• II

  Voor me staat een leuke jongen van een jaar of achtentwintig in een klein blauw zwembroekje met daarin een flinke bobbel die me zo ongeveer de grote van zijn pik laat zien.

  Zijn buik, plat, met een beetje haar dat vanaf zijn navel zijn zwembroekje inloopt is gespierd met een paar mooie welvingen.

  Zijn benen zijn licht behaard en stevig van het harde werken op de boot, zijn schouders breed en recht, zijn borst mooi gevormd en bijna haarloos met een paar rechtvooruitstaande tepeltjes.

  Dan pak ik hem beet en neem een van die knopjes tussen mijn lippen en zuig er op ‘jahhh, dat is lekker, kreunt hij en trekt mij m’n short naar beneden.

  Al snel sta ik in mijn zwembroekje voor hem met een knellende pik die maar een ding wil, er uit.

  We kussen elkaar intens terwijl de golven om ons heen bruisen en de boot doet deinen, michael staat met zijn rug tegen de zijkant aan geleund en houd ons staande in de steeds hoger opkomende branding, mijn billen en pik worden nu met regelmaat gemasseerd door de natte golven die iedere keer weer tegen m’n kontje slaan.

  Plots draait michael me om en duwt mij met m’n rug tegen de boot, hij kust me en speelt met twee handen met m’n tepeltjes en duwt zijn harde zwembroek tegen mijn kruis.

  Ik antwoord door draaiende bewegingen te maken met mijn kruis en zo onze pikken tegen elkaar te masseren.

  Dan beurt hij me op en zet me op het dek, en terwijl ik achterover steun voel ik dat hij het touwtje van mijn zwembroek lostrekt, iets naar beneden duwt, en mijn pik er uit haalt.

  Hij staat voor me met zijn hoofd ter hoogte van mijn kruis, dan neemt hij het topje van mijn pik tussen zijn lippen en begint me af te zuigen.

  Ik kreun zachtjes en probeer mijn pik dieper in hem te stoten maar hij heeft me onder controle en neemt alleen mijn eikel in zijn mond.

  Zijn sterke handen houden de boot stil en de golven slaan tegen hem aan, zijn borst is nat van het zoute water en druppeltjes rollen telkens naar beneden tot aan de rand van zijn zwembroekje.

  Hij neemt me nu dieper in zijn mond en de boot zorgt en beetje voor het ritme als hij me pijpt.

  Telkens als de boot iets opgebeurd wordt door een golf glijd mijn pik diep in zijn keel en schuift er later weer uit, glimmend van zijn speeksel en mijn voorvocht.

  ‘ohhhhh, michael, pijp me diep en neem mijn tepeltjes’ kreun ik tegen hem.

  Hij neemt mijn tepeltjes tussen zijn vingertoppen en draait het gevoelige knopje harder en harder rond.

  Ik kan wel gillen en wordt zo geil dat ik niets anders wil dan die pik van hem in me te voelen.

  Ik ga iets rechtop zitten en trek met een hand het koordje los van zijn zwembroekje en duw het naar beneden.

  Zijn pik die lang en zwaar is glijd met gemak uit de glanzende stof van zijn speedo, ik pak zijn pik en trek de voorhuid naar beneden  zodat de roze eikel zichtbaar wordt.

  ‘hmmmm, kreunt michael en duwt zijn lid harder tegen mijn hand en ik voel zijn onbehaarde ballen tegen mijn handen rollen.

  Zijn hete tong draait cirkeltjes in mijn nek en ik voel hem geil tegen me opruien.

  ‘ik wil je neuken, kreunt hij ‘ik wil die geile pik in je schuiven’

  ik trek een been iets op zodat hij m’n billen beter kan vastpakken en duw me iets naar de buitenkant van de boot.

  We worden rustig aan door het almaar hoger wordende water dichter bij de kust gebracht, en michael veranderd zijn positie zodat de boot nu vast ligt op het zand en alleen nog maar schommelt op het ritme van de golven.

  Hij pakt me beet en trekt mijn benen iets omhoog, snel haalt hij een condoom uit zijn jeans die ergens in de boot ligt en geeft die aan mij.

  Ik kijk hem een beetje verbaasd aan en dan glimlacht hij weer een van zijn glimlachjes die me doen smelten ‘ik vind het het lekkerst als jij hem bij me om doet’

  Ik spring van de boot en baan me al kussend en strelend en weg naar beneden.

  Ik neem zijn tepeltjes tussen mijn tanden en bijt er heel voorzichtig op.

  Met mijn hand ga ik langzaam naar beneden en masseer zijn harde billen door de stof van zijn zwembroekje heen.

  Ik zak door m’n knieën en begin zijn stijve pik te kussen, en neem zijn glimmende natte eikel tussen mijn lippen en zuig hem langzaam naar binnen, even houd ik hem daar en laat hem dan weer los om helemaal uit mijn mond te vallen.

  Ik voel zijn eikel op mijn kin vallen en neem zijn pik weer in mijn mond en zuig hem zo diep als ik kan naar binnen.

  Michael gromt zachtjes en duwt zijn heupen naar voren.

  Ondertussen scheur ik de verpakking van het condoom open en terwijl ik hem weer uit me laat glijden houd ik het condoom voor zijn eikel en vang hem op in het condoom.

  Voorzichtig laat ik het olieachtige rubber om zijn pik rollen en spring dan weer op het dek van de boot, en trek mijn benen op.

  Michael duwt voorzichtig zijn pik tegen me aan en wrijft over mijn bilnaad, ik verlang ernaar genomen te worden door deze mooie vissersjongen die vanuit het niets aan kwam varen.

  De boot deinst op de golfslag van de oceaan  op en neer, de stijve pik van Michael raakt telkens mijn kont, en hij pakt een been en legt die op zijn gebruinde schouder.

  Ik voel zijn pik tegen me aan drukken en ontspan om hem binnen te laten in mijn naar hard vlees snakkende gat, ik wil hem nu.

  Als de boot weer beweegt voel ik hem naar binnen komen en voor ik het in de gaten heb schuift hij zijn natte lid tot zijn ballen krachtig naar binnen.

  De zee spat tegen de boot op en druppels water vallen op me neer, mijn huid tintelt van de koude bries en de warme strelingen van Micahels handen over mijn buik, mijn borst en tepeltjes die stijf staan van opwinding en lust.

  Zuchtend beweegt zijn gespierde buik heen en weer en voel ik zijn pik in me heen en weer schuiven, soms er bijna uitgaan en dan weer met kracht diep naar binnen stoten, ik kom bijna klaar van geilheid alleen al bij het zien van deze mooie jongen.

  Met ene hand voel ik zijn gespierde buik, zijn wasbordje, zijn haartjes die vanaf zijn pik omhoog lopen naar zijn naveltje, zijn spierbundels die overgaan in twee opgezetten borstdelen waar zijn tepeltjes uit naar voren steken, zijn brede nek en kin met stoppelige haartjes, zijn iets volle lippen en zijn witte tanden, zijn bruine ogen die geil op me neer kijken, half gesloten, hij bijt op zijn lip.

  Ik voel zijn pik groeien en voel dat hij gaat komen, zijn ritme wordt heviger, zijn pik stoot dieper en dieper ‘ohh ik ga komen jongen’ roept hij en ik trek een paar keer aan mijn eigen lid.

  We komen  tegelijkertijd klaar met ene enorme explosie van sappen, op mijn buik, enkele druppels op mijn kin, de mooie Michael in het condoom waar een enorme hoeveelheid geil in zit.

  Ik laat me van de boot in het koude water glijden om me enigszins te wassen, af te koelen, en Michael komt achter me aan zwemmen naar de grote golven verder weg op zee.

  Als ik even later op het strand in de zon lig om wat op te drogen zie ik de mooie jongen wegvaren in een wild slingerende boot, nog eenmaal steekt hij zijn hand omhoog, als groet.

  Naast me in het zand staat zijn naam en telefoonnummer geschreven, ik hoop dat ik het onthouden kan tot ik terug ben bij de auto, waar wellicht een pen ligt om het op te schrijven.

  De seks en de zon hebben me vermoeid en ik schrik uren later wakker door een koude golf die mijn voeten aanraakt, de nummers zijn gewist.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :