• DEEL 4

   

  Als we boven aankomen is het een bewolkte morgen, maar tegen de lunch begint het wat lichter te worden waardoor we het plan om thuis te eten laten varen en onze rugzakken openen om de baguettes belegd met alle lekkers er uit te halen, samen met de flessen en blikjes drinken.

  De hele groep kwam ons ophalen in mijn appartement en met z’n allen hebben we aan de keukentafel brood staan smeren om deze keer de dure terraslunches eens over te slaan, overigens zijn ze niet per definitie beter als een zelfgemaakte goedgevulde baguette.

  We ploffen neer in een berg sneeuw waar geen wind is en de zon heerlijk op je huid schijnt, en al spoedig is er meer mannelijk schoon half naakt te bewonderen dan in een homobar in Parijs, ze doen allemaal aan kajaksport en hebben allemaal een lichaam wat door menig persoon begeert wordt.

  Als de broodjes op zijn klikken de eerste de boards en ski’s weer aan en al spoedig is iedereen weer weg, en ik kruip wat dichter naast Gregor.

  Met een sneeuwbal plaag ik hem door over zijn buik te wrijven en ik zie zijn spieren trillen, hij laat me echter begaan.

  Als ik bij een tepeltje ben die hard staat, glijd er een druppeltje van de sneeuwbal af en rolt van de harde borstschijf af naar zijn oksel, ik buig me snel voorover en vang de druppel met het puntje van mijn tong op.

  Ik vervolg mijn weg met de sneeuwbal nu naar beneden, maar als er weer een druppel afvalt en in zijn naveltje blijft liggen komen er mensen voorbij en moet ik de sneeuwbal weggooien.

  ‘die mag je straks weghalen’ verzekerd Gregor me terwijl hij zijn T-shirt weer aantrekt en zijn jas oppakt.

  ‘ik kan bijna niet wachten’ grap ik naar hem en knijp speels in zijn harde buik.

  We racen naar beneden en ploffen in de skilift neer die ons met nog twee andere mensen naar boven brengt.

  De hele middag skiën we verschillende pistes terwijl Gregor vaak zomaar in het niets verdwijnt en dan weer opeens ergens voor mijn neus de piste oversteekt om er aan de andere kant weer vandoor te gaan, soms met achterlating van enorme wolken van stuifsneeuw die opwaaien van onder zijn board.

  Vreemd genoeg komen we telkens tegelijk aan bij de skiliften, het lijkt erop dat hij me voortdurend ziet terwijl ik hem ieder moment uit het oog verlies als hij achter bergen, rotsen, en sneeuwhopen verdwijnt.

  Zijn shows met de snowboard lopen uiteen van razende snelheden vlak voor me langs, plotselinge schuivers met de board overdwars waardoor ik in een witte sneeuwpop verander waarna hij teder alle sneeuw uit mijn gezicht veegt, tot stoere sprongen over bergjes en obstakels waarbij hij met een hand zijn board vasthoud, zijn gouden masker glinsterend in het felle zonlicht.

  Constant lijken zijn spieren te trillen en zijn adrenaline te overstromen in zijn mooie lichaam bedekt door een simpele skibroek die als gegoten om zijn lichaam zit, en zijn fleece-jack waar zijn das in weggefrommeld zit die alleen maar dienst doet als remmer voor de koude lucht die zijn mond in komt.

  Slechts als ik in de buurt ben duwt hij zijn felgroene bescherming naar beneden waarbij zijn parelwitte tanden bloot komen tussen zijn mooie strakke lippen die dik ingesmeerd zijn met crème tegen de striemende koude.

  ‘Kom achter me aan’ roept hij als de snowboard weer weg suist.

  Ik zet af met de sticks en met een paar flinke passen haal ik hem in op de zo goed als lege piste waar hij gehurkt op zijn board snelheid probeert te maken om me weer in te halen.

  Als dit niet lukt schiet hij de piste af de losse sneeuw in, uit het oog, en even later zie ik hem voor me als ik de bocht om kom, hij neemt de kortere weg die avontuurlijker is.

  Met een wenk gebaart hij me hem te volgen de losse sneeuw in achter een berg waar we uit het zicht zijn van de mensen, en daar laat hij zich uitglijdend achterovervallen in de zachte deken van sneeuw, zijn masker gouden stralen kaatsend naar het blauwe hemelrijk.

  ‘als ik afstap donder ik drie meter de sneeuw in’ grap ik naar hem, in de wetenschap dat mijn ski’s het wegzakken in deze dikke laag poeder verhinderen.

  ‘dan kom je toch op mij liggen’ zegt Gregor, zijn armen wijd spreidend om het oppervlak te vergroten.

  Ik laat me omvallen naast zijn board en klik de ski’s af zodat ik beter kan draaien, al rommelend voel ik zijn blote hand onder mijn jack kruipen over mijn warme rug.

  Ik laat hem begaan en geniet van de koude strelingen die een tintelend gevoel veroorzaken op mijn huid, zijn hand streelt mijn ruggenwervel.

  Als ik me omdraai gaat zijn hand moeizaam door de tegenwerking van mijn jack naar mijn buik, en als ik de rits open, voel ik zijn frisse vingertoppen over mijn tepeltje strelen, ik wordt hard.

  Voorzichtig buig ik me voorover en kus zijn lippen waardoor mijn wang zijn masker raakt, heel in de verte in de gouden wereld zie ik zijn ogen die sloom en geil naar me kijken.

  Zijn smaak vermengd zich met de smaak van de crème en zijn tong draait mee met mijn strelingen tussen zijn lippen.

  Voorzichtig trek ik zijn jack en T-shirt iets omhoog waardoor de blote huid zichtbaar wordt en ga ik met mijn hand over zijn trillende spiermassa, zijn buik is hard.

  Met de vingertoppen tussen de broekband al likkend aan zijn tong zoek ik naar de band van zijn slip om daar de vingers ook achter te steken, en als ik die gevonden heb vol ik zijn hardheid, drukkend tegen de band van zijn broekje.

  Zijn hand gaat over mijn buik zijn vingers trekken aan de donzige haartjes onder mijn naveltje en zoeken naar de rits van mijn skibroek.

  Ik help hem door overeind te komen met mijn knieën op de board en laat hem mijn broek openen waardoor mijn pik eruit springt om afgezogen te worden, zijn lippen zijn zacht.

  Zijn tong gaat sloom en teder over mijn eikel en soms neemt hij mijn stijve helemaal in zijn keel tot ik mijn ballen tegen zijn kin voel drukken, ik moet me inhouden.

  Als hij overeind komt trek ik zijn jack en shirt over zijn hoofd en leg dit achter hem neer in de sneeuw, als deken tegen de koude.

  De zon straalt op zijn blote buik en ik speel met zijn tepeltjes als ik op hem ga zitten, mijn pik voor zijn lippen.

  Hij duwt me van zich af, trekt zijn broek naar beneden, moet een skischoen uitdoen om zich gedeeltelijk te ontdoen van zijn broek en gaat liggen terwijl ik zijn pik in mijn mond neem, zijn geur is bedwelmend, zijn korte donkere schaamhaartjes sieren zijn mannelijkheid.

  ‘Wil je mij een keer neuken ?’ vraagt hij.

  ‘hier ?’

  ‘Waarom niet ?’

  ‘En als er nu iemand komt’

  ‘Wie’

  ‘nou ja, iemand’ zeg ik schouderophalend.

  ‘dan hebben ze pech, of geluk’ zegt Gregor lachend, me een condoom toegooiend.

  Ik scheur de verpakking los en pak het pakje glijmiddel aan dat Gregor me voorhoud.

  Ik neem zijn pik weer in mijn mond en streel zijn ballen met een hand terwijl ik met de andere zijn bilnaad streel, zijn kontje opzoek en mijn vinger erin probeert te duwen.

  Voorzichtig scheur ik de verpakking van de crème los en doe iets op mijn vingertop waarmee ik bij hem naar binnen dring, hem vinger, zijn ademhaling stokt.

  Ik voel zijn spieren trekken en openen en verlang erna om hem te nemen, hem te bezitten.

  Ik smeer mijn pik in met de rest van het glijmiddel en duw voorzichtig mijn eikel tegen zijn gaatje, zijn glimlach is groots.

  Dan met een forse duw drukt hij zijn lichaam over mijn pik terwijl ik dacht hem voorzichtig te nemen ‘ohh ja, dat is lekker’ kreunt hij zachtjes.

  Ik trek me terug en laat mijn eikel bijna uithem glijden, en duw weer terug in zijn warme lichaam, zijn draaiende warme mooie lichaam wat wil spartelen van genot onder mijn neukende pik.

  Ik verhoog mijn tempo en streel met een hand zijn harde gladde buik, met de andere pak ik een tepeltje van me en knijp er zachtjes in.

  Gregor pakt een beetje sneeuw in zijn hand en knijpt er een harde bal van, die hij strelend over zijn borst laat glijden, zijn tepeltjes aanraakt, mijn buik streelt waardoor de koude ijzige streling me ophitst en duwt de sneewbal tegen mijn tepeltjes.

  Ik pak zijn pik en begin hem te strelen terwijl hij afwisselend de sneeuwbal tegen mij houd en zijn borst masseert.

  Zijn been ligt over mijn schouder en ik kan diep bij hem binnen komen, hij zuigt mijn pik vanzelf naar binnen, zijn ballen strelen mijn kortgeknipte schaamhaar.

  Met een beetje speeksel in mijn hand smeer ik zijn pik in en draai om zijn eikel, duw zijn lid naar beneden om mijn buik aan te raken en laat hem los waardoor zijn stijve pik tegen zijn eigen buik schiet.

  Nog een keer pak ik hem beet en dan voel ik dat hij gaat komen, zijn spieren trekken zich in zijn lichaam samen, hij hijgt en trilt, en dan spuit zijn zaad met kracht uit zijn mooie rechte pik over zijn buik, druppels raken zijn kin en wang.

  Ik kom tegelijkertijd klaar en spuit het condoom helemaal vol met heet sperma wat uit mijn diepste ik komt aanzetten, het lijkt niet op te houden, ik duw mijn pik diep in hem.

  Uitgeblust val ik over Gregor heen  en kus hem teder op zijn lippen, zijn adem giert nog steeds door zijn keel.

  ‘Wow, dat was lekker, wat kun jij neuken zeg’

  Met een paar papieren zakdoekjes en wat sneeuw veeg ik zijn buik schoon en kleden we ons weer aan, in de rugzak de resten van ons hitsige bestaan achter de berg, uit het zicht van de wereld.

  Als we s’avonds thuis komen nemen we samen een douche en doen we nog een keer een liefdesdans, met dezelfde passie en vuur als de eerdere keren, we zijn een vulkanisch gesteente wat waar ook ter wereld voortdurend op uitspatten staat.

  Vrijdags gaan we nog een keer de piste op om te skiën, bedrijven de liefde op een zedelijke manier achter een oude berghut niet ver van de plaats waar we de dag ervoor hebben gelegen, en gaan naar beneden voor een middag samen voor we elkaar gedag zeggen.

  Ik help hem zijn koffers pakken, en dan komt hij mee naar mijn appartement waar we de laatste dagen veel samen waren, eigenlijk alleen maar samen waren.

  Gisteravond zijn we met alle jongens naar het restaurant in het steegje geweest en hebben de dames geplezierd door alle jongens hun wasbordjes te laten zien, inclusief mijn eigen buik, en daarna zijn we naar een club geweest waar de jongens de laatste poging deden om een van de vrouwelijke schonen aan de haak te slaan.

  De middag voor vertrek neuken we nog een keer in de badkamer alsof we de hele vallei in een gletsjer willen doen veranderen en hopen maar dat de buren niet thuis zijn, het is de laatste keer.

  Bij afscheid pinkelt er een traantje in de ooghoeken van Gregor ‘misschien zie ik je nooit meer’ zegt hij pruilend.

  ‘je hebt mijn adres, je kunt altijd de trein pakken en terug komen’ verzeker ik hem.

  Waarschijnlijk zal dat nooit gebeuren en is deze mooie vakantie een droom om te koesteren, om nat bij wakker te worden, met een stijve onder de lakens.

  Voor ons allebei.

  Ik kan het niet laten ook eens flink te snuiven als ik de twee knalrode jeeps weg zie rijden uit de straat nog geen twintig meter bij mijn appartement vandaan, een dikke sneeuwdeken op het dak.

  Er is geen busje te bekennen.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :