• deel 4

  Als we binnen zijn in zijn appartement zet hij een rustige klassieke muziek aan, totaal in tegenstelling van de technomuziek waar hij zo mooi op danst, en ik kijk schijnbaar verbaasd want lachend zegt hij ‘ik hou van alle soorten muziek maar klassiek heeft mijn voorkeur, en dan speciaal viool.’ Terwijl hij naar de keuken loopt.

  ‘wil je wijn of liever iets sterkers ?’

  ‘liever iets sterkers, wat heb je ?’

  ‘whisky, cognac, rum, zeg het maar’ en ik hoor de flessen rammelen in de keuken.

  ‘cognac graag, een dubbele, als ik het toch mag zeggen’

  Even later komt hij terug met twee glazen en een fles, vult de glazen tot de rand en ploft naast me in de grote stoel die eerder aan een bank doet denken ‘zo, als die leeg zijn, zijn we allebei straalbezopen’

  ‘als we dat al niet zijn’ ik zit onwennig naast hem.

  Nog niet eerder heb ik zo’n mooie jongen gezien van zo dichtbij, zo mysterieus, zo kinderlijk eenvoudig.

  Terwijl hij me verteld over zijn beroep en zijn hobby’s kijk ik naar hem en bedenk me dat het eigenlijk ook niet anders kon, iemand die zo goed kan dansen, het publiek bespeelt en van klassieke muziek houd kán alleen maar danser zijn van beroep.

  Ik strijk de haartjes in zijn nek en voel de stekelige puntjes door mijn vingers glijden, zijn huid is zacht en egaal bruin van de zon, zijn ogen diepzwart met grote pupillen die je zwoel aankijken.

  Terwijl ik een slok neem staat hij op draait om de stoel heen en trekt langzaam het strakke shirtje over zijn hoofd uit.

  Zijn gewelfde buik en gladde borst komt tevoorschijn en ik wil niets liever dan hem helpen de andere kledingstukken uit te trekken, in mijn broek klemt mijn lid zich in mijn nylon slip.

  Ik voel dat ik nat wordt van geiligheid en snak naar zijn lichaam, ik wil niets liever dan deze nacht bij hem blijven, de hele nacht de liefde met hem bedrijven.

  Vincent weet dat ik geil ben en lijkt er expres langer over te doen om zich uit zijn kleren te helpen, hij trekt de riem uit de lussen van zijn broek en gooit deze achteloos van zich af, ergens op het dikke tapijt.

  Terwijl hij naar me kijkt pakt hij mijn glas, geeft het me aan en pakt het zijne, zet zijn lippen er aan en drinkt een minuscuul klein slokje, met zijn mooie tong likt hij zijn lippen, geil, op sex belust, wrijft met een hand over zijn kruis en draait zich om.

  De wijde broek hangt met de strakke band op zijn heupen, de vorm van zijn rug verloopt vloeiend in de welvingen van zijn billen, de ruggenwervels liggen als een lijn knobbels over zijn soepele lichaam, vanuit zijn broekband naar boven tot in zijn mooie nek.

  Ik neem nog een slok en kijk hoe zijn arm beweegt doordat hij met zijn hand over zijn lichaam gaat, waarschijnlijk zijn tepeltjes, ik kan het niet zien.

  De elleboog van de andere arm gaat omhoog, hij strekt zijn arm en wijst naar het plafond, de geschoren oksel bloot en uitdagend om gestreeld te worden.

  Langzaam draait hij zich om, zijn blote voeten maken een dansende beweging en ik aanschouw de zijkant, zijn profiel, de holle vraagtekenachtige vorm van zijn rug, de bolling van zijn kontje, de schouders fier omhoog en zijn hand die draaiende bewegingen maakt op zijn nog altijd omhoog wijzende arm.

  De kleine bobbeltjes van zijn tepeltjes tekenen zich af aan de voorkant, ik zie een donzige streep vanaf zijn navelstreek, en onder de strakke band van zijn pantalon de naar voren wijzende bobbel.

  Zou hij een stijve hebben ? ik denk het niet, dit is puur professioneel wat hij doet, hij danst voor me, een liefdesdans.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :