• deel 2

  Ik pak hem onder zijn oksel en trek hem iets omhoog, hij staat op en legt zijn lippen op die van mij, zijn tong komt bij me naar binnen en hij kust me vurig en wild, langzaam en teder, zijn tong draait langs mijn tong en maakt me gek.

  Met een hand voel ik aan de voorkant van zijn broekje, de andere hand laat ik over zijn kontje gaan, ik streel zijn harde billen, ga met een vinger achter de band van het broekje waar zijn bilnaad iets terugwijkt van de stof en duw mijn vinger iets naar beneden, ik voel de zwoele natte huid van zijn bilnaad, met de andere hand wrijf ik over zijn groeiende pik die nu weer zoals in het water halfslap naar rechts ligt.

  Ik buig iets naar beneden, wil me van hem afduwen, ik wil hem zien, ik wil.........

  Hij laat me los en ik ga iets naar achteren, aanschouw zijn mooie lijf dat iets glimt van het zweet, ik leg mijn hand op zijn buik en masseer hem, naar beneden, ik trek aan het touwtje van zijn broekje en trek zijn broekje iets open, net ver genoeg om plaats te maken voor zijn groeiende pik, net niet genoeg om hem naar buiten te laten komen, ik geil op zwembroekjes.

  Met mijn tong beweeg ik over de stof waar zijn pik achter ligt, ik voel zijn aders, zijn pik beweegt iets, ik duw harder, ga naar beneden en lik over de nylon waar zijn ballen liggen, ik kijk en zie dat zijn schaamhaar nauwelijks aanwezig is, ahhhh, wat is dit geil, wat een mooie geile jongen.

  Hij pakt met zijn beide handen mijn tepeltjes en masseert ze, ik pak zijn broekje en trek het iets naar beneden, met de andere hand ga ik tussen zijn benen door en masseer de nog steeds door nylon bedekte billen, zijn pik valt op mijn tong, ik neem hem.

  Heel langzaam laat ik mijn lippen over zijn pik glijden, hij groeit, en ik neem hem dieper en dieper, en dan voel ik zijn ballen tegen mijn kin, zijn gladde mooie ballen, de huid zacht als perzik.

  Ik trek iets terug, laat hem bijna uit me komen en dan duwt hij zijn heupen weer naar voren, hij gaat me in mijn mond neuken, pffff, ik pak mijn pik en masseer deze langzaam.

  In en uit gaat zijn pik, hij is nu hard, groot en hard, groter dan ik ooit gezien heb, ik kan hem absoluut niet helemaal in me zuigen.

  Dan trekt hij zich terug, trekt me overeind en neemt mijn pik in zijn mond, eerst langzaam, heel langzaam zuigt hij mijn pik naar binnen en dan voert hij het tempo op, totdat hij geil mijn pik neukt met zijn mooie mond, zijn mooie volle lippen, hij kijkt omhoog, zijn geile ogen kijken me aan, pakt mijn tepeltjes en speelt er mee.

  Hij komt omhoog, bukt en gaat schuin voor me staan en pijpt me weer, ik kan nu met mijn hand bij zijn kontje komen, ik ga voorzichtig met mijn hand achter de band van het broekje en beweeg in zijn bilnaad, ik voel zijn billen trekken, ze bewegen geil op en neer, ik vind zijn gaatje, onbehaard en nat, nat en geil.

  Hij duwt met een hand zijn broekje naar beneden en ik kan nu makkelijker zijn gaatje vinden hij is open, ik voel dat hij makkelijk te nemen is en duw voorzichtig een vinger een heel klein stukje in zijn gaatje, zacht en nat, ahhhhh, hij kreunt.

  Ik trek iets terug, ik voel zijn lippen over mijn pik schuiven en doe wat speeksel op mijn vingers, ik duw mijn vinger weer tegen zijn gaatje en hij lijkt er geen enkel probleem mee te hebben dat ik in hem ga, ik vinger hem, mijn hele vinger zit in zijn zachte natte geile gaatje.

  Hij kreunt zachtjes en laat me begaan, terwijl hij me afzuigt vinger ik hem lekker diep en beiden kreunen we zachtjes, de zon verwarmd onze lijven en maakt ze nat, we zweten, hij glimt.

  Ik trek me terug, ik wil hem likken, ik lik nooit een jongen maar deze jongen wil ik likken, ik wil mijn tong in zijn gaatje steken en hem met mijn tong likken, hij gaat met zijn rug op de boomstam liggen en trekt zijn mooie gespierde benen op, zijn gaatje is mooi, roze, klein en rond, zijn harde billen zijn de mooiste billen die ik ooit heb gezien, ik veeg een keer met mijn tong door zijn bilnaad heen, ik voel de zachte huid van zijn billen, ik proef de lichtzoute smaak van zijn zweet, zijn huid, zijn mooie donkere zachte huid.

  Ik duw met mijn tong tegen zijn gaatje, hij gaat iets open, jeetje, dit is de eerste keer dat ik een jongen lik, puur omdat dit de mooiste jongen is waar ik ooit mee heb gespeeld, een exotisch goddelijke jongen.

  Ik duw mijn tong naar binnen, hij kreunt, ik pak met een hand zijn pik en speel ermee, de andere ligt om mijn eigen pik en ik trek er zachtjes aan.

  “Ohhh, neuk me” zegt de jongen met zijn geile stem, ik voel dat hij opzoek is naar zijn heuptasje waar condooms in zitten, ik ben ze vergeten, ik wist niet dat het zover kon gaan, dacht dat het ophield met een snelle pijpbeurt.

  Hij duwt een condoom in mijn hand en ik scheur het open, het rolt makkelijk over mijn pik en ik lik nog een paar keer over zijn kontje, ik maak hem nat.

  Dan trek ik me terug, ook neuken is niet mijn sterkste kant, ik wordt liever geneukt maar deze jongen is anders, deze jongen wil ik nemen, ik wil mijn pik in hem duwen, ik sta op en duw voorzichtig met mijn eikel tegen zijn gaatje, iets harder, ik ga naar binnen, zachtjes, hij kijkt me geil aan met een glimlach, die mooie jongen, zijn pik is iets slapper en ik speel ermee, ik ga naar binnen, ik voel zijn gaatje om mijn pik sluiten, ohhhhh wat is dit lekker, de mooie jongen kronkelt op de boomstam, zijn been op mijn schouder de andere opzij op een tak die van de boomstam komt, een perfecte plaats voor dit standje.

  Ik kijk naar beneden, ik zie mijn pik heen en weer gaan in zijn donkere gaatje, ik wordt steeds geiler bij het zien van mijn eigen pik die in en uit gaat, zijn ballen klutsen heen en weer, ik pak zijn pik en masseer zachtjes zijn eikel, hij gaat weer groeien, ik voel zijn eikel kloppen, ik zie mijn natte pik in hem gaan, ohhhhhhh, kreunt hij zachtjes.

  Hij pakt een tepeltje van me en speelt ermee, ik word er nog geiler van, ik sta op springen maar ik wil meer, ik wil nog niet komen, ik wil hem!

  Ik pak een tepeltje van hem en draai er mee, ik knijp er zachtjes in, ahhhh, lekker ja.

  Dan trek ik me terug, het is niet eerlijk maar ik wil ook, hij kijkt me vragend aan.

  ‘heb je nog een condoom’ vraag ik hem.

  Hij staat op en pakt een nieuw condoom uit zijn tasje, ik doe het bij hem om en ga op de boom zitten, net als hij, ik wil diep genomen worden, heel erg diep.

  Hij pakt een been van me en trekt die omhoog, op zijn schouder, zelfde standje.

  ‘voorzichtig aan, je bent erg groot voor me’ ik kijk naar hem terwijl hij zich tegen mijn gaatje aan zet, ik voel zijn pik tegen me aanduwen en ontsluit een beetje, ik ben nat, nat genoeg om hem binnen te laten, maar wel langzaam.

  Ik pak mijn eigen tepeltjes en speel ermee, heerlijk, geneukt worden terwijl er met mijn tepeltjes wordt gespeeld, dat is top!

  Ik voel hem naar binnen komen, ik kijk naar hem en zie zijn geile bruine ogen halfdicht terwijl hij naar me glimlacht, zijn mooie bruine pik gaat langzaam in me ‘ahhh ja, kom in me, langzaam, kom maar op’.

  Hij trekt iets terug, ik voel zijn pik schuiven en voel hem bijna naar buiten gaan als hij weer terug komt, dieper nu, ik wil het zien, ik ga iets omhoog maar hij duwt me terug.

  Dan gaat hij me echt neuken, harder, ‘ahhhhh, ja, dieper, kom maar dieper in me’ ik voel zijn ballen tegen me slaan, hij gaat op en neer en duwt zijn hele pik in me, uit me, weer in me, ik wil een andere positie, duw hem van me weg, hij kijkt me vragend aan maar ik draai me snel om, ik wil hem van achteren voelen, ik leun op de boomstam en voel zijn pik tegen me aan drukken, ik duw hard naar achteren en voel zijn harde pik in me schieten ‘whoww, ahhhhh, neuk me hard jongen, ahhh’ hij ik voel zijn ballen heen en weer gaan, hij pakt mijn tepeltjes met beide handen en speelt er mee, trekt er aan, draait ze, ik hoor hem hijgen en kreunen, wild neemt hij me van achteren, zijn pik dieper tegen me aanstotend.

  Ik trek me weer terug, ik wil alles proberen met deze jongen, ik wil zien als hij in me komt, ik wil zijn grote harde donkere pik in me zien schuiven, ik ga anders op de boom liggen, in de lengte, en de jongen gaat als op een paard op de boom zitten, zijn pik staat omhoog.

  Ik kan nu zien wat hij doet, ik zit bijna en kan nu zien dat hij zijn pik tegen mijn gaatje aandrukt, ik voel het en ik zie het, zijn eikel glijdt makkelijk in me, ik voel zijn hele pik in me glijden en zie zijn harde buik spannen, zijn spieren trillen onder de bewegingen, ik moet hem aanraken, ik wil mezelf aftrekken terwijl hij me neukt maar ik moet hem aanraken, ik kan de verleiding niet weerstaan hem om zijn middel te pakken, zijn harde buik voelt geweldig aan, zijn onbehaarde borst glanst van het zweet, hij is bijzonder mooi en geil, zijn mooie gezicht lacht naar me, zijn mooie ogen halfdicht.

  Ik pak zijn borsten, zijn harde gespierde borstplaten waar de tepeltjes hard op staan, ik leg mijn handen erop en pak zijn tepeltjes ‘hmmmmm’ kreunt hij, nog wilder gaat hij in me, ik zie zijn pik bijna helemaal uit me glijden, de volle lengte van zijn pik is nu zichtbaar, alleen zijn eikel zit nog een stukje in me, ik kijk ernaar en hij lacht naar me, hij laat me rustig kijken naar zijn mooie glanzende pik in de latex, zijn mooie donkere liefdesdolk die nu stil ligt voor mijn kontje, ik kijk er naar en trek een keer met mijn gaatje ‘wil je weer’ vraagt hij lief aan me ‘wil je dat ik je weer neuk, of wil je een andere standje, ik wil je laten gillen als je klaarkomt, ik wil dat je in mijn pik knijpt met je kontje als je klaar komt, wat wil je ?’

  ‘kom in me, alsjeblieft’ ik draai met mijn rug over de harde boomschors, ik ben zo geil dat ik lig te kronkelen om meer ‘ahhhh kom op nou, duw, duw!’

  Dan, me aankijkend duwt hij hard zijn hete pik weer in me en gromt ‘ahhhh wat ben je lekker geil zeg, ik neuk je helemaal leeg, ik ga je wild neuken en dan spuit je je helemaal leeg tegen me aan, ik wil je zien spuiten, kijk naar mijn pik geile gozer, kijk hoe ik je neem, hoe ik in en uit je ga, ahhhhhh’ hij duwt zijn pik nog dieper in me, ik voel hem tegen mijn binnenste aankomen, een geheim geil plekje alleen voor de allerbeste.

  ‘Ik ga zo komen, ik wil nog een keer van achteren, plat, ik wil liggen en je pik van achteren voelen, neem me daar’ hij trekt zich terug en ik draai me naar een andere boomstam, ik ga er op mijn buik opliggen als op een gymnastiekbok, hij hijgt, duwt zijn pik tegen me aan en komt ruw naar binnen ‘ahhhhhhh ja, dat is lekker, kom op mooie jongen, neuk me, neuk me diep, even maar en dan weer anders, jaaahhhh’ mijn buik wordt ruw gemasseerd door de harde boomschors maar ik vind het niet erg, ik voel zijn pik diep in me, zo wil ik hem ook een keer neuken, ik wil hem weer neuken, ik wil de hele middag met hem neuken.

  Ik duw hem naar achteren en hij gaat uit me, hij hijgt, zijn geile lippen pakken de mijne, zijn tong gaat bij me naar binnen, samen liggen we op de boomstam, hij op mijn rug, zijn pik voelbaar tussen ons in.

  Hij lijkt mijn gedachten te lezen ‘neuk mij nog een keer’ vraagt hij me.

  ‘Heb je nog condooms ?’

  ‘Nog eentje’

  Ik pak voorzichtig zijn pik beet en rol het condoom voorzichtig af ‘ik wil nog een keer, we gaan het proberen, misschien lukt het nog een keer met deze’ en duw het condoom opgerold terug in de verpakking en leg het in de schaduw.

  Ik doe het nieuwe condoom over mijn natte pik en masseer enkele keren, hij pakt mijn tepeltjes en knijpt er zachtjes in.

  ‘Hoe wil je me hebben? Ik wil je lekker neuken zoals jij bij mij doet maar hoe wil je dat ik je neuk, ga liggen op die boom, ik wil je gezicht zien, ik wil je kunnen kussen, ik wil je helemaal voelen.....

  De jongen gaat zoals ik eerder op de boom liggen zodat ook hij kan zien wat er in zijn kontje gaat ‘ik wil je kunnen likken aan je tepeltjes terwijl ik je neuk’ zeg ik tegen hem terwijl ik mijn pik in zijn natte kontje duw, deze keer ook hard, in een keer ‘ahhhhhhhhhhhh !’

  Zijn lippen trekken iets, hij hijgt, komt naar voren en legt zijn armen om mijn nek, ik kus hem, ik voel zijn lippen op mijn tong zuigen, hij kust me geil en beweegt mee op de neukende bewegingen van mijn pik.

  Zijn buik is hard, zijn tepeltjes staan superstijf naar voren en ik pak ze beet ‘ohhhhh’ kreunt hij ‘kom harder in me, ohhhh ja, kom op, neuk me lekker hard’ en hij duwt zijn gaatje harder op mijn pik.

  Ik voel zijn hand naar beneden gaan, ik voel hem in mijn billen knijpen, en dan voel ik een vinger in mijn gaatje gaan, ‘ohhhh wat is dat geil’

  Ik duw hard mijn pik in hem en voel mijn ballen tegen zijn kontje slaan, hij duwt zijn vinger diep in me en neemt me met zijn vinger, ohhhh, lekker.

  We neuken heel ritmisch, onze lichamen zijn nat van het zweet, mijn pik is nat van geilheid en zijn gaatje glinstert in de zon, de mooie jongen glinstert helemaal, zijn mooie donkere huid lijkt betoverd.

  ‘Ahhhh, wat ben jij lekker geil zeg, wat vind ik het lekker om jouw te neuken, ohhh’

  De jongen gaat met zijn vinger geil op en neer in mijn kontje en een hand masseert mijn tepeltje, en dan trek ik me terug, ik ga snel komen en wil dat met zijn pik in me, ik wil dat hij me neukt als ik ga spuiten.

  Ik pak het vorige condoom in de hoop dat het niet verdroogd is maar het is nog goed en rol het weer over de mooie pik van de jongen.

  Ik ga weer als eerst op de boomstam liggen en hij zit tegen me aan.

  Ik voel zijn eikel tegen mijn gaatje drukken maar wil nog niet dat hij naar binnen komt, ik wil hem een beetje plagen, wil mezelf een beetje plagen, en speel met zijn pik die ik met een hand vasthoud en langs mijn gaatje wrijft, over de bilnaad wrijft, en weer tegen mijn gaatje drukt.

  ‘ik wil je zuigen, kom boven me staan dan zuig ik je’ de jongen gaat met zijn pik boven me staan en ik pak zijn pik met een hand beet en trek hem naar mijn lippen, ik neem de in latex verpakte pik tussen mijn lippen en voel de natte geile zilte smaak van mijn eigen lichaam, ik neem zijn eikel tussen mijn lippen en zuig er hard op, zijn hand zoekt naar mijn gaatje.

  Terwijl ik hem lik, zijn ballen in mijn mond neem, zijn eikel opslurp, voel ik hoe hij mijn kontje weer aan het vingeren is, zijn vinger gaat diep naar binnen en weer naar buiten, nat en geil op en neer.

  ‘oooh ja, neuk me nu klaar jongen, ik wil je nu in me zien komen en me klaar neuken, ik wil je zaad in me voelen spuiten’ hij gaat naar achteren en zit weer tegen me aan, ik voel zijn pik weer tegen mijn gaatje drukken en duw mezelf op zijn hete pik, hij schuift in een keer helemaal in mijn natte kontje, diep, erg diep ahhhhhhh.

  ‘Neuk me, ahhh ja, kom op, neuk me lekker hard, speel met mijn tepeltjes jongen, ahhhhh ja kom op maar’ ik pak zijn tepeltjes en hij gromt, zijn geile ogen kijken me aan, ik kijk naar beneden en zie zijn geile natte dolk in me schuiven, de hele lengte van zijn enorme pik glijd uit me, glinstert in de zon en schuift weer naar binnen, heerlijk, ahhhhh.

  ‘knijp harder in mijn tepeltjes, laat me gillen, ahhhhh, ja, ik ga komen, ik wil je voelen spuiten, ik wil je zaad voelen, ooohoh ja, ik kommmm.

  Mijn sperma spuit met kracht uit mijn pik en de jongen trekt zich terug uit mijn kontje, rukt het condoom van zijn pik en komt boven me staan, zijn pik is harder dan hard, zijn enorme pik glanst van het geil en ik lik mijn lippen waarop hij direct zijn pik in mijn mond duwt.

  Terwijl ik de laatste stralen sperma laat schieten komt hij klaar in mijn mond, in mijn gezicht, zijn geile lading sperma druipt langs mijn kin en wangen, ik voel zijn eikel nat van het geil over mijn tong glijden en proef de zoute geile smaak van zijn sperma, ahhhhh, wat geil is die gozer zeg.

  Langzaam komen we weer tot een rustiger tempo en buigt hij over me heen, met een hand veeg ik wat van zijn sperma van mijn gezicht en borst en laat dat in zijn bilnaad druppelen, ik wil hem nog een keer likken, ik wil nog een keer zijn geile kontje likken.

  Hij gaat over me heen staan en buigt voorover om mijn pik op te zuigen die al slapper wordt, en ik ga met mijn tong in zijn bilnaadje, ik wil zijn gaatje voelen met mijn tong, en lik mijn eigen sperma en dat van hem van zijn gaatje en duw een vinger in zijn door het sperma gladde gaatje, ik vinger hem zachtjes en hij kreunt, hij neemt mijn pik heel diep in zijn mond en kreunt terwijl ik hem vinger en schoonlik, zijn geile kontje smaakt heerlijk, zout, geil, zweterig.

  We staan langzaam op en lopen terug naar zee, om ons af te spoelen en vooral af te koelen, we zijn onblusbaar heet geworden, heter dan ik ooit ben geweest.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :