• deel 2

  Hier is het minder druk, er staan enkele gasten maar er is ruimte in overvloed, op de dansvloer zijn enkele gasten aan het dansen op de hitsige muziek.

  Ik trek Mark naar me toe en we gaan tegen de muur aan staan, hij leunt tegen me aan.

  Zijn mond is vlak bij mij, ik kus hem zacht op zijn prachtige mond, zijn lippen gaan van elkaar en ik kom met mijn tong makkelijk in hem, ik voel zijn tong langs mijn tong glijden, ja strelen, het spel de geliefden.

  ‘We zouden dit niet moeten doen Michael.’

  ‘Waarom niet’ vraag ik verbaasd, ik weet het antwoord echter maar al te goed.

  ‘We zijn vrienden, we hebben iets gemeen, en dat moeten we niet verpesten.’

  Ik kijk teleur gesteld naar zijn mooie gezicht.

  ‘Haha, wat kijk je zielig, heb ik nou iets verkeerds gezegd ?, ik meen wat ik zeg hoor, we moeten niets doen met elkaar, laten we het leuk houden.’

  ‘Ja Mark, dat is goed, maar als ik je een keer in een donker straatje tegenkom ben je aan de beurt.’

  ‘Wat dan ?’ vraagt hij.

  ‘Hhmmm, dat zie je dan wel weer jongen’

  We zien elkaar eigenlijk nooit, ik heb hem in die zeven jaar misschien drie keer gebeld, en we weten niet eens waar we wonen, en toch hebben we iets.

  Het is een spanningsveld tussen ons, dat maakt het zo mooi.

  Als we elkaar zien, zoals vanavond weer het geval is, dan willen we beiden niets doen met elkaar, maar tevens willen we elkaar ontzettend graag beminnen, echt beminnen.

  Dat is de reden dat we enorm innig kunnen staan kussen, andere jongens zouden denken dat we een hechte relatie hebben, en toch komen we nooit verder dan elkaars lippen.

  Ik sla mijn armen om zijn nek en luister naar de muziek.

  Ik voel zijn adem in mijn hals, zijn zoete lucht prikkelt mijn neus, ik krijg een erectie die knel komt te zitten in m’n strakke jeans.

  ‘Heb je wat jongen ?’ vraagt Mark.

  ‘Wat bedoel je ?’

  ‘Hhmmm, ik voel wat hards tegen me aangedrukt.’

  ‘Oh dat, dat is mijn aansteker.‘

  ‘Jaja, wel een grote hè ?’ hij kijkt me in m’n ogen en ik smelt van verlangen, verlangen dat nooit zal worden beantwoord, ik weet het donders goed, ‘laten we naar boven gaan.’

  Ik knik en loop achter hem aan de trap op naar het café.

  We gaan aan de bar zitten die bijna helemaal leeg is, en bestellen een biertje.

  Naast mij komt een jongen zitten die spontaan tegen me begint te praten.

  Over lekker eten, film, theater, en weet ik veel wat nog meer.

  Naast Mark strijkt een man neer op de kruk die modellen zoekt, of hij geinterreseerd is.

  Nee Mark niet.

  ‘Zeg wat is dat eigenlijk voor een broek ?’ hoor ik Mark vragen aan de man.

  Ik kijk eens over Mark heen naar de broek en draai me snel weer om naar mijn buurman.

  Ik voel dat Mark me in m’n been probeert te knijpen om me aan het lachen te maken maar ik reageer niet.

  ‘Kasmier’ zegt de man, althans, ik geloof dat hij dat zei.

  Wat een broek zeg, wat doen nichten toch een rare dingen om te proberen in de smaak te vallen bij de jeugd, gatver.

  Ik knijp Mark in zijn zij en heb meer succes, hij schiet spontaan in de lach.

  ‘Wat lach je lieverd ?’  vraagt de man aan Mark.

  ‘Hij zit te ouwehoeren met me’ zegt Mark en wijst mij als schuldige aan.

  Ik lach een zoete lach naar de man met de vreemde broek en praat door met m’n gespreks partner over zijn favoriete muziek.

   

  Eens op avond een paar jaar geleden, toen ik Mark weer ontmoette na vele maanden van afwezigheid, ik dacht dat hij toen in Afrika werkte, stond ik aan de bar toen iemand een hand over mijn blote rug liet glijden onder mijn shirtje.

  Normaal zou iedere hand er met kracht vanaf geramd zijn maar deze hand kende ik, deze hand voelde anders aan.

  Ik draai me om en zorg ervoor dat de hand niet verdwijnt maar meedraait zodat hij op mijn buik terecht komt, en al strelend kijkt de mooie jongen me aan met een gebruind gezicht van vreemde verre landen.

  ‘Je wist dat ik het was’

  ‘Natuurlijk, er is maar een hand die zo aanvoelt’

  ‘Ik heb je nooit betast’

  ‘Niet op plaatsen waar ik dat wel zou willen, nee’

  Ik bied Mark een glas aan en we proosten op ons weerzien, onze lange afwezigheid, eenzaamheid, verlangen en hartstocht die nimmer vervuld kan worden.

  ‘Ga je mee naar beneden ?’

  Ik loop achter hem aan naar de smalle trap, bots tegen hem op als hij plotsklaps stopt om iemand te laten passeren, en voel zijn hand naar mijn kruis zoeken ‘dat was een harde.’

  ‘Die botsing bedoel je’ zeg ik lachend.

  Als we bij de dansvloer staan trekt Mark me naar het midden en begint te dansen, zijn lichaam soepel bewegend op het ritme van de muziek.

  Dan komt er andere muziek, disco, Hallelujah van dr.Alban en de muziek zweept me op in een extase van ongekende hoogte, ik zweef, ik voel me vrij, ik ben....... ik grijp Mark halverwege het nummer bij zijn middel en druk mijn lippen op zijn mooie mond, zijn lippen openen zich en laten me binnen, we lopen achteruit naar de muur, we zijn alleen, er zijn maar een paar mensen op de dansvloer die ons niet kunnen zien door het felle licht dat vanaf onze kant op de vloer schijnt, ik druk hem tegen de muur en pak zijn handen, spreid zijn armen tegen de muur en houd hem vast, geklemd in mijn kussen die hij begerig beantwoord.

  Ik voel zijn been verplaatsen, zijn been gaat tussen mijn benen, hij beweegt zijn knie iets omhoog en drukt tegen mijn stijve pik, masseert met zijn knie onder mijn ballen, maakt kleine schokkende beweginkjes om me nog geiler te maken als ik al ben, ik wil hem aanraken, kan hem niet loslaten anders loopt hij misschien weg hij zuigt mijn tong naar binnen en kreunt.

  Voorzichtig laat ik mijn handen verslappen, zijn armen zakken naar benden, zijn knie blijft me betasten, zijn andere hand gaat om mijn nek, trekt me steviger tegen zich aan en kust me met intens genot.

  Ik zoek zijn rits en open zijn jeans, zijn pik springt eruit en valt in mijn hand, klaar om genomen te worden, ik ben geil vreselijk geil; de eerste keer dat ik zijn pik voel, zien kan ik hem niet.

  Ik betast zijn eikel, hij kreunt, de muziek veranderd, nog meer disco, nog meer mensen.

  De lampen houden ons ver weg uit het zicht van het publiek, zo dichtbij, ik voel zijn pik kloppen in mijn hand, hij duwt me naar beneden.

  Ik neem zijn pik in mijn mond en zuig er aan, ik proef zijn voorvocht, zoet, zoutig, het smaakt naar de jongen die ik zo begeer.

  Hij maakt pompende bewegingen in mijn mond, ik voel zijn ballen tegen mijn keel slaan, ik kan amper ademen zo groot is zijn pik, ik zuig hem diep naar binnen, ik wil hem.

  Dan trekt hij zich uit me en draait zich om, de rug naar me toe, pakt mijn lid en duwt die tussen zijn billen, ik beweeg, pak zijn tepeltjes onder zijn T-shirt en voel hem schokken, hij komt klaar tegen de muur.

  Ik trek mijn pik tussen zijn jeans vandaan en ruk een paar keer, snel gaat hij achter me staan, gaat met zijn hand over mijn buik, mijn naveltje, streelt mijn tepeltjes, knijpt erin, ik kom klaar.

  We trekken onze ritsen omhoog ‘we hadden dit niet moeten doen’ hijgt Mark.

  ‘En het was niet eens een donker straatje’ grap ik naar hem.

  ‘En wat vind jij mooie muziek ?’ vraagt mijn gesprekspartner.

  ‘ehh wat ?’ sorry, zat even te dromen, wat zei je ?’

  ‘Wat vind jij mooie muziek ?’

  ‘De mooiste muziek waar ik de mooiste herinnering aan heb is Hallelujah van dr Alban.’ Zeg ik tegen hem.

  Mark draait om op de kruk ‘ik ook’ zegt hij met een knipoog.

  Als we later dronken zijn, door de barman de tent uit gesmeten worden als laatste gasten, strompel ik achter hem aan naar het station, in de hoop dat we naar zijn huis gaan.

  Om zeven uur wordt ik wakker in mijn eigen bed en zie een lichte streep in de helder blauwe lucht, een streep van een vliegtuig bemand door mijn mooie vriend, onaantastbaar en beminnelijk.

  Een streep van verlangen.

  Een streep onder de zoveelste laatste keer.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :