• de danser deel 1

  De danser.

   

  Ik woon nu een paar jaar in dit dorp niet ver van de grote stad, een stad waar een paar gaybars zijn en sinds een jaar een leuke gaydisco met de nodige leuke gasten die er komen, al of niet uit de stad.

  Brise, een jongen van een jaar of twintig komt met regelmaat luidruchtig langs, verkleed als travestiet, en vervult de disco met uitbundig plezier en vermaak.

  Er zijn een paar jongens die mijn speciale aandacht krijgen, waaronder een jongen die meestal gekleed in zwarte glimmende broek die strak om zijn kontje zit en een idem strak T-shirtje wat zijn gespierde lichaam profileert, een jongen die graag op een wulpse manier danst en weet dat hij bekeken wordt.

  Een andere jongen is een beetje verlegen, mooi gebouwd, kort donker haar, donkere ogen, en staat altijd alleen in de hoek waar hij schijnbaar onzichtbaar de avond door breng, behalve voor mij.

  De discotheek is nog niet zo lang open, de eigenaar had eerst een discotheek in een andere stad, maar sinds een maand of twee hebben ze en mooie uitspanning bij ons in de stad, net buiten het drukke stadsdeel en dus genoeg parkeerruimte.

  De eerste keer toen ik binnen kwam was het nog vrij rustig, hier en daar liepen een paar jongens rond en er zaten er een stuk of vier aan de bar, niet ver van mij.

  De muziek was luid en ophitsend, maar dat is meestal in een gaydisco.

  Ik drink nog een biertje en loop wat rond in de verschillende vertrekken, beneden heb je naast de grote dansvloer nog een ruime hal, en een kleine zithoek met luie banken van felgekleurde stof, erg disco.

  Boven is een gelegenheid om lekker te zitten in de zelfde luie banken en hier en daar een tafeltje, en natuurlijk een ruimte waar het aardedonker is, zoals in veel van dit soort zaken te vinden is voor de ontspanning.

  Het begint al lekker druk te worden, op de dansvloer zijn al verschillende jongens aan het dansen en ik kijk van achter het muurtje dat de bar van de dansvloer scheid naar de jongens die vrolijk op de muziek mee hossen.

  In een van de glimmende roestvrijstalen buizen die ter decoratie langs een iets hoger gelegen dansvloer staan staat de jongen te bewegen als een professionele danser, elastisch als een tijger met doordachte bewegingen.

  Zijn voeten bewegen sensueel langs de buis en zijn kruis lijkt de glimmende stang te masseren, of masseert de buis zijn stang, misschien is dat het wel.

  Hij draagt een strakke zwarte broek die hem erg goed staat, zijn navel met een kleine piercing is zichtbaar van onder zijn doorzichtig T-shirt dat van heel fijne zwarte nylon is gemaakt.

  Hij draait met zijn kontje om de buis heen en weet het publiek te binden met zijn seksuele dans, zijn tepeltjes staan duidelijk stijf tegen zijn geile T-shirtje, ik zie zijn onbehaarde gespierde buik ritmisch op en neer gaan onder de dunne stof, zijn broek met een uitdagende bobbel laat een verrassing over voor de toeschouwers die de jongen staan te bekijken.

  Hij is mooi, en dat weet hij want hij danst naar het publiek, niet zoals de anderen die dansen voor hun eigen plezier, voor hun eigen bevrediging, nee, hij danst voor de jongens die naar hem staren zoals ik.

  Ik denk dat hij een jaar of twintig is, meer niet, misschien zelfs jonger, maar bij franse jongens is dit moeilijk te schatten, soms denk je dat een jongen net zestien is dan rijd hij in zijn auto weg.

  Ik sta wat bij de bar te hangen als de jongen voorbij komt lopen, en ik staar hem ongegeneerd na.

  Een ogenblik draait de jongen zich om, kijkt me aan en loopt door, waarschijnlijk naar de andere kant van de bar of de toiletten misschien.

  Als hij even later terug komt lopen kijkt hij me weer aan, zijn zwarte haar glimt in de flitsende lampen van de dansvloer, zijn gebruinde huid lijkt betoverend.

  Ik kijk hem recht aan en laat hem zien dat ik zin heb, en hij heeft het waarschijnlijk al door ook.

  Ik bestel nog een biertje en blijf dicht bij de bar staan omdat iedereen hier langs komt lopen die net hun entree maken of naar de toiletten gaan.

  Even later staat de jongen naast me en besteld een drankje bij de barkeeper die er ook erg sexy uitziet met een strak shirtje en een donkere broek die veel te strak zit.

  ‘je danst mooi’ zeg ik tegen de jongen.

  ‘bedankt, ik doe het ook graag’

  ik weet niet zo veel te zeggen tegen de jongen en laat het er maar bij.

  ‘zin om te dansen ?’ vraagt hij me.

  Ik ben niet zo’n danser maar deze kans laat ik me niet ontnemen, dus staan we in enkele tellen op de dansvloer tussen tientallen andere jongens.

  Hij dans wulps, beweegt zijn lichaam op een manier die mij totaal vreemd is en raakt me soms aan met een vinger die twijfelend op zoek lijkt te zijn.

  Zijn lichaam begint te transpireren en er hangen druppeltjes in zijn haar wat daardoor nog zwarter en glimmender lijkt.

  Het shirtje is nog doorzichtiger, en de vorm van zijn strakke buik en tepeltjes zijn duidelijk zichtbaar in zijn doorweekte nylon shirtje.

  Ik dans bij hem in de buurt in de hoop hem nog langer te zien dansen, en hij stelt me niet teleur, hij danst totdat de disco gaat sluiten en we de jassen uit de garderobe halen.

  Ik ben vergeten zijn naam te vragen, totaal verdwaald door zijn geile dans ben ik het vergeten.


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :