de kamer binnen en zie zijn short op het bed liggen, de handdoek ligt er naast.

  De deur van de badkamer staat open en ik zie Paul in de douche staan, zijn witte billen naar me toe.

  Als ik geluid maak draait hij zich al inzepend om, mijn hart slaat over, zijn donkere schaamhaar en zijn pik laten zich in volle glorie zien ‘is de douche goed ?’

  ‘Heerlijk’ roept hij vanonder de waterstralen.

  Ik wacht even om te zien hoe de waterstralen het schuim van zijn mooie lijf spoelen, en dan draai ik me om, om de handdoek te pakken.

  Als ik terugkom bij de douche doet hij de deur open en steekt zijn hand uit om de handdoek aan te pakken.

  Ik geef hem echter de handdoek niet aan maar veeg met een gebaar van lichtzinnigheid de waterdruppels uit zijn gezicht.

  Paul laat me begaan en lacht zoet, zijn ogen verraden zijn plezier.

  Ik droog zijn mooie zwarte haar en zijn nek, wrijf liefkozend over zijn schouders en hij draait zich om, zijn natte rug naar me toe.

  Ik veeg de druppels van zijn rug en kijk naar zijn mooie huid, zijn warmte straalt naar me, ik voel me zweven op een wolk van liefde, zijn roomblanke billen volmaakt rond, de bilspleet kinderlijk vloeiend in een lijn.

  Ik beweeg de handdoek meer naar de zijkant van zijn lichaam en ga rustig aan naar de voorkant, zijn buik, zijn spieren spannen zich onder de handdoek.

  Ik droog zijn buik en borst en zak naar beneden, zijn schaamhaar net boven zijn pik glinstert van de druppels, ik kijk in de beslagen spiegel naar zijn lichaam, naar zijn gezicht wat glimlachende trekken heeft, weliswaar een beetje nerveus.

  Als ik zijn pik in de handdoek neem sluit hij zijn ogen, ik wrijf hem droog en zak verder naar beneden, zijn benen, zijn billen drukken tegen me aan.

  Zou hij voelen dat ik een stijve heb ? dat moet wel.

  Als ik hem helemaal droog gewreven heb loopt hij bij me vandaan, bukt om mijn short van het bed te pakken wat hij leent als schone kleding, en we gaan naar beneden naar de barbecue.

  Onder het braden van het vlees drinken we wijn en met het eten worden we vrolijk, en als het eenmaal een uur of twaalf is breng ik hem naar zijn motor en gaat hij naar huis.

  Zoals elke dag slaap ik zonder Paul, zo zal het mijn leven lang gaan.

  Is hij gay of niet ? 


  votre commentaire
 • Als het weer vakantie is komt Paul me thuis opzoeken, en we spelen samen op de computer met de digitale dj, een programma wat hij geïnstalleerd heeft ‘gaan we uit vanavond’ vraag ik hem.

  ‘tuurlijk’ zegt hij lachend ‘het is de enige avond dat ik kan, morgen ga ik naar de film met mijn ouders en het weekend ga ik naar mijn oma.’

  ‘ok, en weet je zeker dat het mag van je moeder?’

  ‘ik zal het straks vragen’

  Als het een uur of acht is belt Paul zijn moeder ‘mag ik vanavond naar de stad ?      ok, ik kom er zo aan’ hij luisterd naar zijn moeder die waarschijnlijk een lijst van waarschuwingen heeft ‘ehhhh wat eet jij?’ vraagt hij me met de telefoon naar me toegekeerd ‘het ruikt fantastisch’

  ‘kip uit de oven met aardappels, wortel en uien’ antwoord ik terwijl ik de oven open doe en wuivende bewegingen maak met mijn hand alsof ik de geur naar hem toe wil drijven.

  ‘ehhhh mam ? ik eet hier is dat goed ? merci mam, nee ik vergeet dat niet mam’

  ‘is het goed’ vraag ik hem als hij de verbinding verbroken heeft.

  ‘ja, ik moet alleen de motor thuis brengen zodat ik niet op de motor hoef te rijden vanavond als we terug komen, je kunt me toch wel thuis brengen ?’

  ‘vanavond slaap je maar bij mij’ zeg ik lachend.

  Hij zegt niets.

  Als we om half elf het eten op hebben en naar de stad gaan brengen we eerste de motor van Paul thuis, en om goed elf uur staan we in onze bar.

  Het is er erg stil en we gaan naar een andere bar ‘hier kwam ik de eerste avond toen ik de stad bezocht een paar jaar geleden om een huis te zoeken’ zeg ik tegen Paul.

  ‘leuke bar’ hij knikt tevreden.

  ‘een beetje een foute bar, studenten, dronkelappen, afrikanen met reggemuziek die veel te diep in het glaasje kijken, een bar voor surfers die de maatschappij niet zo serieus nemen’

  ‘is alexandre niet open ?’

  ‘nee, vanavond niet, hij gaat op donderdag, morgen open’

  ‘jammer’

  ‘andere keer, vind je dat een leuke bar ?’

  ‘welke ?’

  ‘de bar van alexandre natuurlijk ?’ 

  ‘oui’

  ‘de laatste keer dat we er waren was de jongen achter de bar wel heel erg geïnteresseerd in je’ zeg ik.

  ‘alexandre ?’

  ‘nee, alexandre heeft een vriendje, die andere, hij stond buiten op ons, nou ja, op jouw te wachten, toen we afrekenden’

  ‘oh die, ja denk het ook ja’

  ‘wil je nog wat drinken ?’

  De barman haalt de glazen weg en kijkt ons vragend aan.

  ‘ik betaal’ zegt Paul.

  ‘als je dat wilt ga je je gang maar, wat wil je ?’

  ‘zelfde, demi-peche’

  Even later staan er weer twee glazen op de bar voor ons en worden we aangestaard door een andere jongen die wel zeker veel te veel gedronken heeft.

  Paul wordt melig, een beetje aangeschoten, nog net niet dronken, overvloeiend van liefde, handtastelijk, of toch niet, ben ik nu dronken misschien ?

  De barman roept de laatste ronde en tegen half drie lopen we de koude straat door naar de haven ‘kijken of alexandre open is’ zegt Paul.

  Als we bijna bij het bruggetje zijn kunnen we de gevel van de bar zien en erkennen dat alles er donker is ‘weet het zeker, alexandre is open van donderdag tot zondag’ zeg ik tegen Paul terwijl ik een arm om zijn nek slaat ‘heb je het niet koud ?’

  Zijn tepeltjes drukken door de stof van zijn shirtje heen en ik denk dat het eerder komt door de kou dan door de opwinding, als hij daar al last van heeft.

  We lopen naar de auto en als we de stad door rijden loodst Paul me door de juiste straatjes, om maar geen politie tegen te komen.

  Eenmaal in het dorp zien we lichten in de lucht waarvan we de herkomst niet weten ‘een discotheek ?’ zeg ik.

  ‘nee, dat kan niet, hier een discotheek ? ufo’s ‘ zegt Paul en we schieten in de lach.

  Ik stop de auto vlakbij het dorp in de stilte van de nacht en we bekijken de heen en weer zwevende lichtbundels in de zwarte lucht ‘wat komen ufo’s nou hier doen ? vraag ik Paul.

  ‘ons ophalen misschien’

  ‘als ze jouw ophalen ga ik mee’ ik sla een arm om hem heen en even later laat hij zich zachtjes tegen me aanglijden, teder als een lief jong poesje, zijn zwarte haartjes die hard zijn van de gel kietelen mijn neus, mijn wang.

  Ik streel zijn haar, zijn nek, leg mijn hand op zijn buik en trek zijn shirtje iets omhoog.

  Hij reageert niet.

  Langzaam ga ik met mijn hand onder zijn shirtje en voel de warmte van zijn harde buik, zijn ogen zijn gesloten.

  Ik ga iets omhoog, voel de haartjes die uit zijn jeans komen naar zijn navel, ik voel het holletje van zijn navel, klik.

  Ik kijk wat de klik is en zie dat hij de gordel los heeft gemaakt, hij gaat iets onderuit zitten en geeft me meer ruimte voor mijn hand, zijn ogen zijn gesloten en mooi, donkere dalen in een vlekkeloos mooie huid, zijn lange zwarte winpers liggen op elkaar, de piercing in zijn wenkbrauw glinstert als een ster aan de zwoele hemel.

  Mijn vinger wrijft over zijn buik, van zijn naveltje naar beneden tot aan de witte riem van zijn jeans, weer omhoog, de donzige haartjes op zijn buik masserend, zijn hoofd ligt schuin achterover tegen mijn schouder, ik hoor zijn ademhaling in mijn oor, schokkerig, bijna hijgend.

  ‘vind je het lekker’

  Geen antwoord, met mijn vrije hand trek ik het shirtje nog iets hoger, de mysterieuze nacht is lang, vol liefde, mijn pik staat op springen.

  De bruine huid van zijn buik glinstert in de nacht, ik zie de welvingen van de spieren, het wasbordje waar menigeen eeuwen voor naar de sportschool moet gaan, bij Paul gaat alles vanzelf.

  Ik leg mijn platte hand zachtjes op zijn buik, maak een draaiende beweging van zijn broekriem naar omhoog, weer naar beneden, de pink stiekem achter de broeksband halend, op weg naar beneden, weer omhoog, zijn buik is heet.

  Ik kijk naar zijn gezicht, zijn mooie haar glinstert, ze spieren lijken een beetje te trillen.

  Weer ga ik naar beneden, de pink achter de broeksband, naar boven, om zijn naveltje heen, ik voel hem zijn buik intrekken als ik weer zak, als ik bij de broeksband aangekomen ben trekt hij zijn buik in, er komt een vrije ruimte tussen zijn huid en de broek, ik laat mijn hand zachtjes verder naar beneden glijden, nog verder, ik voel de band van zijn slipje, de zachte stof van nylon met het elastiek, ik voel de bobbel net onder de elastieken band, de top van zijn pik, hij is stijf, hij hijgt in mijn nek, ik voel zijn hete adem mijn nekharen strelen, ik hoor zijn schokkende bries, ik voel, zijn buik gaat hijgend op en neer, houd m’n hand geklemd tussen broekband en huid, laat hem weer los, houd hem vast, zijn adem lijkt te koken, heel ver weg hoor ik hem zachtjes kreunen, ik voel de bobbel nat worden, zijn voorvocht ruikt zwoel, jongensachtig, geil, ik moet me inhouden.

  Ik trek mijn hand terug en streel zijn buik, omhoog, onder zijn tepeltjes, ik raak ze aan, hij hijgt, ik draai er omheen, er overheen, en ga weer naar beneden, zijn buik is weer in, er is weer plaats voor mijn zoektocht naar zijn jongenspik, zijn mooie goddelijke hardheid.

  De slip is te klein geworden voor mijn kleine vriendje, ik voel zijn lid tegen mijn vingertoppen, de huid van zijn eikel, hij kreunt, ik voel het komen.

  Als ik mijn hand terug trek hoor ik een zucht ‘we moeten maar eens gaan’

  De nacht is voorbij, de lucht begint lichter te worden, de UFO’s zijn weg.

  Ik slaap alleen.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique