• deel 5

  In mijn broek lijkt zich een vulkaan te vormen die elk moment tot uitbarsting kan komen, maar mijn aandacht blijft op Vincent gericht, ik laat hem niet los, niet deze nacht.

  Mijn ogen volgen de bewegingen van zijn handen, ik voel de streling die hij maakt over zijn borst, de hand op zijn bil, ik voel hoe zijn adem over zijn tepeltje gaat als hij zijn hoofd buigt en zijn lippen een blazende vorm maken.

  Ik voel zijn tong over de witte tanden glijden, ik voel de voetzolen de vloer strelen als hij nog en kwartslag draait en nu recht voor me staat.

  Ik voel hem, ik bén hem

  Zijn ogen sluiten zich heel langzaam tot spleetjes die gevaarlijk naar me kijken, zijn kaak trekt zich samen en ik zie de strakke lijn van zijn gezicht, een moordenaar.

  Zijn lippen hard als rechte horizontale lijnen van rode huid, zijn spieren in zijn buik als een staaldraad gespannen.

  Plots rukt hij zijn glas van de tafel en brengt het ruw naar zijn lippen, hij neemt een grote slok en opent zijn ogen wijd open, briest een keer en blaast zijn hete adem naar me.

  Gebiologeerd kijk ik naar zijn woeste dans die de ontsluiting van dit kleine minitheatertje zal gaan vormen, de van liefde en alcohol dronken jongen die zijn rits naar beneden trekt, de broek openvouwt en deze op zijn voeten laat vallen.

  De slip is vol, maar ik zie duidelijk dat hij geen stijve heeft, een beetje maar niet wat je noemt een stijve, zijn lid ligt naar rechts gebogen in het witte zachte nylon, de ballen stevig afgetekend in een volle bobbel.

  Woest draait hij zich om met zijn glas in zijn hand, draait zich om, draait door en terug, zijn lichaam lijkt op een draaiend plateau te staan wat links en rechtsom draait, ik zie om beurten zijn profiel en zijn achterkant, zijn zijkant en zijn voorkant.

  Nogmaals neemt hij een slok, slikt deze niet door maar komt op me af, drukt zijn lippen op de mijne en ik voel de cognac over mijn kin druppelen, mijn tong strelen, de hete vloeistof druipt in mijn keel, de tong van de jongen komt er achteraan.

  Ik kan niets, ik kan alleen maar toegeven aan deze extase, zonder klaar te komen, wat nog het moeilijkste is.

  Als hij overeind gaat staan is zijn kruis dicht bij mijn neus, ik kan het aanraken, ik ga het aanraken, en met mijn lippen pak ik de figuur van zijn liggende lid, ik streel het, beweeg mijn mond er over, ik maak zijn slip nat.

  Ik hoor hem hijgen, zijn zuchten van genot, ik voel zijn lid groeien.

  Voorzichtig pak in de band van zijn broekje en trek dit iets omlaag, met mijn tong ga ik op zoek naar zijn pik die langzaam groeit, ligt hem op en ik krijg het voor elkaar om zonder mijn handen te gebruiken zijn pik in mijn mond te nemen, zijn fluweel zachte pik die halfstijf tussen mijn lippen beweegt, zachtjes heen en weer.

  Ik laat zijn pik uit mijn mond floepen en ga naar beneden waar ik met mijn tong zijn ballen voel, zijn pik drukt tegen mijn neus.

  Ik lik zijn ballen, voel de zachte geschoren huid ervan, de volle zak beweegt soepel over mijn tong, mijn lippen, met mijn neus ruik ik zijn voorvocht, zijn jongensgeur.

  Ik moet iets met mijn handen doen anders pak ik mijn eigen pik en dat wil ik niet, ik glijd met een hand over zijn kontje door de stof van zijn slip heen, met de andere ga ik opzoek over zijn buik, voel zijn naveltje, draai er omheen, omhoog, zijn harde spieren trillen, zijn tepeltje, ik knijp er zachtjes in.

  Zijn pik drukt als een harde staaf tegen mijn neus, raakt mijn ooglid, mijn wang, ik neem hem in mijn mond.

  Zijn eikel is rond en zacht, hij duwt hem verder naar binnen, mijn adem stokt, zijn neukende bewegingen maken me dol, zijn billen spannen zich onder mijn aanrakingen.

  Ik laat hem uit me glijden, mijn lippen blijven zijn eikel vasthouden, en dan neem ik hem weer helemaal, diep, nog dieper.

  Hij hijgt, zijn spieren trillen, trekt zich terug, hij spuit zijn hete zaad over mijn borst, het druipt naar beneden, naar mijn navel.

  Zijn lichaam schokt, ik hoor een diep gebrom ergens in zijn keel, hij spuit zijn laatste stroom geil op me, bukt.

  Met zijn tong likt hij mijn tepeltjes die hard staan in mijn overhemd wat open over mijn schouders hangt, mijn handen strelen hem.

  Hij likt zijn geil op, langzaam zakt hij naar beneden, likt zijn warme zaad van mijn buik en duwt zijn tong in mijn naveltje, zijn handen trekken mijn broek open.

  Zijn tong streelt mijn eikel, zijn handen duwen de slip naar beneden, zijn vingers kietelen mijn ballen.

  Ik voel zijn lippen over mijn eikel glijden, omsluiten mijn pik, ik kan niet meer wachten.

  Trillend kom ik klaar met grote stralen heet sperma, spuitend in zijn gezicht, op zijn wangen, zijn ogen, hij lacht.

  Ik lik hem, proef mijn zaad, de zoete smaak er van, voel de huid van mijn vriendje, zijn smaak vermengd zich met het mijne.

  Hij laat zich op me vallen, moe, uitgedanst, het theater sluit.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :