• DEEL 2

  Ik ben nog maar amper in de lift en instaleer de ski’s tegen de beugels aan de zijwand of ik voel dat er nog iemand instap, en ik voel dat ik aangeraakt wordt op een manier die er niet op lijkt dat iemand me per ongeluk aanstoot.

  ‘genoeg voor vandaag’ zegt de jongen, en lachend laat hij zich op de bank ploffen.

  ‘je stopt er ook mee ?’

  ‘je ging toch een biertje drinken? Ik doe met je mee’ en hij graait in zijn rugzak die hij nu bij zich heeft en haalt er een blik bier uit van een of andere Tsjechische brouwerij, en trekt de lip los.

  Hij neemt een teug en houd me het blikje voor ‘goed bier, probeer maar’

  Ik neem een slok en kijk hem aan, de koude vloeistof zou me moeten afkoelen maar in plaats daarvan lijkt het als een kokende massa door me heen te glijden naar mijn buik die op een vreemde manier aanvoelt.

  De rit naar beneden is snel beëindigd en voor ik goed en wel naar de straat loop komt de jongen me na, het blikje bier nog in zijn hand, de snowboard over zijn schouder.

  ‘waar woon je ?’

  ‘precies aan de overkant van de straat, daar’ wijs ik hem aan, en ik vertel hem het nummer van het appartement in de hoop dat hij later vanavond op de deur zal kloppen, maar in plaats van zijn eigen weg te gaan loopt hij met me mee en gaat met me de trap op in het gebouw waar ik een appartement heb voor een week.

  Ik zet de ski’s beneden in de beugels, sluit de kast af terwijl de jongen in de deur staat te wachten, en loop langs hem heen naar het trappenhuis naar de eerste etage.

  ‘eerst even de verwarming wat hoger zetten, overdag gaat het wel maar ’s nachts is het koud hier’ zeg ik tegen hem terwijl ik de radiators hoger draai.

  De jongen heeft zijn board in de hoek gezet op de mat waar mijn schoenen staan uit te lekken van de sneeuw en doet zijn schoenen uit, nog steeds met het blikje bier in zijn hand.

  Ik ontdoe me van mijn jas en sweatshirt en bedenk of ik me verder uitkleed of niet, maar ik besluit maar om mijn nylon surfshirt aan te houden en de skibroek later uit te doen, het is allemaal nog een beetje te nieuw voor me.

  Als de jongen zijn schoenen uit heeft doet hij zijn jas ook uit en staat met een strak shirtje naast me naar buiten te kijken, en heel even voel ik zijn arm tegen mijn gladde shirt aan komen.

  “ach stik”, denk ik, “ik ga gewoon douchen en dan zien we wel “

  ‘ik ga even douchen…. hoe heet je eigenlijk ?’

  ‘Gregor’ zegt hij, terwijl ik de skibroek uitdoe midden in de kamer, en hij moet ongetwijfeld de bobbel in m’n broekje zien die ondertussen te klein wordt.

  ‘ t’ is nogal klein in de badkamer’ zeg ik verontschuldigend voor mijn uitkleden midden in de kamer.

  ‘niet allen in de badkamer schijnbaar’ lacht hij, en staat op om me aan te raken, zijn hand gaat over mijn rug, de gladde stof van mijn shirt schijnt hem te prikkelen en hij glijd langzaam met zijn vingers over mijn borst waar de tepeltjes tegen de gladde stof aan drukken, en dan draait hij zich achter me en gaat met een hand over mijn billen en met de andere over mijn borst.

  ‘hmmm’ ik draai mijn hoofd iets naar hem toe en kus hem op zijn mooie lippen, zijn vingers spelen met mijn tepeltjes en zachtjes knijpt hij er in.

  Voorzichtig loop ik naar de badkamer met Gregor tegen me aan gedrukt, hij lijkt me niet los te willen laten.

  ‘hoe oud ben je ?’

  ‘vijfentwintig’ zegt hij.

  ‘en je kanoot ?’

  ‘ja, of eigenlijk is het kajak, ik vaar meestal op wilde riviertjes en zo’

  ‘vandaar je mooie lijf, je bent echt geweldig’ hij drukt me tegen zich aan, nog steeds in zijn skibroek maar door de stof voel ik zijn lid tegen me aan drukken.

  Mijn pik staat stijf in de dunne lycra van mijn slip en ik voel me nat worden van opwinding, ik draai me om en voordat ik hem aan kan raken drukt hij zijn hand tegen mijn kruis en tast door de gladde stof van mijn glimmende slip heen naar mijn kloppende pik.

  ‘hmmmm, dat is een lekkere verrassing, mag ik ?’

  ik laat hem zonder antwoord te geven zijn gang gaan en voel zijn handen over mijn lichaam glijden, dan over mijn kruis, omhoog naar mijn navel, en verder omhoog over mijn gladde buik en borst naar mijn tepeltjes, nog steeds met mijn shirtje aan laat ik hem aan me voelen, me betasten, me in m’n tepeltjes knijpen met een teder gevoel.

  Ik kreun het uit en houd me vast aan de wastafel naast het bad, ik doe mijn benen iets uit elkaar en hijg van verlangen, verlangen naar zijn mooie lijf.

  ‘ik wil je uitkleden’ zeg ik, en begin langzaam met de sluiting van zijn skibroek te spelen.

  Hij gaat iets van me af staan en laat me mijn gang gaan met zijn broek en weldra staat hij in een klein slipje van gladde nylon voor met een T-shirtje dat om zijn buik lijkt te zijn gegoten.

  Zijn pik tekent zich af in de witte stof van zijn slip en de gladde buik gaat hijgend op en neer met de aanrakingen die ik maak, kreunend laat hij me begaan en trekt zijn armen omhoog achter zijn nek, de spieren in zijn buik spannen, de borst staat strak en zijn tepeltjes drukken tegen de stof aan, dan laat hij zich zakken en kust mijn tepeltjes door de stof van mijn shirtje heen, hij likt zich een weg naar beneden en drukt zijn lippen tegen mijn broekje aan, ik voel zijn lippen tegen mijn pik aan en voel het speeksel door mijn slipje heen druppelen en langs mijn ballen glijden, alsof het een warme vloeistof is, met een hand gaat hij omhoog en knijpt weer in mijn tepeltjes en met de andere hand haalt hij mijn pik uit mijn broekje en voel ik zijn lippen om mijn eikel gaan, langzaam, heel langzaam voel ik mijn pik bij hem in zijn mond schuiven en dan voel ik zijn neus tegen mijn buik ‘ohhhh, ja, dat is lekker’

  Hij begint me te pijpen en neemt me heel diep in zijn mond, en dan laat hij me weer helemaal los en likt aan m’n ballen die druipen van zijn speeksel.

  Ik voel zijn handen overal, op mijn buik, mijn borst, en op mijn billen, hij kneed m’n billen en trekt ze soms iets uit elkaar en gaat dan weer met allebei zijn handen omhoog naar mijn tepeltjes.

  ‘ohhhh, ja, knijp er maar lekker in, doe het maar iets harder, ik hou ervan, oohhh pijp me Gregor !’

  hij zuigt aan m’n pik en ik zie dat hij zijn eigen pik uit zijn slipje heeft gehaald en er langzaam aan trekt, hij tuft wat speeksel in zijn hand en wrijft er zijn eigen pik mee in, en maakt draaiende bewegingen over zijn eikel.

  ‘Ohhhh, ik wil je neuken’ zegt hij en glijd met zijn hand over zijn druipende pik heen, hij masseert zijn staaf die glimt van het speeksel en draait zijn eikel in zijn handpalm rond, de roze kop lijkt te willen exploderen onder zijn eigen aanrakingen, en terwijl hij zo met zichzelf speelt zuigt hij mijn pik telkens naar binnen, diep in zijn keel.

  Ik draai me om en doe mijn broekje uit, zijn handen wrijven over mijn rug, over mijn buik, en omhoog naar mijn tepeltjes, ik voel door de stof heen zijn geile aanrakingen van zijn vingers met mijn speelgoed, ik voel zijn kloppende pik tegen m’n rug en doe m’n benen iets uit elkaar.

  ‘heb je condooms?’

  ik graai een condoom uit het toilettasje dat naast de wastafel staat en geef hem die aan, en ik hoor de folie scheuren van de verpakking.

  Dan rolt hij het condoom over zijn steigerende pik en maakt mijn kontje nat met zijn speeksel, en al snel voel ik zijn pik tussen m’n billen glijden, tegen m’n ballen stoten en dan weer terug schuiven, hij neukt me tussen m’n benen om me op te warmen voor het hete spel.

  ‘wil je?’ hijgt hij in m’n nek.

  ‘jahhh, kom in me, neuk me Gregor, steek die pik in me!’

  langzaam voel ik zijn eikel tegen mijn kontje aan drukken en ontspan me om hem binnen te laten, en dan voel ik zijn pik naar binnen glijden.

  Hij is groot, en lang, meer dan twintig centimeter denk ik, en het duurt even voor hij helemaal in me zit, hij duwt rustig naar voren en glijd centimeter voor centimeter naar binnen.

  ‘aaahhh ja, ik neem je helemaal, ik ga je lekker diep neuken, ik zal je lekker klaar laten komen met mijn pik in je kontje’ en hij begint langzaam terug te trekken, en dan als hij bijna uit me is duwt hij weer aan en komt weer naar binnen.

  ‘oowww, neuk me lekker diep, kom op, ram je pik naar binnen, ik wil je voelen spuiten Gregor!’

  hij begint me sneller te neuken en keer op keer glijd hij bijna uit me om dan weer opnieuw naar binnen te stoten.

  Ik houd me vast aan de wastafel, en speel met mijn pik die druipt van geiligheid, ik hou het bijna niet meer, en Gregor stoot zijn pik diep in me en trekt aan m’n tepeltjes.

  ‘ohhh, ik ga je volspuiten, ik kom in je klaar, speel met je pik, ik wil samen met je klaar komen, ik wil je voelen knijpen in m’n pik als je klaar komt, ooohhhh ja, doe het.’

  ‘knijp in m’n tepeltjes Gregor, doe het hard, owww ja ik kom bijna, neuk me hard, duw die grote pik diep in me, jahhhh zo ja, harder, kom op, neuk me hard, neuk me in m’n kontje, ahhhh ja! ik kom, oohhhh ja !’

  ik voel zijn pik in me heen en weer schieten, ik voel de gladde latex in me op en neer gaan, als een geoliede staaf die me diep tegen m’n buik stoot, ik voel zijn ballen tegen me aan slaan telkens als hij naar binnen stoot, ik voel zijn eikel groeien in de rubberen verpakking, ik voel de nattigheid langs m’n benen druipen ‘ahhh ja, ohh dat is lekker, neem me, jah toe maar, neuk me dieper, stoot je hele pik in me, ik wil je voelen spuiten, jahh toe maar!’

  zijn handen wrijven over de gladde stof van mijn shirtje, zijn vingers spelen met mijn tepeltjes en ik kan het niet meer houden, ik ruk aan mijn pik, tuf wat speeksel in mijn hand en masseer er mijn eikel mee, ik draai er omheen net als de mooie jongen deed met zijn eigen pik voordat hij me ging neuken, ik maak mijn ballen nat en wrijf ze langs elkaar, ik sta op springen en voel de pik van Gregor in me stampen ‘ohh ja, ik ga spuiten, ik kom klaar Gregor, ik spuit me leeg, ahhhh jaaah !’

  ik voel Gregor harder in me komen en net voor hij klaar komt haalt hij helemaal terug, ik voel een moment een leeg gevoel en dan opeens stoot hij als een raket zijn grote pik weer in me en doet nog eenmaal een stoot, heel diep in me ‘ahhhhhhhhhhh , kom klaar, sluit je kontje, trek met je spieren, masseer m’n pik, ik kom klaar in je, jahhhhhh !’

  ik voel zijn latex pik in me groeien, ik voel de explosie van zijn spuitende pik in me terwijl ik ontplof tegen de wasbak, zijn vingers draaien en knijpen in m’n tepeltjes, zijn pik zit diep in me, en spuit zich helemaal leeg ‘ohhhhhhhhh, ik kom, ik spuit je vol, ahhhhhhhhhhh!’

  ik spuit mijn zaad tegen deurtjes van het kastje aan, ik knijp met mijn spieren in mijn kontje en melk hem helemaal leeg, en Gregor gilt en kreunt van geiligheid, hij spuit zijn condoom helemaal vol, en nog een keer trekt hij terug om nog een keer te stoten, in mijn strak gespannen kontje, en nog eenmaal voel ik zijn zaad spuiten in m’n binnenste ‘ahhhhhhhh !’

  langzaam haalt hij terug en voel ik zijn pik uit me glijden, en als ik me omdraai, moe en voldaan, zie ik zijn halfslappe pik met het condoom er omheen tussen zijn benen hangen, de lading zaad die er in zit klotst heen en weer in de latex verpakking van zijn mooie pik, zijn borst gaat hijgend op en neer.

  Ik laat me door m’n knieën zakken, en haal het condoom van zijn pik, en laat het leeg lopen op mijn shirtje, zijn natte geil loopt over mijn tepeltjes en ik wrijf me er mee in alsof het olie is, ik pak zijn pik en lik hem schoon, ik neem zijn pik in mijn mond en zuig er de laatste druppels geil uit, terwijl ik met mijn eigen pik speel, ik pijp hem zo diep als ik kan en wrijf met een hand door het geil over mijn tepeltjes, met de andere hand smeer ik mijn pik in met zijn geil en trek me af, ik ben zo geil dat ik wel weer klaar kan komen, die gozer is zo goed die heeft me met zijn neukpartij alleen maar geiler gemaakt.

  ‘ohhhhh, ja, neuk me in m’n mond Gregor, ik wil nog meer van je’ en ik voel zijn halfslappe pik in mijn keel schuiven, ik voel zijn eikel over mijn tong gaan, ik masseer m’n pik en tepeltjes en kijk naar zijn mooie wasbordje ‘ohhhh ja, ik kom weer klaar, oooohhhh neuk me in m’n mond, ja toe maar!’

  ik voel de pik van Gregor weer groeien, hij stoot weer diep in me en speelt met zijn eigen tepeltjes ‘ahhhhhh, ja, pijp me lekker, owww, ik ga weer komen, ohhhhh !’

  ik voel m’n pik trekken, m’n ballen lijken te branden, ik voel zijn geil op m’n borst en begin harder aan m’n pik te trekken, en dan moet ik weer spuiten, ik hou het niet meer ‘ahhhhhhja’ ik lik aan zijn pik en trek aan zijn ballen, hij speelt met zijn tepeltjes en gaat harder en harder tekeer tussen m’n lippen, en dan voel ik dat hij ook weer gaat komen, ik voel zijn eikel kloppen in m’n mond, ik voel een eerste druppel geil op m’n tong komen en proef de verse zilte smaak van zijn zaad ‘ohhhhhh ik kom weer, ahhhh ja, ik spuit je onder, ohhhhh !’

  ik voel zijn zaad uit hem spuiten en in m’n mond belanden, ik voel zijn vette klodders sperma over mijn tong komen en moet zelf ook weer spuiten, snel trek ik me terug en trek zijn pik leeg terwijl hij over mijn shirtje spuit, de verse lading geil druipt over mijn borst en ik spuit me weer leeg op de grond, een laatste kreet van Gregor en dan staat hij trillend naast me ‘whow, dat was lekker’

  ‘morgen weer skiën ?’ vraagt hij lachend, terwijl een druppeltje geil nog uit zijn pik loopt.

  ‘Ok, morgen weer skiën’ zeg ik, maar nu dan toch maar eerst die douche.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :