• deel 2

  Vanavond ben ik te vroeg in de discotheek, in het bar gedeelte hangen een paar mensen rond maar op de dansvloer is het stil, het dreunen van de muziek doet triest aan zo zonder publiek, de dj draait zijn muziek als wil hij daar mee het publiek van de straat af halen, af en toe spuiten rookmachines de vloer vol met een witte rook en is er van de dj niets meer te zien.

  De eigenaar komt op me af en keert me haar wang toe voor een vluchtige kus, haar avond wordt voor het merendeel gevuld door begroet en gekust worden door de bezoekers, knappe jongens, mooie meisjes, oudere heren met jonge vriendjes, en leuke tot dikke lesbische meiden die er eerder als en bouwvakker uitzien.

  Een groepje meiden komt binnen en nestelt zich in de hoek bij de dansvloer in de comfortabele banken.

  Een paar van hun gaan bij de bar een fles wodka en een grote kan met cola  halen en al spoedig toost men elkaar toe en begeven de eerste zich op de dansvloer.

  Een meisje met een prachtig lichaam danst op een erotische manier die een man wel kan opwinden, heellaas is het merendeel hier homo of lesbo dus ze zal van deze heren geen last hebben.

  Aan de bar wordt het rustig aan drukker, langzaam komt er meer publiek naar binnen en wordt het drukker in de discotheek, al blijft iedereen nog wel aan en rond de bar hangen, men is nog niet klaar voor de dans.

  Als ik achter me kijk zie ik de jongen tegen een van de pilaren staan die het plafond van de bar ondersteunen, hij kijkt de andere kant op en lijkt zich te vervelen, alleen.

  Ik wil niet ongegeneerd staan kijken dus draai me weer om naar de dansvloer en rook een sigaret.

  Ik voel de opwinding in me opkomen en kan de drang niet weerstaan om weer om te kijken.

  Met het glas bier in mijn hand draai ik me om en kijk onverschillig naar de bar, soms een kort ogenblik naar de jongen die nog geen meter van me afstaat.

  Hij kijkt me dan een kort moment aan, doet of die niets ziet, draait zijn hoofd van me af en doet of hij niets ziet wat hem interesseert, dat geeft mij dan weer even de tijd om naar hem te kijken.

  Hij draagt weer een zwarte broek die losjes op zijn kont hangt, daaronder een paar makkelijke zwarte schoenen.

  Het shirtje lijkt te kort te zijn daar hij het regelmatig naar beneden trekt, maar zijn lichaam word er wel mooier door, althans, het zit strak om zijn mooie borst en buik gespannen en laat zo een mooi gespierd lichaam zien.

  Zijn haar is een beetje glimmend van de gel, en waarschijnlijk is hij net bij de kapper geweest, het zit erg mooi.

  In beide oren die een perfect formaat hebben glinstert een oorbel, een soort nepdiamant die momenteel erg in is.

  Ik draai me weer om, om de jongen de gelegenheid te geven weer te kijken.

  Ik vraag me af waarom hij blijft staan, hij kan overal naar toe, maar het is duidelijk dat hij het op mij gezien heeft, na de laatste keer en paar woorden wil hij meer weten, of misschien nog meer?

  Ik kijk een poosje naar de dansvloer en draai me dan weer om, en de jongen staat er nog steeds, met zijn rug tegen de pilaar, zijn gespierde buik als een wasbordje naar me toe.

  Ik besluit mijn tactiek te veranderen, ik wil weten wat hij wilt en wil hem uitlokken, hoewel ik behoorlijk geil begin te worden op de jongen neem ik de tijd, het is niet altijd eenvoudig om in dit land iemand te versieren, men is toch wat terughoudender dan ik dacht.

  Ik loop van hem vandaan richting de hoek aan de andere kant van de dansvloer waar een zithoek is met banken en tafels en wacht daar op hem.

  Er gebeurt niets, de vloer loopt voller, de muziek zwelt aan en wordt hitsiger, maar de jongen blijft waar hij is, met zijn rug tegen de pilaar.

  Ik loop naar boven om te kijken of hij me dan misschien volgt, misschien wil hij wel naar de darkroom, wie weet.

  Ik loop de muren betastend naar achteren, raak af en toe iets aan wat mannelijk moet zijn, hoor wat gekreun ergens in de hoek en draai weer om, ik haat darkrooms.

  De jongen staat nog steeds bij de pilaar als ik weer beneden ben.

  Moet ik nu iets tegen hem gaan zeggen ? zo verlegen was hij toch niet de vorige keer ?, alhoewel, we hebben alleen maar gedanst.

  Wilde hij dan alleen maar gezien worden ? is hij er alleen maar op uit om mensen het hoofd gek te maken en verder niets ?


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :